Kasaya koy onları en iyisi . Bak bana kapımın kilidi bile yok . Yol geçen hanı gibi nede olsa ne diye sürekli koşup kapıyı açmakla uğraşayım . 7/24 açık artık
kasamız ufacık kucakla götür öyle bir kasa yanii.içi de ne zamandır boş bir tek pasaportlar var.para neden koymuyorsunuz leynnnn diye ağladı geçen gün kasacık

Dur yarin ola hayrola, cok merkezi bir seyi tenhaya atiyorlar, cunku meclis uyesinin dolmus hatti var.
Baska bsy diyemem
Yok merak etme sana sıra gelene kadar kurşun kalmaz sana soran olursa aa ben bilmiyorum de müdüre yönlendir,sonrada çok sıkıştım diye tuvalete kaç.bak çok ciddiyim salağı oyna, bırak kim ne yaparsa yapsın

Tesekkurler
İstanbul

Aslinda cok acelem yok. Planim eylul gibi yeni eve gecmek. O yuzden icime sine sine bakacagim.
Ay süper ozaman . Eylül sonu Ekim başı gibi görüşürüz ozaman. Ben sert yatak severim haberin olsun ayrıca yorganım en az 7 kg olması lazım yoksa iyi uyuyamam

kasamız ufacık kucakla götür öyle bir kasa yanii.içi de ne zamandır boş bir tek pasaportlar var.para neden koymuyorsunuz leynnnn diye ağladı geçen gün kasacık
Şu otel odalarında olanlarda değil dimi bende eve bir tane almak istiyorum küçükler sıkıntı ama büyüklerde yer kaplıyor diye yanaşmıyorum

Ay süper ozaman . Eylül sonu Ekim başı gibi görüşürüz ozaman. Ben sert yatak severim haberin olsun ayrıca yorganım en az 7 kg olması lazım yoksa iyi uyuyamam
Ahahha annemlerin öyle bir yorganı var biz yatıya kaldığımızda bize vermişlerdi yatarken eşim sabah kalktığında dayak yemiş gibi uyandı yardım et kalkamıyorum diyordu

öyle sananlar başka malum.ama dur arabayı satıp bir hermes alayım.hermes in üstüne biner gezerim.hem benzin kasko bakım vs masrafıda yok missss
Benim iş yerindeki bi kızda tutturmuş 5 bin Euro luk chanel çanta alacağım diye . Milletin beyni de virüs kapmış sanırım , can sıkıntısından parayı nasıl harcayacağını bilmiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…