- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.621
Bende çok sandım kasaya sığar onlar kasaya koy en iyisi minik bir servet sayılırlar20 civarı var yarısı ganimet yani hediye yurtdışından
Aaa sadece 20 mi ? Ben 10 düzine falan sanıyordum20 civarı var yarısı ganimet yani hediye yurtdışından
kasamız ufacık kucakla götür öyle bir kasa yanii.içi de ne zamandır boş bir tek pasaportlar var.para neden koymuyorsunuz leynnnn diye ağladı geçen gün kasacıkKasaya koy onları en iyisi . Bak bana kapımın kilidi bile yok . Yol geçen hanı gibi nede olsa ne diye sürekli koşup kapıyı açmakla uğraşayım . 7/24 açık artık
Hadi hayırlısı ozaman , iyi haberleri bekliyoruz . Hangi şehir bu arada ?
Noldu ya yine ne yapıyor sizinkiler?
O zaman şimdi satsa zengin olur ceycey deseneKaç çuval diye sor bence
öyle sananlar başka malum.ama dur arabayı satıp bir hermes alayım.hermes in üstüne biner gezerim.hem benzin kasko bakım vs masrafıda yok missssAaa sadece 20 mi ? Ben 10 düzine falan sanıyordum
Yok merak etme sana sıra gelene kadar kurşun kalmaz
Dur yarin ola hayrola, cok merkezi bir seyi tenhaya atiyorlar, cunku meclis uyesinin dolmus hatti var.
Baska bsy diyemem
Ay süper ozaman . Eylül sonu Ekim başı gibi görüşürüz ozaman. Ben sert yatak severim haberin olsun ayrıca yorganım en az 7 kg olması lazım yoksa iyi uyuyamamTesekkurler
İstanbul
Aslinda cok acelem yok. Planim eylul gibi yeni eve gecmek. O yuzden icime sine sine bakacagim.
kız senin yazlığın var ya .mor onun yazlığı var sen beni al evineAy süper ozaman . Eylül sonu Ekim başı gibi görüşürüz ozaman. Ben sert yatak severim haberin olsun ayrıca yorganım en az 7 kg olması lazım yoksa iyi uyuyamam
Şu otel odalarında olanlarda değil dimi bende eve bir tane almak istiyorum küçükler sıkıntı ama büyüklerde yer kaplıyor diye yanaşmıyorumkasamız ufacık kucakla götür öyle bir kasa yanii.içi de ne zamandır boş bir tek pasaportlar var.para neden koymuyorsunuz leynnnn diye ağladı geçen gün kasacık
Olurmu yavrum bak sana milli mirasımı saklıyorum deseydin barikasamız ufacık kucakla götür öyle bir kasa yanii.içi de ne zamandır boş bir tek pasaportlar var.para neden koymuyorsunuz leynnnn diye ağladı geçen gün kasacık
Tesekkurler
İstanbul
Aslinda cok acelem yok. Planim eylul gibi yeni eve gecmek. O yuzden icime sine sine bakacagim.
Ahahha annemlerin öyle bir yorganı var biz yatıya kaldığımızda bize vermişlerdi yatarken eşim sabah kalktığında dayak yemiş gibi uyandı yardım et kalkamıyorum diyorduAy süper ozaman . Eylül sonu Ekim başı gibi görüşürüz ozaman. Ben sert yatak severim haberin olsun ayrıca yorganım en az 7 kg olması lazım yoksa iyi uyuyamam
evet onlardan var.50 cm e yakın boyu .allahım içine deste deste para koymayı nasip et.çok aminnnnnnŞu otel odalarında olanlarda değil dimi bende eve bir tane almak istiyorum küçükler sıkıntı ama büyüklerde yer kaplıyor diye yanaşmıyorum
Ay süper ozaman . Eylül sonu Ekim başı gibi görüşürüz ozaman. Ben sert yatak severim haberin olsun ayrıca yorganım en az 7 kg olması lazım yoksa iyi uyuyamam
Benim iş yerindeki bi kızda tutturmuş 5 bin Euro luk chanel çanta alacağım diye . Milletin beyni de virüs kapmış sanırım , can sıkıntısından parayı nasıl harcayacağını bilmiyor sanırımöyle sananlar başka malum.ama dur arabayı satıp bir hermes alayım.hermes in üstüne biner gezerim.hem benzin kasko bakım vs masrafıda yok missss
HahahaEylülde okullar açılırsa her şey bir arada zor olur. Bence sen çok ağırdan alma.
arada sevip okşuyorum kasayı ağlama evladım geçecek bu kötü günler .tomar tomar kazanıp dolduracağız seni diyorum ama pekd e inanmıyor gibi bakıyor gözlerime kasacıkOlurmu yavrum bak sana milli mirasımı saklıyorum deseydin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?