- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.881
Ulennn ben bu halka arz olayını pek sevdim..
Organ satıp girilir Ahahahah
Şaka bir yana kaç zamandır nihayet yeşillendi portföyüm.
Çoğalarak daim olsun ınsallah.
Bebek ne alaka derseniz bebek büyütür gibi büyütüyorum
Bir sinpaş almışım.
Aldım alalı kırmızı yavv..
Arada yeşil yak bari.
Ben mi yanlış zamanda aldım ne ettim.
Hayır eklesem mi üzerine bilemiyorum da böyle.
Sevgili B bounty sinpaş hakkında bir öngörün varsa ytd olaraktan almak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Valla cani ceken olur diye ben cekinirim
Sarma, kuru dolma, manti, icli köfte, karisik kizartma, mercimek köftesi, islim kebabi diyim gerisini saymicam
Edit: icli kofteyi ben yapmadim, sevgilim bey yaptirdi
Özelden resim atın ya vallahi çok merak ettik..Yazdığının 3 katı da yazmadığı var desem... :)
Valla ben cekmedim cunku alisik oldugum bi durum
Aslında normal bir akşam yemegi olsa merak etmeyizde mor aşçı ya birde saydıkları ve saymadiklari var bu kız öğleden sonra başlayıp ne ara yaptı neler yaptı bu nasıl enerji merakimiz ondan..Ayıp olur
Aslında normal bir akşam yemegi olsa merak etmeyizde mor aşçı ya birde saydıkları ve saymadiklari var bu kız öğleden sonra başlayıp ne ara yaptı neler yaptı bu nasıl enerji merakimiz ondan..
Söyle söyle..O bu işin profesyoneliGülmeyecekseniz nesine hayran kaldığımı söyleyeyim mi? :)
O bu işin profesyoneliGülmeyecekseniz nesine hayran kaldığımı söyleyeyim mi? :)
Söyle söyle..
45 kiloluk kız mi yaptı bunuMinicik bir bıçakla koca karpuzu her parça eşit olacak şekilde yarım dakikada kesmesine vuruldum
Minicik bir bıçakla koca karpuzu her parça eşit olacak şekilde yarım dakikada kesmesine vuruldum
45 kiloluk kız mi yaptı bunu
Ooooo onu tüm topiğe önceden kaç kere dedirtti mor bountyKarpuz da kendisi kadar vardı. Ayrıca portakalı hiç zar kalmayacak şekilde dilimliyor. Tam evlenilecek hatun, Rabbim ben niye erkek değilim
Ooooo onu tüm topiğe önceden kaç kere dedirtti mor bountySırayı girsen iyi olur
ayın 15.indeki halka arzı kızın kumbara paralarıyla alıyorum.alayım mıııı almayayım mııııı?elma mı armut muuuu?Ağam da öyle diyordu. Neyse biz yine de girelim sıraya, sıramız gelince avucumuzu yalarız
ayın 15.indeki halka arzı kızın kumbara paralarıyla alıyorum.alayım mıııı almayayım mııııı?elma mı armut muuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?