- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.521
Ben oğlana hamile kalmadan ikizler pek sempatik gelirdi hayal falan kurardım şimdi şükrediyorum allah dağına göre kar veriyor oğlanın bir ikizi olsaydı ben direkt manisalik olurdum
Canim sen beni direkt ne yap biliyor musun, koy karsina. Al tüfegi vur
Bana da ikizler ve ucuzler sempatik geliyor
Ucuz falimda da cikti.
Ay hadi ins
Ovvv yooooo, benim olsa ruhhas talarına takla attırırdım. Allah isteyene versin.Bana da ikizler ve ucuzler sempatik geliyor
Ucuz falimda da cikti.
Ay hadi ins
Ovvv yooooo, benim olsa ruhhas talarına takla attırırdım. Allah isteyene versin.
Bende öyle bir çocukla başa çıkamıyorum kardeş bile düşünmüyorum.Allah isteyene versin.Evlat bambaşka ama her çocukta bir değil benimki 1sn oturmuyor.Uyumak bile çocuğa saçma geliyor uyumak zorunda olmak kötüymüş sıkıcıymıs elinde olsa gecede kuduracakBüyüdükçe daha kuduruk oluyor.
GeyikliGece sevgülü sevgülünü öyle bir anlattınız ki gözümde sadece sauronun gözü canlanıyor. Biz de basit orta dünya kımıllarıyız gibi. Enteresan
Bende esmerim kızım sarışın mavi gözlü sen evrene olumlu mesaj göndermeye devam etNiye kiz cok tatli olmaz mi? Sapsari bebelerim olsa boy boy.
Bende esmerim kızım sarışın mavi gözlü sen evrene olumlu mesaj göndermeye devam et
Haa entepli bu konu da da yasak getirirse bilemem biz Anadolu cocuyuk esmer olacak diyebilir
Ne biçim arkadaşsınız doğum günümde şöyle kaliteli bir baston hediye etmediniz yaVay be hem de bu yaşta, doğanın bir mucizesi
Şaka bi yana sağlıkla kucağınıza alın, ben de 30+ dan sonra böyle ihtiyar muhabbetlerini yapmaya başladım ve çok hoşuma gidiyor. ceycey bilir alınmaz da size de açıklamak istedim, belki bu kadar çok ruhhas tası muhabbete maruz kalmamışsınızdır diye :))
Senin oğlan biraz büyük olsaydı ya kaçırılmayacak dünürdün morNiye kiz cok tatli olmaz mi? Sapsari bebelerim olsa boy boy.
seneye bülent ersoy tahtınla birlikte yaptırırız onu dert etmeNe biçim arkadaşsınız doğum günümde şöyle kaliteli bir baston hediye etmediniz ya
Ayy sahi mi çok mutlu oldumseneye bülent ersoy tahtınla birlikte yaptırırız onu dert etme
Ablanız size kurban olsun :))Ayy sahi mi çok mutlu oldumama 30 kilo da süt alın da süt banyosu yapayım. Sevaptır
Vermeyin gazıAblanız size kurban olsun :))
Çok zekiyim şıp diye tanıdım o kadınıGenel olarak keyfim yerindeydi zaten. Bir de yarın akşam dünyalar güzeli bir kadınla yemek yiyeceğim. Keyfime diyecek yok.
Çok zekiyim şıp diye tanıdım o kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?