Benim oğlan uzaktan eğitim Türkce dersi görüyor bende Türkçe konuşmalarına gülüyorum . Ögretmen anlasınlar diye arada isvecceye çeviriyor

Portföyde halka arzlar dışında ereğli, bimas, vesbe direniyor diğerleri kurşunlanmış yine

Ekran berbat. Moral bozucu

Bounty ye sordum net cevap vermedi. Bu gidişle öyle gözüküyor banka hisseleri bile yerlerde sürünüyor.

Valla bütün pörtföy kırmızı halka arzlar hariç,dahada düşecekse yandık

Geçen sene bu vakitler:)))
Ondan önceki sene yine bu vakitler, 2010 bu vakitler

Sığ hisseler ve halka arzlar dışında, ağırlıklı hisselerle bist30 Nisan ayında hep üzmüştür, en azından Nisan'ın ilk yarısında diyeyim, bu perşembe MB açıklaması var, faiz indirimi beklenmiyor ki bu yönde bir açıklama vardı diye hatırlıyorum ama faiz arttırımı da olmaz gibi zira döviz tarafında baskı yok, piyasalara faiz cephesinden bakılınca önümüzdeki ayların belirsizliği de hakim, borsa her ne kadar kalıplaşmış karakteristik özelliklerinden bazılarını yitirse de bu ay için beklenen hareketini yaptı bence.

Daha ne kadar devam eder? Perşembe yapılacak MB açıklamalarının doyurucu olup olmayacağı, döviz kurunun durumu, pandemi Nisan ayı kısıtlamalarının sonucu, bölgede yaşanan bazı sıcak gelişmeler gibi şeylere göre değişir bence, tabii bence.

Uzun vade yatırımcılar için alım fırsatı ama değil mi? Al unut yapacağım ben sağlam kağıtlardan.

Yok 1 sene en az hatta daha fazla . 1 koyup 10 alacağım
Hmmm o zaman güzel seviyeler diyeyim ben de:))) uzun vade alacaksanız yaz döneminde takibi gevşetmeyin, yine bence ve asla kesin olacak demiyorum sadece his diyeyim bir zıplama olabilir, tatlı yükseliş sonrası aşağı kırma yaşanabilir, o ara belki elden biraz mal çıkarıp alttan yine toplama yapılabilir, uzun vadelilerde her an bakmayın delirtir ama piyasada ardı ardına haberler kaynamalar kıpraşmalar varsa elimizi aldıklarımızın üzerinden çekmemek de fayda var.

Merhaba hanımlar, bir süredir dışardan takip ediyordum sizleri yazmak istedim.
Ben 2 çocuk için uzun vadede yatırım yapmaya çalışıyorum. 10 sene bir şirkette çalıştım sonra istifa ettim 2 senedir evden bireysel çalışıyorum ve pandemide öyle pek işlerim olmuyor ve sürekli bir gelirim yok. Eşim de evden çalışıyor. Her ay sabit bir maaşınız yok ara işler iyi birikimler yapıyoruz. Ben genelde gayrimenkul tarzında yatırım yapma taraftarıyım. Ayrıca BES var, altın hesabı var bu şekilde birikim yapıyorum. Döviz de yapıyordum onu bozdurup altın aldım. Ufaknufak da bitcoin alıyor eşim.
Şimdi de hisse senedi işlerine bakiyorum. Halka Arz olayında bende ufak bir yatırım olsun birkaç sene sonrası için. Ziraat bankası hesabım var orda direk halka arz dan alınabiliyor galiba.
600 TL kadar bir param var orda onunla alayım diyorum.
Halka arz da sadece belirlenen gün mü alım yapılıyor, yoksa ara ara da aynı hisseyi alabiliyor muyuz

Ben uzun vadeci adayıyım abla, daha ameleyim gerçi :)) martta son kuruşuma kadar sıktım valla
burda örnek aldığım sensin benim.altın işini bıraktım tabana inen sağlam kağıtları toplama işine başladım.bugün aldım bakalım ne olacak?

burda örnek aldığım sensin benim.altın işini bıraktım tabana inen sağlam kağıtları toplama işine başladım.bugün aldım bakalım ne olacak?
Ceyceyim burada örnek alınacak iki kişi var GeyikliGece ve B bounty ben bayaaa bi ameleyim daha bir sürü hatalar yanlış seçimler falan yapacağım

Ceyceyim burada örnek alınacak iki kişi var GeyikliGece ve B bounty ben bayaaa bi ameleyim daha bir sürü hatalar yanlış seçimler falan yapacağım
onlar büyük oynuyorlar.ben bir amatör olarak bist30dan seçtim 5 hisse onları da alacağım.trade yapmak neyimeeeee hisse analizi yapmak neyimee dönen oyunlara göre konum almak neyimeeee.param katlarsa satacağım gene alacağımmmm uzun vadede mune hanımın söylediği gibi

Yok trade olarak değil de hisse yorumlama gözleri anlamında dedim, bizde daha üçüncü göz yok

Trade öğrenirsem kriptoda yaparım ya onların grafiklerine falan iyi kötü aşina olmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…