- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #14.961
Ama normal ki o beden . Gidip te 34 beden olacak halin yok ya . Kadın dediğin biraz etli butlu olmalınasıl değilim .38 bedene ittire ittire soktum göbeğimi bugün.patlayacaktım çıkardım eşofman giydim.akşamda 40 beden pantolon aldım
bounty inin aşk hayatı yok mu?hadibea sende de mi yok?ne sıkıcı kadınlarsınız yahuuu?
delimisin fotoğraflarda 44 beden gibi çıkıyorum kilo kadar kötü şey mi var?Üfff 38 beden olmak isterdim hee
40 da olur.
Ama normal ki o beden . Gidip te 34 beden olacak halin yok ya . Kadın dediğin biraz etli butlu olmalı
Yok valla varda yok arası bişey . Hala kararsızımbounty inin aşk hayatı yok mu?hadibea sende de mi yok?ne sıkıcı kadınlarsınız yahuuu?
Sen bedensizsin arkadaş, ne o öyle 32Etli kadinlar cok seksi degil mi?
Ben 32 bazen 34 beden
40 beden olsam ne ates ederdim.
daha 1 ay oldu 4 5 aya o adam seni 40 beden yapar merak etmeEtli kadinlar cok seksi degil mi?
Ben 32 bazen 34 beden
ex hergün kahveye gelmesin .kısmetlerini o kapatıyor senin.kötü kahve yapta gelmesin yahuuYok valla varda yok arası bişey . Hala kararsızım
daha 1 ay oldu 4 5 aya o adam seni 40 beden yapar merak etme
Sen bedensizsin arkadaş, ne o öyle 32. Kadın biraz kalçalı hafifte etli olmalı bence , giydiği kıyafet cuk diye oturmalı üstüne . Ben 52-54 kiloyum ama gel gör ki kalça malca yok
Tek değilsin kader arkadaşım üzülme490 dan altın alan bir saf olduğum için.artık herşeyi soruyorum napayım
Kötü kahve yapsam ne yazar , öğrenmiş makinayı gelip bana bile sorma zahmetinde bulunandan kendisi yapıyorex hergün kahveye gelmesin .kısmetlerini o kapatıyor senin.kötü kahve yapta gelmesin yahuu
48 kilo bu boya anca kemikler gelir , kalçada olsaymıs üstünde ahanda ben burdayım diye sırıtırmışBen de ruh halime bagli.
Bu entepliye yurume dönemimde 43 kgye kadar indimtek sorun boyumun 178 olmasi
Popo denen olay bende yok. Rabbim eksik yaratmis napalim.
Hahahah yan yana olup burdan bunu demek nasıl bir bağımlılık yaptıysa site artıkMorrr diyanetin sitesine bakayım ben dur.
atarsa ayıp olurmuş.haklı.
Yaaa 32 beden de mi varmış ondan sonrası yok olmak sanırımEtli kadinlar cok seksi degil mi?
Ben 32 bazen 34 beden
Özelden at bari çok merak ettik nolurMakarnayla görgüsüz ilan edilenler varken ben hayatta böyle bisey atamam
Saka bir yana ekonomi berbat, herkes alamiyor olabilir. Sitede binlerce hamile kadin var hem. Ayip olur ❤❤
48 kilo bu boya anca kemikler gelir , kalçada olsaymıs üstünde ahanda ben burdayım diye sırıtırmış. Ama bi arkadaş demişti , Rus kadınları 40 dan sonra çok kilo alıyorlar fizikleri tamamen bozuyor diye . Bence zayıf olmanın tadını çıkar
Hahahah yan yana olup burdan bunu demek nasıl bir bağımlılık yaptıysa site artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?