- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.141
Ceyceyim burada örnek alınacak iki kişi varGeyikliGece ve B bounty ben bayaaa bi ameleyim daha bir sürü hatalar yanlış seçimler falan yapacağım
onlar büyük oynuyorlar.ben bir amatör olarak bist30dan seçtim 5 hisse onları da alacağım.trade yapmak neyimeeeee hisse analizi yapmak neyimee dönen oyunlara göre konum almak neyimeeee.param katlarsa satacağım gene alacağımmmm uzun vadede mune hanımın söylediği gibi
borç aldım bugün kuzenden borç parayla borsadayım artıkım ben deeeee
Yok trade olarak değil de hisse yorumlama gözleri anlamında dedim, bizde daha üçüncü göz yok
Trade öğrenirsem kriptoda yaparım ya onların grafiklerine falan iyi kötü aşina olmaya başladım.
Hala kart aidatı aliyorlar mı çok sinir bozucubende bakayım bi.iş bankası vermiyor garanti veriyormuş.gerçi bana kart aidatı giydirmiş iyiki farkettim 158 tlm çöp olacaktı şu fakirlikte
komşu sen de bi 500 bin dolarcık borç versene bana.sana söz ayda 50 tl 50 tl öderimCansın muneminşallah o günleride görcez, hepberaber burayı şölen alanı yapıcaz
benim bankam hep alıyor.bende telefonda sıkıştırıp 160 tl bonus yüklettim bugün.Hala kart aidatı aliyorlar mı çok sinir bozucu
Yarın hemem talimat veriyorum bankayakomşu sen de bi 500 bin dolarcık borç versene bana.sana söz ayda 50 tl 50 tl öderim
kralsınnnnYarın hemem talimat veriyorum bankaya
Naptın mor nasıl geçti iftar
ne kadar da profesyenel bir dille açıkladınız.doğru söyleyin mune hanım aramızdaki borsa zengini siz misiniz?bizim aramızdan çıkmadı da mor hariçdümdükk fakir minnak yatırımcılarız
Maşallah sana mor 2 gün üstüste o kadar misafir ağırlamak kolay iş değil.Abi darlasın darlasın iyi olurÇok güzel
Yegenlerim, malum sahsin oglu, benim oglum cangir cungur oynuyor hahahaha
Abim malum sahsi darliyor
Ben mi? Ben yine bulasik falan
Benden bi cacik olmaz.
Dümdük kekoyum
Görürüz merak etmeyin hayatım, piyasanın da yatırımcılarında soluklanmaya ihtiyacı var, eski yatırımcılar olsa da anlatsalar sizlere, tamam belki güzel kazançların elde edildiği de oluyor ama bundan 10-15 yıl önceki tadı yok, 5 yıl önceki hali dahi yok.Cansın muneminşallah o günleride görcez, hepberaber burayı şölen alanı yapıcaz
ne kadar da profesyenel bir dille açıkladınız.doğru söyleyin mune hanım aramızdaki borsa zengini siz misiniz?bizim aramızdan çıkmadı da mor hariçdümdükk fakir minnak yatırımcılarız
Ne güzel anlatım bu böyle mune abla hep gel sen bizim buralaraBorsayı yorumlamak ne kadar doğru olur bilmiyorum, borsanın biraz genel hareketlerini baz alarak, çoğunlukla da hislere dayalı yani hissi kablelvuku bir yorum olur ancak ve güvenilir bir kaynak da olmaz yazacaklarımız.
Lakin ben uzun soluklu bir düşüş ihtimali olduğunu düşünmüyorum çünkü borsa=ekonomik görünüm demektir, bir yerden sonra müdahale gelir, ki zaten ani ve hacimli durdurulamayan düşüşlerde işlemler bile kapatılıveriyor, derinlikli kağıtlar kıpırdamasa bile sığ kağıtlarla piyasayı tutmaya çalışabilirler, genele yayılmış bir hareket olmasa bile borsayı belli bir seviyenin altına indirmemek için bence b planı vardır gibi geliyor.
Ayrıca beklentisi olan ve eğer istendiği gibi giderse piyasaya olumlu etkisi olabilecek birtakım haberlerde var, olumlulara tutunmak borsanın fıtratında var çünkü yatırımcılar aslında epey bir vakittir ağız tadıyla kar koyamadı cebine, 2 ileri 1 geri, 3 geri 1 ileri gitti, bunu eskiler daha iyi bilir.
Dediğim gibi bazı karakteristik özelliklerini yitirse de borsanın hala eski alışkanlıklarından bazıları devam ediyor ama bazen de şaşırtır misal 2010-2011 veya 2012 yıllarından bir tanesi olması lazım, tam yıl olarak emin değilim ama bu 3 yıldan biri olduğuna eminim, borsa o yıllardan evvel yaz döneminde yükselişte olmazdı çünkü tatile gidiliyor, piyasaya yaz rehaveti çöküyordu ama galiba Ağustos ayıydı, borsa yükseliş trendine bir oturdu ne alsan kar
Bu yıl yapar mı? Valla keşke yapsa da sizleri burada mutluluk dansı yaparken görsem
Maşallah sana mor 2 gün üstüste o kadar misafir ağırlamak kolay iş değil.Abi darlasın darlasın iyi olur
Çok konuşup çok yazıyorum, sıkmak istemiyorum sizleri.Ne güzel anlatım bu böyle mune abla hep gel sen bizim buralara
Görürüz merak etmeyin hayatım, piyasanın da yatırımcılarında soluklanmaya ihtiyacı var, eski yatırımcılar olsa da anlatsalar sizlere, tamam belki güzel kazançların elde edildiği de oluyor ama bundan 10-15 yıl önceki tadı yok, 5 yıl önceki hali dahi yok.
Belki o zamanlarda çok muhteşem değildi hele 99 yılında çok insanın canı yandı, 99 dedim de bak o harekette Mart ayındaydı galiba, yani kıştan çıkış biraz sancılı oluyor borsada
Zenginlik ve benadım morportakal olursa belki ama değil
Az para degil iyi yapmissin vallabenim bankam hep alıyor.bende telefonda sıkıştırıp 160 tl bonus yüklettim bugün.
akrabalar arasında da arkadaşlar arasında da en fakir benimmm.gururluyummm onurluyummmmm.99 dedin abla, iste benim okuma yazma ogrenmeye calistigim yillar
Ben ve zenginlik? Bak onceden en azindan diyordum ki kendi capimda harikalar yarattim. Yeni cevrem sebebiyle diyorum ki dümdük fakirim.
Bebelerin yaslar yakin mi morÇok güzel
Yegenlerim, malum sahsin oglu, benim oglum cangir cungur oynuyor hahahaha
Abim malum sahsi darliyor
Ben mi? Ben yine bulasik falan
Benden bi cacik olmaz.
Dümdük kekoyum
Bebelerin yaslar yakin mi mor
çekil kenara çık aramızdan mor.seni kurtaran kurtarmış zaten.bounty biz kızları kurtaracakkkÖnce beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?