- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.581
Yaaa
Bende ayni durumdayim
Ve sifir huzur sonsuz karmasa bir ortama gidiyorum ben tuvalete gitmeden calisir ne hastalik ne sosyallik umursardim ailem gibiydi simdi sifir sifir istek gundelikci gibiyiz
Boyle bir masa alti fln bulsam
Oglene kdr yerimden kipirdamam herhalde insallah amin
evet iyiyim.1.5 sene önce ağır bir beyin tümörü ameliyatı oldum onun öncesi de 1 yıl zordu .son 3 aydır gayet iyiyim ama.hayata bakışım değişti anı yaşıyorum artık.küçük şeyleri dert etmiyorum ettirmeye çalışanlara da ağızlarının payını veriyorumMor çok hevesli ev hanımı olmaya. Çok saf temiz kız, Rabbim korusun onu.
Sağlık sorunları demiştin, iyisin inşallah şuan
Ben işimi seviyorum. Ama endeks kötüyken yatırımcı sabır taşırıyor. İsrarla viop işlem istiyor. Risk yüksek yapmayalım diyorum. Kabul etmiyor, sonra kazanç olmuyor, tribini ben çekiyorum :) E ben sana demedim mi diyemiyorsun müşteriye
mantık araman hata ama esila.seçme hakkı verilmiyor şurası yanlış diyemiyorsun.e o zaman da salla başını al maaşınıBen gunde abartisiz 500 700 roman vatandasla ilgilenirdim yinede 10yildir hic boyle hissetmedim
3.5 aydir bir gorevimde yok ztn evrak duzelttim 2 3 yazi yazdim
Yeni bir yer olabilir, yaparim demistim ama hic bir girisim olmadi. Yeni program var ramazan gunu beni buldular ne oldugunu bilmedigim isin yeni program egitimi
Mantik, adim sirasi hic birsey yok
evet iyiyim.1.5 sene önce ağır bir beyin tümörü ameliyatı oldum onun öncesi de 1 yıl zordu .son 3 aydır gayet iyiyim ama.hayata bakışım değişti anı yaşıyorum artık.küçük şeyleri dert etmiyorum ettirmeye çalışanlara da ağızlarının payını veriyorum
mantık araman hata ama esila.seçme hakkı verilmiyor şurası yanlış diyemiyorsun.e o zaman da salla başını al maaşını
ama öyle ben ne yapayım esila.boşuna sinir stres sahibi oluyorsun.Ceycey ya
Ya ahahahaha tabi ki ❤ baska ne istersin?
Ben de ne yapsam diye dusunuyordum.
niyekine?mor un bir evi bir çatısı olduğunu sanıyorduk yokmuymuş?Sen ne uygun bulursan. Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş. Dua edelim hava yağmasın.
ama öyle ben ne yapayım esila.boşuna sinir stres sahibi oluyorsun.
Ben gunde abartisiz 500 700 roman vatandasla ilgilenirdim yinede 10yildir hic boyle hissetmedim
3.5 aydir bir gorevimde yok ztn evrak duzelttim 2 3 yazi yazdim
Yeni bir yer olabilir, yaparim demistim ama hic bir girisim olmadi. Yeni program var ramazan gunu beni buldular ne oldugunu bilmedigim isin yeni program egitimi
Mantik, adim sirasi hic birsey yok
niyekine?mor un bir evi bir çatısı olduğunu sanıyorduk yokmuymuş?mor hani bi sürü evin vardı?daha yağmurdan koruyacak bir çatın bile yokmuş
meşhur derken?ünlü mü oldun esila?gazeteci de yok ortalıklarda bizi ifşa edecek amaCok miziklandim biliyorum tamam sustum
Sabah ola hayrola
Ztn ayri bir maceralari var; kimse beni ellemez herhaldeoda baska aksama artik, yine meshur olmusuz da
işte tecrübe konuştu.aynen katılıyorumBazen işe iş olarak bakmalı, çok yorum yapmamalı ve bir şey beklememeliyiz. Bizim yeni başlayanlar olur, sevmezler, söylenirler. Hep derim ki çok sevmen gerekmiyor. Mantıksız gelse de yap, saatin dolsun, maaşın yatsın. Günde 8 saat kendini buraya kiraya verdin. Ahlakına, namusuna, ailene, haysiyetine dokunacak herhangi bir durum yoksa tamamla bitsin gitsin.
28 tanecik sadece ayolniyekine?mor un bir evi bir çatısı olduğunu sanıyorduk yokmuymuş?mor hani bi sürü evin vardı?daha yağmurdan koruyacak bir çatın bile yokmuş
niyekine?mor un bir evi bir çatısı olduğunu sanıyorduk yokmuymuş?mor hani bi sürü evin vardı?daha yağmurdan koruyacak bir çatın bile yokmuş
evet azmış henüz 30 bile değil28 tanecik sadece ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?