Ceyceyim burada örnek alınacak iki kişi var GeyikliGece ve B bounty ben bayaaa bi ameleyim daha bir sürü hatalar yanlış seçimler falan yapacağım

Ben mi? Beni hayatin hic bir alaninda örnek almayin bence

Ben mesela asiri buyuk oynuyorum.
Super buyuk ki qua granit halka arzina girmedim mi yahu ben diye 2 gün dusundum. Girmedigime kanaat ettim. Girmisim.

borç aldım bugün kuzenden borç parayla borsadayım artıkım ben deeeee

OMG!

Yok trade olarak değil de hisse yorumlama gözleri anlamında dedim, bizde daha üçüncü göz yok

Trade öğrenirsem kriptoda yaparım ya onların grafiklerine falan iyi kötü aşina olmaya başladım.

Bende 3. Göz gercekten acik, tabi asla bountynin tirnagi olamam da...
Neyse...
Neye yariyor sanki

Naptın mor nasıl geçti iftar

Çok güzel
Yegenlerim, malum sahsin oglu, benim oglum cangir cungur oynuyor hahahaha

Abim malum sahsi darliyor

Ben mi? Ben yine bulasik falan

ne kadar da profesyenel bir dille açıkladınız.doğru söyleyin mune hanım aramızdaki borsa zengini siz misiniz?bizim aramızdan çıkmadı da mor hariç dümdükk fakir minnak yatırımcılarız

Benden bi cacik olmaz.
Dümdük kekoyum

Çok güzel
Yegenlerim, malum sahsin oglu, benim oglum cangir cungur oynuyor hahahaha

Abim malum sahsi darliyor

Ben mi? Ben yine bulasik falan

Benden bi cacik olmaz.
Dümdük kekoyum
Maşallah sana mor 2 gün üstüste o kadar misafir ağırlamak kolay iş değil.Abi darlasın darlasın iyi olur

Cansın munem inşallah o günleride görcez, hepberaber burayı şölen alanı yapıcaz
Görürüz merak etmeyin hayatım, piyasanın da yatırımcılarında soluklanmaya ihtiyacı var, eski yatırımcılar olsa da anlatsalar sizlere, tamam belki güzel kazançların elde edildiği de oluyor ama bundan 10-15 yıl önceki tadı yok, 5 yıl önceki hali dahi yok.
Belki o zamanlarda çok muhteşem değildi hele 99 yılında çok insanın canı yandı, 99 dedim de bak o harekette Mart ayındaydı galiba, yani kıştan çıkış biraz sancılı oluyor borsada

ne kadar da profesyenel bir dille açıkladınız.doğru söyleyin mune hanım aramızdaki borsa zengini siz misiniz?bizim aramızdan çıkmadı da mor hariç dümdükk fakir minnak yatırımcılarız

Zenginlik ve ben adım morportakal olursa belki ama değil

Ne güzel anlatım bu böyle mune abla hep gel sen bizim buralara

Maşallah sana mor 2 gün üstüste o kadar misafir ağırlamak kolay iş değil.Abi darlasın darlasın iyi olur

Ev hanimligina zirveden girdim virus bitse her aksam 20 kisi gelsin isterim

Abimin adamdan kucuk olmasi
Ama darlasin. Sonucta abi, ve benden 10 yas buyuk baya abi abi yani

99 dedin abla, iste benim okuma yazma ogrenmeye calistigim yillar

Ben ve zenginlik? Bak onceden en azindan diyordum ki kendi capimda harikalar yarattim. Yeni cevrem sebebiyle diyorum ki dümdük fakirim.

99 dedin abla, iste benim okuma yazma ogrenmeye calistigim yillar

Ben ve zenginlik? Bak onceden en azindan diyordum ki kendi capimda harikalar yarattim. Yeni cevrem sebebiyle diyorum ki dümdük fakirim.
akrabalar arasında da arkadaşlar arasında da en fakir benimmm.gururluyummm onurluyummmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…