- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.941
Sen adama yürüdün, adam sana koştu.
Sürece hakim değilim ama kesin böyledir. Şey yani; yemin edebilirim ama ispatlayamam.
adam ömründe çok kadın görmüştür de böylesini görmüş müdür cıks sanmam
olabilir.ben de önemsemiyorum kocamın parasını.zaten yokkk dümdükk memur adammm
Benden cok daha iyisini de görmüstür de parasini pulunu umursamayan kadin görmemistir
isveçten yarışmaya katılan üyemizde geldiiiiiHellüüüü ladies ben geldimmmm
Ne yarışması kız , dur ben hazırlık falan yapmadımisveçten yarışmaya katılan üyemizde geldiiiii
atarsa ayıp olurmuş.haklı.GeyikliGece hani 50 çeşit yemek resmî ???
Yok olmaz olmaz , isteriz isteriz !!!!atarsa ayıp olurmuş.haklı.
güzellik yarışması yapalım .beni şişmanlar katagorisinde değerlendirin amaNe yarışması kız , dur ben hazırlık falan yapmadım
güzellik yarışması yapalım .beni şişmanlar katogorisinde değerlendirin ama
Sen şişman değilsin akıllım , seni minyonlar kategorisine alalımgüzellik yarışması yapalım .beni şişmanlar katogorisinde değerlendirin ama
Mor bana küs sanırım beni görünce hemen kaçıyor
Sazan gibi atlayan bir adayBasvurular nerden yapiliyorrr
nasıl değilim .38 bedene ittire ittire soktum göbeğimi bugün.patlayacaktım çıkardım eşofman giydim.akşamda 40 beden pantolon aldımSen şişman değilsin akıllım , seni minyonlar kategorisine alalım
Benim sıram ne zaman bu arada . Bak iğne ipliğe döndüm , misafir et bi güzel besle beniYok yok kahve yapiyorum bounty cim fal bakicak.
Ben cekmedim bounty cekti bu arada ahahahahah
Ben niye cekmedim, cunku genelde misafire 50 cesit yaparim zaten
bounty inin aşk hayatı yok mu?hadibea sende de mi yok?ne sıkıcı kadınlarsınız yahuuu?Yok yok kahve yapiyorum bounty cim fal bakicak.
Ben cekmedim bounty cekti bu arada ahahahahah
Ben niye cekmedim, cunku genelde misafire 50 cesit yaparim zaten
nasıl değilim .38 bedene ittire ittire soktum göbeğimi bugün.patlayacaktım çıkardım eşofman giydim.akşamda 40 beden pantolon aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?