41 yaşındayım ve hamileyim, diyeceklerim bu kadar

hojam btt ne olur burdan girilir mi 1 dolar olana kadar hodl
Ben aldım ve düşüşe yakalandım malesef esila haklı bilmeden girince elimizde patlıyor, 1dolar olacak diye pompaladılar, ben normalde düşmemde bunlara ben bile düştüm önce yüzde 25 kar ettim güzel gidiyordu,şimdi yüzde 25 zararda

Isabellanin dediği gibi mi :)) telegram stayla falan
Y Yuppiyayye koş koş hangi tarafı tutacaktık

Gucum ne istiyon daha yuzde 25 nedir belanimi ariyon gucum sen opcen basina koycan

Üstadım cuma günü el bebek gül bebek hatta alımda borsayı kapattırıp cumartesi bir kararname çıkartıp pazartesi sabah borsanın altını üstüne getirmekte kynin günahımıdır?

Ayhh yok, ama ulu orta konuşmayalım kimin günahı olduğunu. Yazık daha genciz

41 yaşındayım ve hamileyim, diyeceklerim bu kadar
Vay be hem de bu yaşta, doğanın bir mucizesi
Şaka bi yana sağlıkla kucağınıza alın, ben de 30+ dan sonra böyle ihtiyar muhabbetlerini yapmaya başladım ve çok hoşuma gidiyor. ceycey bilir alınmaz da size de açıklamak istedim, belki bu kadar çok ruhhas tası muhabbete maruz kalmamışsınızdır diye :))

Saçlarımın bembeyaz olduğunu söylemişmiydim :))) işime gelmeyen bir şey olduğunda da ya saçlarıma ithaf ediyorum ya yaşıma ya da hamileliğe. Benim yaşlılık Çok eğlenceli :))

Ahahaha kafama yatarsa neden olmasın
Merak benimki, Y Yuppiyayye ve ben buraların melahatlarıyız her şeyi öğrenmek isteriz :))
Valla bazen bu ne bu ne diyen çocuklar vardır ya,herşeyi sorar,cevap verirsin o cevapta da birşey bulur sorar heh işte o ben biri birgün çok pis ters yapacak diye tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…