- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.861
Yatırım hesabın var değil mi. Yoksa önce onu açman gerekiyorben ilk kez alacağım iş bank. kullanıyorum nasıl alacağım ayrıntılı yazsanız?gocamdan habersiz alıyorum da
altın alıyorum ordan yatırım hesabı oluyor mu?Yatırım hesabın var değil mi. Yoksa önce onu aöman gerekiyor
hımm telefon elime geçsin bakarım hemen.kıza kaptıralı 3 saat kadar oldu da konuşmadığı kişi kalmadıO değil kuzum borsa için açman lazım
ben ilk kez alacağım iş bank. kullanıyorum nasıl alacağım ayrıntılı yazsanız?gocamdan habersiz alıyorum da
işbank internet bankacılığı hiç kullanmadım.telefonumda uygulamadan kullanıyorum sadece.bir iş daha mı çıktı şimdi 3 kuruşluk hisse için?1. once yatırım hesabı acılır (anket gıbı bır sey yapıyorlar onda bılgılıyım ayagına yat
2. hesap acıldıktan sonra (uygulamadan degıl) INTERNET BANKACILIGINDAN gırıs yap (iş bankası boyle malesef
3. halka arz kısmına gel (ıs bankasından buradan, dıger bankalar normal hısse alır gıbı)
4. karsına cıkacak zaten, kac lot ıstıyorsan onu gır. 70 80 arası bır sey mesela 15.dekı ıcın
bu kadar
işbank internet bankacılığı hiç kullanmadım.telefonumda uygulamadan kullanıyorum sadece.bir iş daha mı çıktı şimdi 3 kuruşluk hisse için?
harikasınbır farkı yok kı
websıtesıne ısbank yazıp, bıreysel tıkla, sıfrenı gır, tam o an telefonuna "onayla" ekranı gelıyor ona bas o kadar
Ben garantide şöyle bir yol izledim,muhtemelen isbakkta da aynıdır.ben ilk kez alacağım iş bank. kullanıyorum nasıl alacağım ayrıntılı yazsanız?gocamdan habersiz alıyorum da
Hayırdır ? Ne oldu ?Hadi bea çabuk evine dön yoksa ikimizde banlanacağız oralarda
bdv de banlanma diye dediydim.sen bize lazımsınHayırdır ? Ne oldu ?
Yok ayol bankanacak bişey yazmadım zatenbdv de banlanma diye dediydim.sen bize lazımsın
mune geldi konuyu kapattı az önce.yazık oldu ne güzel yazıyordumYok ayol bankanacak bişey yazmadım zatenAma düşündüğün içim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?