bu borsa ne zaman düzelecek niye her gün kıpkırmızı yahu?otelde tatildeyken havuz başında bile para kazanıyorduk yata yata.bir de şu halimize bak .hergünü zararla kapatıyoruz

Şimdi havacılık iyice dibe gidecek. Kısıtlama var, hastalık metropolde 4., Türkiyede 3. peakte. Düşer borsa, düşsün normaldir. Fırlamaya, 2020yi tekrarlamaya zemin

Kızlar herkese hayirli ramazanlar dilerim.

Biz ilk sahurumuzu hep birlikte, kalabalik olarak yapıcaz çok şükür. Herkese ağız tadiyla sahurlar iftarlar ayrica evlerinize bereket dilerim ❤
hayırlı ramazanlar mor.ben hiç o moda giremedim bu sene ama olsunn.

Kızlar herkese hayirli ramazanlar dilerim.

Biz ilk sahurumuzu hep birlikte, kalabalik olarak yapıcaz çok şükür. Herkese ağız tadiyla sahurlar iftarlar ayrica evlerinize bereket dilerim ❤

Allah razı olsun, genç ve modern kesimden böyle dualar, temenniler duymak ayrı bir hoş oluyor Morcum

Allah razı olsun, genç ve modern kesimden böyle dualar, temenniler duymak ayrı bir hoş oluyor Morcum
mor da enerji neşe bol iyiki var.ben depresyona girdim galiba 1 senedir eve hapsolalı.devamlı uyumak istiyorum ya da boş boş oturmak.arabayla da amaçsız dolaşıyorum durumum vahim galiba

mor da enerji neşe bol iyiki var.ben depresyona girdim galiba 1 senedir eve hapsolalı.devamlı uyumak istiyorum ya da boş boş oturmak.arabayla da amaçsız dolaşıyorum durumum vahim galiba

Yok kiz, ben de bu site olmasa kafayi yiyecegim bakma. Diplerdeyim.

Yok kiz, ben de bu site olmasa kafayi yiyecegim bakma. Diplerdeyim.
ben de öyle.psikoloğa gideceğim mecbur.arkadaşlarımı özledim akrabalarımı özledim dışarda kahve içmeyi yemek yemeyi özledim online alışveriş yapmaktan bıktım ellemek istiyorum alacağım şeyleri .

490 dan altın alan bir saf olduğum için.artık herşeyi soruyorum napayım

Amaan altını istersen 530dan almış ol. Altın altındır. YTD

Bir kere birine böyle bir şey demiştim, 180 lira olan altını 250 liraya almış. Kuyumcu da iyi silkelemiş kerizi. Sonra da diyor ki siz dediniz

İnsan markete gitmeyi özler mi? Özledim.
Hafta içi çalışıyorum, haftasonu yasak var. Evim orman içinde, etrafta market yok yaya gidilecek mesafede. Migros Sanal marketten gelen bozuk sebze meyveyle kaç ay geçirdim hesabı yok :/

aynen kuzenim geliyor eve davet edemiyorum park yerinde uzaktan uzağa konuşuyoruz.sağlık personeli olduğundan risk taşıyor benim için.karşı komşum arkadaşımın bebeği oldu kucağıma alıp sevemedim.pasaport çıkartmıştık çocuğa şubat ayında.o da hayal oldu.sarı saçlarımı özledim kuaförde yokkk.batacaksa batsa da dünya kurtulsak ya da herşey düzelse

aaa bu yemekler nedense enteplinin damak zevkine uygun şeyler alla allaaaaa

Yoooo benim misafirim Malatyalıydı.
Entepli hane halki sayilir

Vay anamm vayyy aşçı sofrasıda öyle oluyor demekki.bizde isterizz

Misafiri özlemisim be ❤

Ye kız, sefan olsun.

o kadar şeyi yedikten sonra kımıldayabilirlerse üstüne bamya çorbası da içerler tabiki soda koy masaya bol bol

İçtiler valla bamya corbasini da hahahah

Yasaklar böyle devam ederse ben yaparim senin alisverisini ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…