- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.601
28 tanecik sadece ayol
Degil ama yakında 29 olucak hemide müstakil müstakil . İnsallah havuzuda olur , ozaman şişme can simidimizi alıp dalarız havuzaevet azmış henüz 30 bile değil
sokağa çıkma yasağı yediden sonra yemek yeme yasağı da yoktur ona.ben de teravihe gideceğim diye evden çıkıp gezeceğim banane.demokrasi de çareler tükenmezBeni evlat edinme zamanin geldiben zavalli bir genc kadin
Ahahaha
Benim evde olmuycaz ki kuzum.
Ağamız bizi biraz gezdirecek
Ama sorsan kendi deyimiyle "dümdükk fakir"
kadın bizim katagorimizle değil ki iş adamlarıyla büyük mütahhitlerle kapışıyor.e haklı onların yanında dümdük fakirAma sorsan kendi deyimiyle "dümdükk fakir"
Fakirim diyenden kork zaten. Bak şimdi ceye oda fakirim diyor ama çantalarını topladan ikinci el piyasasına göre köşeyi dönersinAma sorsan kendi deyimiyle "dümdükk fakir"
Bazen işe iş olarak bakmalı, çok yorum yapmamalı ve bir şey beklememeliyiz. Bizim yeni başlayanlar olur, sevmezler, söylenirler. Hep derim ki çok sevmen gerekmiyor. Mantıksız gelse de yap, saatin dolsun, maaşın yatsın. Günde 8 saat kendini buraya kiraya verdin. Ahlakına, namusuna, ailene, haysiyetine dokunacak herhangi bir durum yoksa tamamla bitsin gitsin.
Sana bi haberim var teravih yasaklandısokağa çıkma yasağı yediden sonra yemek yeme yasağı da yoktur ona.ben de teravihe gideceğim diye evden çıkıp gezeceğim banane.demokrasi de çareler tükenmez
yolarım o hırsızı çantalarımmm canlarımm kimselere vermemmmmFakirim diyenden kork zaten. Bak şimdi ceye oda fakirim diyor ama çantalarını topladan ikinci el piyasasına göre köşeyi dönersin. Hırsız girse zengin çıkar o evden
Degil ama yakında 29 olucak hemide müstakil müstakil . İnsallah havuzuda olur , ozaman şişme can simidimizi alıp dalarız havuza
Evet emekleri unutmayalım . Ayrıca kapıcıyıda , zira tüm ampuller ondan sorulurEmeğe saygi
Bu ceyceyin tabiridir
aaa .o zaman da hastaneye gidiyorum diye çıkarım.Sana bi haberim var teravih yasaklandı
meşhur derken?ünlü mü oldun esila?gazeteci de yok ortalıklarda bizi ifşa edecek ama
Kaç tane çantan var ceyceyyolarım o hırsızı çantalarımmm canlarımm kimselere vermemmmm
Kasaya koy onları en iyisi . Bak bana kapımın kilidi bile yok . Yol geçen hanı gibi nede olsa ne diye sürekli koşup kapıyı açmakla uğraşayım . 7/24 açık artıkyolarım o hırsızı çantalarımmm canlarımm kimselere vermemmmm
Noldu ya yine ne yapıyor sizinkiler?Yok ama yarin belediye kursunlandi haberi alirsaniz bilinki oralarda bir yerdeyim
Saka degil
Gercekten.
Hadi hayırlısı ozaman , iyi haberleri bekliyoruz . Hangi şehir bu arada ?Sali gunu insallah bakmaya gidicem❤
20 civarı var yarısı ganimet yani hediye yurtdışındanKaç tane çantan var ceycey
Sali gunu insallah bakmaya gidicem❤
Kaç çuval diye sor benceKaç tane çantan var ceycey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?