Makarnayla görgüsüz ilan edilenler varken ben hayatta böyle bisey atamam

Saka bir yana ekonomi berbat, herkes alamiyor olabilir. Sitede binlerce hamile kadin var hem. Ayip olur ❤❤
evet hamilesi var o an yemek pişiremeyeni var hastası var.ama salçalı makarna yaparsan mutlaka resmini at

Makarnayla görgüsüz ilan edilenler varken ben hayatta böyle bisey atamam

Saka bir yana ekonomi berbat, herkes alamiyor olabilir. Sitede binlerce hamile kadin var hem. Ayip olur ❤❤
Sahi elli çeşit yemeği nerenize sığdırdınız . Yoksa arkasın paket yapıp evinemi götürdü kalanları . Hayır gözümüz yokta hani malum tembellikten iki çeşidi bile zarzor bir araya getiriyorken sen 50 sini nereye sığdırdın onu merak ediyorum

aaaaaa büyük görgüsüzlük.hatta açık büfeye en az 200 çeşit çıkaran oteller de görgüsüzün önde gidenleri.ben de görgüsüzüm . yaşasın görgüsüzler kulübü

Tembelliğin adı görgülü olmuş bunu öğrenmekte varmış . İlk kez bununla gurur duydum
3 çeşit yaptım bugün nerdeeeee 50 çeşit mönü çıkaracağım.pandemi önceside özel misafirlere 10 çeşit çıkarınca ertesi güne bayılıp gidiyordum yorgunluktan

Ben artik calismayan bir kadinim ve sahane dolu 3 adet dondurucum + 2 buzdolabimin dondurucu kisimlari var zor olmadi 50 cesit. Valla guzel oluyor. Hic bir sey de ziyan olmadi. 9 kisiydik zaten biri benim bebe.
8 kisi daha sahurda yiyecek. Ohh miss ❤
Cogu biter.

kadın kadınnn.git adamının yanında otursana ne işin var burada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…