- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.981
Mor seni hiç sevmedim , mümkünse gerçek hayatta yan yana gelmeyelim lütfenAnam da 50 kilo
Boyu da benden uzun ❤
Yanyana degildik o arada hahahaha
Ben mutfakta börek yapiyordum söylemesi ayip suan fırında
Bounty acik havada rapor yaziyordu.
Mor seni hiç sevmedim , mümkünse gerçek hayatta yan yana gelmeyelim lütfen
evet hamilesi var o an yemek pişiremeyeni var hastası var.ama salçalı makarna yaparsan mutlaka resmini atMakarnayla görgüsüz ilan edilenler varken ben hayatta böyle bisey atamam
Saka bir yana ekonomi berbat, herkes alamiyor olabilir. Sitede binlerce hamile kadin var hem. Ayip olur ❤❤
Yaaa 32 beden de mi varmış ondan sonrası yok olmak sanırım
Olmaz , en az 51 olucak ayrıca kargoya ver gönder . Bu kadarına izin verebilirim belkiNiye kiz gece börek yapardim.
50 cesit yemek yapardim.
Maşallah cok marifetlisin kuzum benim şimdiye kadar pilim çoktan bitmişti içime nine kaçmış resmenAnam da 50 kilo
Boyu da benden uzun ❤
Yanyana degildik o arada hahahaha
Ben mutfakta börek yapiyordum söylemesi ayip suan fırında
Bounty acik havada rapor yaziyordu.
fırtınada falan kalma sakın mor.şişman beni bile uçuruyorBen de aslinda yoğum.
Böyle gidersen yok olacaktın da entepli çıktı karşına ye kız nasılsa kilo derdin yokBen de aslinda yoğum.
Sahi elli çeşit yemeği nerenize sığdırdınızMakarnayla görgüsüz ilan edilenler varken ben hayatta böyle bisey atamam
Saka bir yana ekonomi berbat, herkes alamiyor olabilir. Sitede binlerce hamile kadin var hem. Ayip olur ❤❤
aaaaaa büyük görgüsüzlük.hatta açık büfeye en az 200 çeşit çıkaran oteller de görgüsüzün önde gidenleri.ben de görgüsüzüm .Sahi elli çeşit yemeği nerenize sığdırdınız. Yoksa arkasın paket yapıp evinemi götürdü kalanları . Hayır gözümüz yokta hani malum tembellikten iki çeşidi bile zarzor bir araya getiriyorken sen 50 sini nereye sığdırdın onu merak ediyorum
Maşallah cok marifetlisin kuzum benim şimdiye kadar pilim çoktan bitmişti içime nine kaçmış resmen
Tembelliğin adı görgülü olmuş bunu öğrenmekte varmış . İlk kez bununla gurur duydumaaaaaa büyük görgüsüzlük.hatta açık büfeye en az 200 çeşit çıkaran oteller de görgüsüzün önde gidenleri.ben de görgüsüzüm .yaşasın görgüsüzler kulübü
Mor bana Rus salatası yap , votkanın yanına meze olarak iyi giderBöregi yapmazdim da, biri cok severmis sahurda
Akan sular durdu.
3 çeşit yaptım bugün nerdeeeee 50 çeşit mönü çıkaracağım.pandemi önceside özel misafirlere 10 çeşit çıkarınca ertesi güne bayılıp gidiyordum yorgunluktanTembelliğin adı görgülü olmuş bunu öğrenmekte varmış . İlk kez bununla gurur duydum
Bende misafir gelir kendisi yapar3 çeşit yaptım bugün nerdeeeee 50 çeşit mönü çıkaracağım.pandemi önceside özel misafirlere 10 çeşit çıkarınca ertesi güne bayılıp gidiyordum yorgunluktan
yok artık onu yapmakta ne var.tembel olduğuna cidden inandımMor bana Rus salatası yap , votkanın yanına meze olarak iyi gider
Sahi elli çeşit yemeği nerenize sığdırdınız. Yoksa arkasın paket yapıp evinemi götürdü kalanları . Hayır gözümüz yokta hani malum tembellikten iki çeşidi bile zarzor bir araya getiriyorken sen 50 sini nereye sığdırdın onu merak ediyorum
kadın kadınnn.git adamının yanında otursana ne işin var burada?Ben artik calismayan bir kadinim ve sahane dolu 3 adet dondurucum + 2 buzdolabimin dondurucu kisimlari varzor olmadi 50 cesit. Valla guzel oluyor. Hic bir sey de ziyan olmadi. 9 kisiydik zaten biri benim bebe.
8 kisi daha sahurda yiyecek. Ohh miss ❤
Cogu biter.
Öyle bi bezmişlik varki sabah aksam peynir ekmek yiyesim varyok artık onu yapmakta ne var.tembel olduğuna cidden inandım
kadın kadınnn.git adamının yanında otursana ne işin var burada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?