Gwind eşitsel ona başvururum ben,oransallara yüklü parayla girmek lazım ki en son 25000 tl ile girdiğim ntgaz dan 300 tl lik alabildim,şimdi para yok malesef o kadar.
400 tl cik yatırdım hesaba.ben eşitsele başvurayım bir fakir yatırımcı olarak o zaman

Yok oda atmaz ve ben meraktan çatlarım

Valla cani ceken olur diye ben cekinirim
Sarma, kuru dolma, manti, icli köfte, karisik kizartma, mercimek köftesi, islim kebabi diyim gerisini saymicam

Edit: icli kofteyi ben yapmadim, sevgilim bey yaptirdi

Valla cani ceken olur diye ben cekinirim
Sarma, kuru dolma, manti, icli köfte, karisik kizartma, mercimek köftesi, islim kebabi diyim gerisini saymicam

Edit: icli kofteyi ben yapmadim, sevgilim bey yaptirdi
aaa bu yemekler nedense enteplinin damak zevkine uygun şeyler alla allaaaaa

Hangi tatli
Bi kac tane var da
Kiz daha mezeler var, corba var, salatalar, arasicaklar

Vurmayin gidiommm
oyyy oyyy 5 yıldızlı otelin açık büfesi gibi.pandemi biter de tatile gidebilirsem .bir akşam yemeğinde en az 10 çeşit tatlı yiyeceğim yeminim var.istersem ağır yaşamlardaki kadınlara benzeyeyim umrumda olmaz.

Hahahahah kuru bamya corbasi var yemegin ustune sindirim icin birebirdir ❤ gece aciktirip bi parti daha yediricem bunlara.
o kadar şeyi yedikten sonra kımıldayabilirlerse üstüne bamya çorbası da içerler tabiki soda koy masaya bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…