Yok trade olarak değil de hisse yorumlama gözleri anlamında dedim, bizde daha üçüncü göz yok

Trade öğrenirsem kriptoda yaparım ya onların grafiklerine falan iyi kötü aşina olmaya başladım.
bu işi uzun zamandır yapan birini tanıyorum o tavsiye etti de aldım.ben kendim zaten alamammm.alsam da batarım .trade işi eşimin borsa eski haline gelsin günde birkaçbin bile rahatça kazanılıyor.ama son aylarda ellerimm bomboşşş şarkısı söylüyoruzzz

Ben uzun vadeci adayıyım abla, daha ameleyim gerçi :)) martta son kuruşuma kadar sıktım valla
Amele nedir Çıraklık döneminden sıçrama yapıp ustalığa terfi edersin bu gidişle, en iyi yatırımcı plaketi mi hazırlatsak sana acaba :)))
borç aldım bugün kuzenden borç parayla borsadayım artıkım ben deeeee
Abooo sizdeki cesareti takdir ettim şahsen, benim kesin uykularım kaçardı

Munecim anlaşılan piyasada sürekli yaşanıyor bu süreç.önce düşüşler oluyor,sonra insanlar oralardan mal alıyor ve yükseldikçe kar satışları ile yavaş yavaş nakite geçip bekliyorlar.sonra yine aynı döngü oluyor.kendi adıma ben martta yaptım alımlarımı,mart düşüşüne yakalandım, sonrasında da haberlerden kaynaklı düşüşler filan derken, hala düşüşte tabi zararda olsa bekliyorum, yaz aylarında bende toparlanacağını düşünüyorum nedense.tek korkum 2020 deki düşüşten sonra 1 yıldır çok iyi yükselip kazandırmış olan borsa, umarım tersi bir hareket yapıp uzun süre düşüş göstermez. Acemiyken zararda olmak biraz moral bozuyor, hep düşecek fikrine kapılıyor insan.sizin gibi tecrübeli arkadaşlarımızın fikirleri bizim için çok önemli o yüzden

borç değilmiş hibe etmiş bana 10 bin kadar.babası yani dayım halamın az parasına el koymadı helal olsun güle güle yatırımını yap dedi.başlangıcı bunla yaptım .gerisi de gelir

Abla bizim yolumuz yol değil arada gel de vur kafamıza :)) sokaklara düşecez bu gidişle

oğullarına kıyamaz .o sadece 2 kızkardeşine kıyar. .kredi kartından halka arz alınamıyor mu bu arada?garanti bankasından alıvereyim
Benim de vakıftan kredi kartım vardı eşim hatırlattı oradan hesap acabilirsin diye akbank vermiyorsa oradan alacağım insallah

Benim de vakıftan kredi kartım vardı eşim hatırlattı oradan hesap acabilirsin diye akbank vermiyorsa oradan alacağım insallah
bende bakayım bi.iş bankası vermiyor garanti veriyormuş.gerçi bana kart aidatı giydirmiş iyiki farkettim 158 tlm çöp olacaktı şu fakirlikte

Borsayı yorumlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum, borsanın biraz genel hareketlerini baz alarak, çoğunlukla da hislere dayalı yani hissi kablelvuku bir yorum olur ancak ve güvenilir bir kaynak da olmaz yazacaklarımız.
Lakin ben uzun soluklu bir düşüş ihtimali olduğunu düşünmüyorum çünkü borsa=ekonomik görünüm demektir, bir yerden sonra müdahale gelir, ki zaten ani ve hacimli durdurulamayan düşüşlerde işlemler bile kapatılıveriyor, derinlikli kağıtlar kıpırdamasa bile sığ kağıtlarla piyasayı tutmaya çalışabilirler, genele yayılmış bir hareket olmasa bile borsayı belli bir seviyenin altına indirmemek için bence b planı vardır gibi geliyor.

Ayrıca beklentisi olan ve eğer istendiği gibi giderse piyasaya olumlu etkisi olabilecek birtakım haberlerde var, olumlulara tutunmak borsanın fıtratında var çünkü yatırımcılar aslında epey bir vakittir ağız tadıyla kar koyamadı cebine, 2 ileri 1 geri, 3 geri 1 ileri gitti, bunu eskiler daha iyi bilir.

Dediğim gibi bazı karakteristik özelliklerini yitirse de borsanın hala eski alışkanlıklarından bazıları devam ediyor ama bazen de şaşırtır misal 2010-2011 veya 2012 yıllarından bir tanesi olması lazım, tam yıl olarak emin değilim ama bu 3 yıldan biri olduğuna eminim, borsa o yıllardan evvel yaz döneminde yükselişte olmazdı çünkü tatile gidiliyor, piyasaya yaz rehaveti çöküyordu ama galiba Ağustos ayıydı, borsa yükseliş trendine bir oturdu ne alsan kar

Bu yıl yapar mı? Valla keşke yapsa da sizleri burada mutluluk dansı yaparken görsem

Cansın munem inşallah o günleride görcez, hepberaber burayı şölen alanı yapıcaz

ne kadar da profesyonel bir dille açıkladınız.doğru söyleyin mune hanım aramızdaki borsa zengini siz misiniz?bizim aramızdan çıkmadı da mor hariç dümdükk fakir minnak yatırımcılarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…