- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.841
Ay bunla uğraşılmaz
Bunu biliyorum başka varmı acaba dedim.Eki Görüntüle 2823732
Bak bu var,Cedric1003 paylaştiydi. Başka arzlar varsa beni de etiketliyiversin gören
400 tl cik yatırdım hesaba.ben eşitsele başvurayım bir fakir yatırımcı olarak o zamanGwind eşitsel ona başvururum ben,oransallara yüklü parayla girmek lazım ki en son 25000 tl ile girdiğim ntgaz dan 300 tl lik alabildim,şimdi para yok malesef o kadar.
Hangi bankadan alınacak nezaman belli olur?Benim hesap yapıkredi ins oradan olur
Yok oda atmaz ve ben meraktan çatlarım
Aynen canım eşitselde herkese eşit dağıtılıyor400 tl cik yatırdım hesaba.ben eşitsele başvurayım bir fakir yatırımcı olarak o zaman
Oyyyy o ne öyleee , 3kişi içinmi bu kadar yemekValla cani ceken olur diye ben cekinirim
Sarma, kuru dolma, manti, icli köfte, karisik kizartma, mercimek köftesi, islim kebabi diyim gerisini saymicam
Geriside su soda kola herhaldeOyyyy o ne öyleee , 3kişi içinmi bu kadar yemekeline sağlık
aaa bu yemekler nedense enteplinin damak zevkine uygun şeyler alla allaaaaaValla cani ceken olur diye ben cekinirim
Sarma, kuru dolma, manti, icli köfte, karisik kizartma, mercimek köftesi, islim kebabi diyim gerisini saymicam
Edit: icli kofteyi ben yapmadim, sevgilim bey yaptirdi
Oyyyy o ne öyleee , 3kişi içinmi bu kadar yemekeline sağlık
Afiyet olsun, tatlı neydi tatlı3 kisi degiliz kuzum. 8 kisi arti benim bebe ❤
Afiyet olsun, tatlı neydi tatlı
Vay anamm vayyy aşçı sofrasıda öyle oluyor demekki.bizde isterizzHangi tatli
Bi kac tane var da
Kiz daha mezeler var, corba var, salatalar, arasicaklar
Vurmayin gidiommm
oyyy oyyy 5 yıldızlı otelin açık büfesi gibi.pandemi biter de tatile gidebilirsem .bir akşam yemeğinde en az 10 çeşit tatlı yiyeceğim yeminim var.istersem ağır yaşamlardaki kadınlara benzeyeyim umrumda olmaz.Hangi tatli
Bi kac tane var da
Kiz daha mezeler var, corba var, salatalar, arasicaklar
Vurmayin gidiommm
Geriside su soda kola herhalde
o kadar şeyi yedikten sonra kımıldayabilirlerse üstüne bamya çorbası da içerler tabikiHahahahah kuru bamya corbasi var yemegin ustune sindirim icin birebirdir ❤ gece aciktirip bi parti daha yediricem bunlara.
Eki Görüntüle 2823732
Bak bu var,Cedric1003 paylaştiydi. Başka arzlar varsa beni de etiketliyiversin gören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?