ben ilk kez alacağım iş bank. kullanıyorum nasıl alacağım ayrıntılı yazsanız?gocamdan habersiz alıyorum da

1. once yatırım hesabı acılır (anket gıbı bır sey yapıyorlar onda bılgılıyım ayagına yat

2. hesap acıldıktan sonra (uygulamadan degıl) INTERNET BANKACILIGINDAN gırıs yap (iş bankası boyle malesef

3. halka arz kısmına gel (ıs bankasından buradan, dıger bankalar normal hısse alır gıbı)

4. karsına cıkacak zaten, kac lot ıstıyorsan onu gır. 70 80 arası bır sey mesela 15.dekı ıcın

bu kadar

işbank internet bankacılığı hiç kullanmadım.telefonumda uygulamadan kullanıyorum sadece.bir iş daha mı çıktı şimdi 3 kuruşluk hisse için?

işbank internet bankacılığı hiç kullanmadım.telefonumda uygulamadan kullanıyorum sadece.bir iş daha mı çıktı şimdi 3 kuruşluk hisse için?

bır farkı yok kı

websıtesıne ısbank yazıp, bıreysel tıkla, sıfrenı gır, tam o an telefonuna "onayla" ekranı gelıyor ona bas o kadar

ben ilk kez alacağım iş bank. kullanıyorum nasıl alacağım ayrıntılı yazsanız?gocamdan habersiz alıyorum da
Ben garantide şöyle bir yol izledim,muhtemelen isbakkta da aynıdır.
1) İşlemler menüsüne geliyorsun
2) yatırımlar seçeneğini seciyorsun
3) hisse senedi seçeneğini seciyorsun.
Sana hisse senedi hesabın yok diyor, açmak için bir sürü bilgi soruyor. Gelirin yasin vs. Sonra tekrar bir sayfa çıkıyor, sunun hakkında bilgin ne?(1den 5e kadar puanla), bunun hakkında bilgin ne' diyip duruyor:) hepsini doldur,okudum onayla de yolla.
Açılması biraz zaman alıyor ama. 12 saat geçip hala acilmadiysa çağrı merkezini ara,anında ilgileniyorlar. Ben öyle yaptıydim.
Umarım kolayca açarsın, onayliyorm,onaylıyorum de ilerle işte:)) alma kısmını da halka arz acilacagi zaman tarif ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…