- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.461
Bir de memurluğu pavyona düşmeye benzetmişti sanırım. Kimdi o, ben de onu unutamıyorum.Mihail elimizde tuzluk lafı senindi demi
Aklıma geldikce zaman mekan farketmiyor guluyorum
Yesa1 kayıp ikizim beni unuttunmuBeni de say beni de
Ben de tuzlukla koşan tayfayim hahaha
Bir de o var yaBir de memurluğu pavyona düşmeye benzetmişti sanırım. Kimdi o, ben de onu unutamıyorum.
Yesa1 kayıp ikizim beni unuttunmu
Emenike miydiBenim favorim doktor ve incileri
Doktor kiz nerdesin
Yok tuzlukçu tayfa daDün yazdım sana kuzum geçmiş olsun deyip kısa özet geçtim
15ine para hazırladın demi :)
Ay en kötü hayatım söner sokaklara düşerim bi köşede indirirler izim bulunmaz falan nolacak anlat senBaşınızı yakmayayım ya sende gördüm o potansiyeli :)
Doktor ortadan fazla kayboluyor ben diyorum yavaştan zengin oldu çaktırmıyorSalincak
Doktor ortadan fazla kayboluyor ben diyorum yavaştan zengin oldu çaktırmıyor
Romatizmam mı varmış? Niye haberim yok yahubastonla birlikte dil altını da aksatma ceycey, bastonsuz ne yapacaksın bu romatizmalarla
Doktor ortadan fazla kayboluyor ben diyorum yavaştan zengin oldu çaktırmıyor
Dett bu sitede ne zenginler var bir bilsenBak fakirligim nerden belli hahahhaha
24 saatin 20sinde burdayim
Sen bu kadın hareketinin başısın ufkumuzu sen genişlettin seni ve ceyceyi göremesem bir ürküyorum birşey mi var diyeBak fakirligim nerden belli hahahhaha
24 saatin 20sinde burdayim
Bu yaşta unutkanlıklar olur üzülmeRomatizmam mı varmış? Niye haberim yok yahu
Ay en kötü hayatım söner sokaklara düşerim bi köşede indirirler izim bulunmaz falan nolacak anlat sen
Evet aslında geçiş yapılabiliyor ama onun içinde malesef torpil gerekiyorBazı kurumlar kamudan alım yapıyor, mimarlıkta durum nasıl bilmiyorum ama mühendislikte oluyor epey.
Sen bu kadın hareketinin başısın ufkumuzu sen genişlettin seni ve ceyceyi göremesem bir ürküyorum birşey mi var diye
Bir de bibimiz var kadınlar olarak kazanalim önderi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?