Bak fakirligim nerden belli hahahhaha
24 saatin 20sinde burdayim
Sen bu kadın hareketinin başısın ufkumuzu sen genişlettin seni ve ceyceyi göremesem bir ürküyorum birşey mi var diye
Bir de bibimiz var kadınlar olarak kazanalim önderi

Romatizmam mı varmış? Niye haberim yok yahu
Bu yaşta unutkanlıklar olur üzülme
40 yaş demek bir ayağın çukurda olması demek artık, bu saatten sonra nolacak
Biz arkadaşlarla hep şunu deriz yemeğini yiyebiliyorsan tuvaletine kendin gidebiliyorsan şükür diyeceksin -_-

Ay en kötü hayatım söner sokaklara düşerim bi köşede indirirler izim bulunmaz falan nolacak anlat sen

Spekülasyon yap ya sandığın kadar fena değil, 5 yıl hapis, 958 bin tl ceza, 7 yıl işlem yasağıyla yırtarsın. Hapiste olunca hem sokağa da düşmezsin bak bir düşün. Gruplarla anlaşacaksın, pazarlatacaksın, patronu da kafaladın mı? Tamam senden iyisi yok.

sizin gibi yazayım, şaka şaka

Ş A K A

hahahhaa oldu mu :)

Bazı kurumlar kamudan alım yapıyor, mimarlıkta durum nasıl bilmiyorum ama mühendislikte oluyor epey.
Evet aslında geçiş yapılabiliyor ama onun içinde malesef torpil gerekiyor geleni direk alabilecek kurumlarda sanırım benim kurumdan beter haldedir.aslında teknik olarak memuriyet zor, hangi kurumda olursa olsun.sende yaşamışsındır.

Sen bu kadın hareketinin başısın ufkumuzu sen genişlettin seni ve ceyceyi göremesem bir ürküyorum birşey mi var diye
Bir de bibimiz var kadınlar olarak kazanalim önderi

Bu kuzu biraz daha fakirim derse portföyünü ifşa edeceğim. Sonra göçerim Sibirya'ya. Sürgün edilmem gururumla kendim göçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…