- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.561
Ah evime katya alacak kadar zengin olsam yeter bana valla bıktım ev işinden bugün eşimle birlikte yapmamıza rağmen bitmedi evin işi en iyi evi yakmakYorgunluktan sızmışım valla. Katya istiyorum ben evime temizlik benim neyime
Eşim asla ev işi yapmaz sadece yemek yaparAh evime katya alacak kadar zengin olsam yeter bana valla bıktım ev işinden bugün eşimle birlikte yapmamıza rağmen bitmedi evin işi en iyi evi yakmak
Haha bu çok iyiydiBen yaşayacak kadar temizliyorum artık. 50 liralık gibi düşün
Ciddiyim azcık iş yapınca sıkıntı basıyor beni aman boşver diyorumHaha bu çok iyiydi)))
Benim eşim önceden iyi yardım ederdi ben söylene söylene bıraktı yapmayı bugün yine yaptığını beğenmedim ama napayım artık yetişemiyorum sustum bende artıkEşim asla ev işi yapmaz sadece yemek yapar
Ben nefret ede ede yapıyorum hiç sevmem. 100 kişiye yemek yapsam da evimi biri temizlese keşkeCiddiyim azcık iş yapınca sıkıntı basıyor beni aman boşver diyorum
Eee ben yemek yapmayı da sevmiyorum nolacak benim bu halim en iyisi zengin olmak başka çıkar yol yok banaBen nefret ede ede yapıyorum hiç sevmem. 100 kişiye yemek yapsam da evimi biri temizlese keşke
İyi gecelerİyi geceler
Yatırım bahane geyik şahane buradaBurası ne canlı bir alem yahu :)
Buralardaydi menu dusunuyor
Sen nasılsın :)
Yarın iş olduğunu düşünüp kıvranıyorum. 9 gündür gitmedim izindeydim.
ben ne yapayım tam 11 yıl oldu izindeyim.pandemi bitsin sahalara döneceğim ama .mor da artık benden o da ev kadını oldu yaşasınnnSen nasılsın :)
Ben mesaiye salona gidiyorumSen nasılsın :)
ben ne yapayım tam 11 yıl oldu izindeyim.pandemi bitsin sahalara döneceğim ama .mor da artık benden o da ev kadını oldu yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?