- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.441
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.901
bu borsa ne zaman düzelecek niye her gün kıpkırmızı yahu?otelde tatildeyken havuz başında bile para kazanıyorduk yata yata.bir de şu halimize bak .hergünü zararla kapatıyoruz
bu borsa ne zaman düzelecek niye her gün kıpkırmızı yahu?otelde tatildeyken havuz başında bile para kazanıyorduk yata yata.bir de şu halimize bak .hergünü zararla kapatıyoruz
Hahahhaha
Ceycey bu sefer adami degil vallahi bebegimiogluşumu yani...
takriben kaç vakte kadar fırlar?Şimdi havacılık iyice dibe gidecek. Kısıtlama var, hastalık metropolde 4., Türkiyede 3. peakte. Düşer borsa, düşsün normaldir. Fırlamaya, 2020yi tekrarlamaya zemin
hayırlı ramazanlar mor.ben hiç o moda giremedim bu sene ama olsunn.Kızlar herkese hayirli ramazanlar dilerim.
Biz ilk sahurumuzu hep birlikte, kalabalik olarak yapıcaz çok şükür. Herkese ağız tadiyla sahurlar iftarlar ayrica evlerinize bereket dilerim ❤
takriben kaç vakte kadar fırlar?
Kızlar herkese hayirli ramazanlar dilerim.
Biz ilk sahurumuzu hep birlikte, kalabalik olarak yapıcaz çok şükür. Herkese ağız tadiyla sahurlar iftarlar ayrica evlerinize bereket dilerim ❤
490 dan altın alan bir saf olduğum için.artık herşeyi soruyorum napayımVerilere bağlı, bakacağız :)
Allah razı olsun, genç ve modern kesimden böyle dualar, temenniler duymak ayrı bir hoş oluyor Morcum
hayırlı ramazanlar mor.ben hiç o moda giremedim bu sene ama olsunn.
mor da enerji neşe bol iyiki var.ben depresyona girdim galiba 1 senedir eve hapsolalı.devamlı uyumak istiyorum ya da boş boş oturmak.arabayla da amaçsız dolaşıyorum durumum vahim galibaAllah razı olsun, genç ve modern kesimden böyle dualar, temenniler duymak ayrı bir hoş oluyor Morcum
mor da enerji neşe bol iyiki var.ben depresyona girdim galiba 1 senedir eve hapsolalı.devamlı uyumak istiyorum ya da boş boş oturmak.arabayla da amaçsız dolaşıyorum durumum vahim galiba
ben de öyle.psikoloğa gideceğim mecbur.arkadaşlarımı özledim akrabalarımı özledim dışarda kahve içmeyi yemek yemeyi özledim online alışveriş yapmaktan bıktım ellemek istiyorum alacağım şeyleri .Yok kiz, ben de bu site olmasa kafayi yiyecegim bakma. Diplerdeyim.
490 dan altın alan bir saf olduğum için.artık herşeyi soruyorum napayım
ben de öyle.psikoloğa gideceğim mecbur.arkadaşlarımı özledim akrabalarımı özledim dışarda kahve içmeyi yemek yemeyi özledim online alışveriş yapmaktan bıktım ellemek istiyorum alacağım şeyleri .
aynen kuzenim geliyor eve davet edemiyorum park yerinde uzaktan uzağa konuşuyoruz.sağlık personeli olduğundan risk taşıyor benim için.karşı komşum arkadaşımın bebeği oldu kucağıma alıp sevemedim.pasaport çıkartmıştık çocuğa şubat ayında.o da hayal oldu.sarı saçlarımı özledim kuaförde yokkk.batacaksa batsa da dünya kurtulsak ya da herşey düzelseİnsan markete gitmeyi özler mi? Özledim.
Hafta içi çalışıyorum, haftasonu yasak var. Evim orman içinde, etrafta market yok yaya gidilecek mesafede. Migros Sanal marketten gelen bozuk sebze meyveyle kaç ay geçirdim hesabı yok :/
aaa bu yemekler nedense enteplinin damak zevkine uygun şeyler alla allaaaaa
Vay anamm vayyy aşçı sofrasıda öyle oluyor demekki.bizde isterizz
oyyy oyyy 5 yıldızlı otelin açık büfesi gibi.pandemi biter de tatile gidebilirsem .bir akşam yemeğinde en az 10 çeşit tatlı yiyeceğim yeminim var.istersem ağır yaşamlardaki kadınlara benzeyeyim umrumda olmaz.
o kadar şeyi yedikten sonra kımıldayabilirlerse üstüne bamya çorbası da içerler tabikisoda koy masaya bol bol
İnsan markete gitmeyi özler mi? Özledim.
Hafta içi çalışıyorum, haftasonu yasak var. Evim orman içinde, etrafta market yok yaya gidilecek mesafede. Migros Sanal marketten gelen bozuk sebze meyveyle kaç ay geçirdim hesabı yok :/
Yasaklar böyle devam ederse ben yaparim senin alisverisini ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?