- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.501
Kız sen ne ara gittin oraya cook tehlikelisin morrr4 nisanda bulgaristana girdim ciktim
Son girisim 4 nisan yani.
Yirtarim bence
Bense iş yerinde maske ve siperligi asla bırakamayacağızmışız gibi düşünüyorum . Hatta onlarsız kendimi cıplap gibi hissediyorumKız sen ne ara gittin oraya cook tehlikemizin morrr
Kız sen ne ara gittin oraya cook tehlikemizin morrr
Maskeye nasil alismissam artik hic varlığını hissetmiyorum evde çocuklar uyarmasa öyle oturma potansiyelim bile oluştuBense iş yerinde maske ve siperligi asla bırakamayacağızmışız gibi düşünüyorum . Hatta onlarsız kendimi cıplap gibi hissediyorum
Buna inanmaya o kadar çok ihtiyacım var ki artık yakındır delirmem çok az kaldı hemde ne delirmekBen yok anlamak hiç birseyşaka bir yana ama bugün gazetedeki okuduğum şey bir nebzede olsa mutlu etti beni . Konuyu özetleyecek olursak söyle diyordu . Bu üçüncü dalga son dalgaymış artık yaz sonlarına doğru normale dönebilecekmişiz
Yok ya ne lüksü, ne konforu..ben kanepesörfü anlamına gelen bir uygulamadan tatlış insanların kanepesinde kalıyorumama çok hoş oluyor, sanki arkadaşıma gitmişim gibi, saatlerce sohbet ediyoruz, beraber yemek falan yapıyoruz, sabah hazır kahvaltıya uyanıyorum, yöresel dans öğreten bile olmuştu:)) Türkiye'den çıkarken kendim evden sandviç falan hazırlayıp gidiyorum, Türkiye'ye dönüşte de bu evinde kaldığım tatlış insanlardan 'yolda acikirsin' diye yolluk krep yapanlar falan oluyor hiçbir lükse değişmem şu sefillikten aldığım tadı
Kizlar ben de couch surfing yaptim gencken, cok da hostel da kaldim. Acayip de eglendim. Cok gezdim cok. Ölene kadar gezecegim elbet ama artik rahat hotellerde kalmayi tercih ediyorumCouchsurfingle ben de cok gezdim aslinda.
Balide tuvaleti acik havada olan biyerde kalmistim.
Böyle ortada bir yerde klozet
Oda da sazlarla cevrilmis. Cati dam hic bisey yok. Yagmur yagiyo sırılsıklam falan hahahhaha
Ama son 2 3 senedir ne bileyim ya yaslandim galiba ben
Ama çok fena bogazda ve burunda kuruluk yapıyor . Arada yağ bazlı sprey kullan iyi geliyorMaskeye nasil alismissam artik hic varlığını hissetmiyorum evde çocuklar uyarmasa öyle oturma potansiyelim bile oluştu
Ona kesin ihtiyacım var ben cabuk yorulmami anemiye bagliyordum ama maskeden verdiğimiz nefesi geri çekiyoruz ya o yapıyor sanırımAma çok fena bogazda ve burunda kuruluk yapıyor . Arada yağ bazlı sprey kullan iyi geliyor
Kizlar ben de couch surfing yaptim gencken, cok da hostel da kaldim. Acayip de eglendim. Cok gezdim cok. Ölene kadar gezecegim elbet ama artik rahat hotellerde kalmayi tercih ediyorum
Oksijen eksikliğine bağlı yorgunluk gibi görünüyor . Arada temiz hava almanı tavsiye ediyorumOna kesin ihtiyacım var ben cabuk yorulmami anemiye bagliyordum ama maskeden verdiğimiz nefesi geri çekiyoruz ya o yapıyor sanırım
Sağlıkçı mısınız acabaOksijen eksikliğine bağlı yorgunluk gibi görünüyor . Arada temiz hava almanı tavsiye ediyorum
Ayy nasıl masum sormuşum profil resmimle uyumlu olmusSağlıkçı mısınız acaba
Evet hemşireyimSağlıkçı mısınız acaba
Allah yardımcınız olsun bu süreç encok sizleri yiprattiEvet hemşireyim
türkiyede erkeklere de hemşire deniyor.oysa hemşir diyebiliriz hostesle host ayrımı gibi ha ha haEvet hemşireyim
Kuzenim host kızım küçükken dayım hostes derditürkiyede erkeklere de hemşire deniyor.oysa hemşir diyebiliriz hostesle host ayrımı gibi ha ha ha
Ne o host at gibitürkiyede erkeklere de hemşire deniyor.oysa hemşir diyebiliriz hostesle host ayrımı gibi ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?