Bense iş yerinde maske ve siperligi asla bırakamayacağızmışız gibi düşünüyorum . Hatta onlarsız kendimi cıplap gibi hissediyorum
Maskeye nasil alismissam artik hic varlığını hissetmiyorum evde çocuklar uyarmasa öyle oturma potansiyelim bile oluştu

Buna inanmaya o kadar çok ihtiyacım var ki artık yakındır delirmem çok az kaldı hemde ne delirmek

Kizlar ben de couch surfing yaptim gencken, cok da hostel da kaldim. Acayip de eglendim. Cok gezdim cok. Ölene kadar gezecegim elbet ama artik rahat hotellerde kalmayi tercih ediyorum

Sevgili arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar,
Benim arada kaldığım bir konu var ev alma ile ilgili.
6 aydır biriktrdgm 60bintlye yaklaşan bir param var.
En geç 1 yıl içinde 2 artı 1 de olsa kendi evime çıkmak istiyorum.
1) Kredi ile 250bintl 5 yıl vadeli 6200tl aylık odeme( ek masraflar da çıkabilir onu kesin basvuruda öğreniyormusuz) dönüş 375bin TL
2) Eminevim 12. Ayda kesin teslimat kurasız 280 bin TL'lik ev için 32 ay ödemeli.
60 bin peşinat
17.500tl katılım
15.000tl 1 yıllık kira ücretim
Ödeme planı şöyle
5 ayx 5.500tl
27x 7.130tl
32. Ay ödeme bitecek.
(Düzenli ödeme yapıldığında emimevimde sorun çıkmıyor alan arkadaşlarım var ama çıkmak isteyince parayı kesiyorlar sorun orda başlıyor)
Siz olsanız ne yapardınız. Kredi ile hemen evinize mi gecerdiniz yoksa Eminevim beklerdnz

Kizlar ben de couch surfing yaptim gencken, cok da hostel da kaldim. Acayip de eglendim. Cok gezdim cok. Ölene kadar gezecegim elbet ama artik rahat hotellerde kalmayi tercih ediyorum

Ben de öyle iste aynen
Onlar o zaman guzeldi ama simdi lüks ve konfor seviyorum valla yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…