- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.481
Dett bu sitede ne zenginler var bir bilsen
Bu kuzu biraz daha fakirim derse portföyünü ifşa edeceğim. Sonra göçerim Sibirya'ya. Sürgün edilmem gururumla kendim göçerim.
41 yaşındayım ve hamileyim, diyeceklerim bu kadarBu yaşta unutkanlıklar olur üzülme
40 yaş demek bir ayağın çukurda olması demek artık, bu saatten sonra nolacak
Biz arkadaşlarla hep şunu deriz yemeğini yiyebiliyorsan tuvaletine kendin gidebiliyorsan şükür diyeceksin -_-
Ben aldım ve düşüşe yakalandım malesefhojam btt ne olur burdan girilir mi1 dolar olana kadar hodl
41 yaşındayım ve hamileyim, diyeceklerim bu kadar
Isabellanin dediği gibi mi :)) telegram stayla falanSpekülasyon yap ya sandığın kadar fena değil, 5 yıl hapis, 958 bin tl ceza, 7 yıl işlem yasağıyla yırtarsın. Hapiste olunca hem sokağa da düşmezsin bak bir düşün. Gruplarla anlaşacaksın, pazarlatacaksın, patronu da kafaladın mı? Tamam senden iyisi yok.
sizin gibi yazayım, şaka şaka
Ş A K A
hahahhaa oldu mu :)
Üstadım cuma günü el bebek gül bebek hatta alımda borsayı kapattırıp cumartesi bir kararname çıkartıp pazartesi sabah borsanın altını üstüne getirmekte kynin günahımıdır?Bunu duyduğuma çok sevindimkendini sandığım kadar salmamışsın.
Ben aldım ve düşüşe yakalandım malesefesila haklı bilmeden girince elimizde patlıyor, 1dolar olacak diye pompaladılar, ben normalde düşmemde bunlara ben bile düştüm önce yüzde 25 kar ettim güzel gidiyordu,şimdi yüzde 25 zararda
Sen benim yaşıma gelinceye kadar arkayı dörtlersin, inancım tam. Daha çok vaktin var, boy boy mortosuncukların olacak bence.Gercekten mi ❤❤❤
Cok sevindim. Allahim konuyu biliyorsun. Çok amin❤
Üstadım cuma günü el bebek gül bebek hatta alımda borsayı kapattırıp cumartesi bir kararname çıkartıp pazartesi sabah borsanın altını üstüne getirmekte kynin günahımıdır?
Vay be hem de bu yaşta, doğanın bir mucizesi41 yaşındayım ve hamileyim, diyeceklerim bu kadar
Sen benim yaşıma gelinceye kadar arkayı dörtlersin, inancım tam. Daha çok vaktin var, boy boy mortosuncukların olacak bence.
Gercekten mi ❤❤❤
Cok sevindim. Allahim konuyu biliyorsun. Çok amin❤
Saçlarımın bembeyaz olduğunu söylemişmiydim :))) işime gelmeyen bir şey olduğunda da ya saçlarıma ithaf ediyorum ya yaşıma ya da hamileliğe. Benim yaşlılık Çok eğlenceli :))Vay be hem de bu yaşta, doğanın bir mucizesi
Şaka bi yana sağlıkla kucağınıza alın, ben de 30+ dan sonra böyle ihtiyar muhabbetlerini yapmaya başladım ve çok hoşuma gidiyor. ceycey bilir alınmaz da size de açıklamak istedim, belki bu kadar çok ruhhas tası muhabbete maruz kalmamışsınızdır diye :))
Ay insallah, matruska gibi boy boy bebeler istiyorum. Sari civciv surusu gibi
Bilin bakalim ne eksik
İşte buuuu, respectSaçlarımın bembeyaz olduğunu söylemişmiydim :))) işime gelmeyen bir şey olduğunda da ya saçlarıma ithaf ediyorum ya yaşıma ya da hamileliğe. Benim yaşlılık Çok eğlenceli :))
Civciv sürüsüAy insallah, matruska gibi boy boy bebeler istiyorum. Sari civciv surusu gibi
Bilin bakalim ne eksik
Valla bazen bu ne bu ne diyen çocuklar vardır ya,herşeyi sorar,cevap verirsin o cevapta da birşey bulur sorar heh işte o benAhahaha kafama yatarsa neden olmasın
Merak benimki, Y Yuppiyayye ve ben buraların melahatlarıyız her şeyi öğrenmek isteriz :))
Sen bizim muhasebecimiz ve açıklamacı öğretmenimizsinBeni de say beni de
Ben de tuzlukla koşan tayfayim hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?