- 10 Nisan 2014
- 43.933
- 116.679
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.481
Kahve makineni de sakla içemesin sende hergün hergün. StarbucksEe buna sevinmelisin o zaman . Sonuçta adam sana sat yiyelim demiyor . Yada çalış kazan getir yiyelim de demiyor . Eğer sana çalışma evimin kadını ol ben sana bakarım diyorsa o zaman emin ol adam gibi adamdır . Ama sen yinede dikkatli ol mal varlığın konusunda . Çok erkek gördüm kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünen . Günümüzde erkekler afedersin puşt olmuş maalesef. Ayrıca ben eski eşimede hiç güvenmiyorum artık , sonuçta çocuklarım kalıyor o evde ve bir gün onlara kalacak o ev. Adam sırf benden ayrılmamak icin böyle bir taktik uyguladı ama benim özgürlüğümün herseyden önce geldiğini tam öğrenememiş henüz
Kahve makinesini sakla gelmesin hergün hergün kahveye sana. Starbucks mı ayol senin evEe buna sevinmelisin o zaman . Sonuçta adam sana sat yiyelim demiyor . Yada çalış kazan getir yiyelim de demiyor . Eğer sana çalışma evimin kadını ol ben sana bakarım diyorsa o zaman emin ol adam gibi adamdır . Ama sen yinede dikkatli ol mal varlığın konusunda . Çok erkek gördüm kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünen . Günümüzde erkekler afedersin puşt olmuş maalesef. Ayrıca ben eski eşimede hiç güvenmiyorum artık , sonuçta çocuklarım kalıyor o evde ve bir gün onlara kalacak o ev. Adam sırf benden ayrılmamak icin böyle bir taktik uyguladı ama benim özgürlüğümün herseyden önce geldiğini tam öğrenememiş henüz
Sen yaparsın morum hiç şüphem yok vallaEtrafimda bilen kimse yok, yoksa kuran ogrenicem. Tek basima da zor geliyor.
Oyy Allah korusun. Yüreği geniş, merhametli adamdır. Ama dediğim dediktir. Boğa erkeği, hepsi aynı bunların. Kadının tamamen kendine bağlı olmasını, tamamen himayesinde yaşamasını istiyor
Ee buna sevinmelisin o zaman . Sonuçta adam sana sat yiyelim demiyor . Yada çalış kazan getir yiyelim de demiyor . Eğer sana çalışma evimin kadını ol ben sana bakarım diyorsa o zaman emin ol adam gibi adamdır . Ama sen yinede dikkatli ol mal varlığın konusunda . Çok erkek gördüm kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünen . Günümüzde erkekler afedersin puşt olmuş maalesef. Ayrıca ben eski eşimede hiç güvenmiyorum artık , sonuçta çocuklarım kalıyor o evde ve bir gün onlara kalacak o ev. Adam sırf benden ayrılmamak icin böyle bir taktik uyguladı ama benim özgürlüğümün herseyden önce geldiğini tam öğrenememiş henüz
Sen yaparsın morum hiç şüphem yok valla
İki dakika çıktım,konu nerelere gelmiş:)
İlişkiler çeşit çeşittir ya..Ben her gece 11de ex sevgilisini gece mesaisi yapacağı Tarlabasi'ndaki oteline bırakıp , travestilere selam vere vere bir başıma Taksim'e çıkıp otobüsle eve gelen bir insanim mesela, bu bana mutluluk veriyor. Bilakis, kadın olduğum için gece yarısı o sokaktan tek gecmememi ima eden davranışlarda bulunsa benim için libidokiller bir cümle olurdu. Ablamsa kocasıyla sevgiliyken eniştem her akşam mutlaka onu eve bırakır, kapı önünde bekler,pencereden öpücüğünü alınca bir saat ötedeki evine metrobüs+minibüs giderdi. Ablam da bundan mutluluk duyardı.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır, her kadının arzu duyduğu şey başka başkadır.
Mor da uzuuuun bir süre bir sürü şeyi tek başına yüklenmek zorunda kalmiş, zor zamanlardan tek başına , cabalayarak çıkmış biri olarak sırtındaki yükü biraz almak isteyen birine kayıtsız kalamamis ve bundan mutluluk duymuş olabilir. İnsan bazen sırtını dayayacak güçlü bir ağaç isteyebiliyor hayatinda.
Ayrıca emlak imporatoru olmuşsun şurada, bırak , sal biraz, emekliliğinin keyfini cikar^^
Sehirler arasi konusuna gelince; izin kağıdı yoksa eğer sadece sabah 5 akşam 7 arası otobüs vapur vs ile gidilebilir , diye anladım ben Eki Görüntüle 2825519
Bu sabahta gelmiş hatta içeri girmiş makinayı halletme bahanesiyle bakmış ben uyuyorum geri gitmişKahve makineni de sakla içemesin sende hergün hergün. Starbucks
Kahve makinesini sakla gelmesin hergün hergün kahveye sana. Starbucks mı ayol senin ev
O yönden allah bdv ye dusurmesin.Aslında kimseyi ağır eleştirmemek lazım yanılırız çünkü. Tam olarak karşı tarafın yaptığı hareketlerin düşüncelerin sebebini biz bilemeyiz kişi en iyi kendisi bilir. Bu günümüzdeki davranışlarımızın çocuğu geçmiş tecrübelerle ilintilidir. Empati yapmayı bilmiyoruz herşeyi sanki yaşayan bizmişiz gibi eleştirip yorumluyoruz. Burda da reeel dede kaç kadın haksızlığa uğradı .iş seçiminden eş seçiminden çocuğuna davranışından aile dinamiklerine kadar acımasızca eleştirildiler özellikle bir derdim var kısmında sitenin. Had bilmeyi bilmiyoruz bazen kuzum maalesef
Benim anladığım sabah beş ve akşam 7 arasında şehirler arası otobüsle -vapurla gidebilirsin. Ama eğer kendi arabanla gitmek istiyorsan izin almalısın.Ay bu metinden hic bisey anlayamadim.yarin polisi mi arayip sorsam? Ben göcek'e gidecektim. Arabayla veya tekneyle. Gidemiyorum herhalde
Ay ne saçma . Asıl kendi arabanla gidersen daha güvende olursunBenim anladığım sabah beş ve akşam 7 arasında şehirler arası otobüsle -vapurla gidebilirsin. Ama eğer kendi arabanla gitmek istiyorsan izin almalısın.
Ama öyle karmaşık ki,ben de %100 emin değilim, en iyisi dediğin gibi telefonla arayıp emin olmak
Benim anladığım sabah beş ve akşam 7 arasında şehirler arası otobüsle -vapurla gidebilirsin. Ama eğer kendi arabanla gitmek istiyorsan izin almalısın.
Ama öyle karmaşık ki,ben de %100 emin değilim, en iyisi dediğin gibi telefonla arayıp emin olmak
Valla o kadar olaydan sonra ben o adama şu vermem nasıl merhamet buBu sabahta gelmiş hatta içeri girmiş makinayı halletme bahanesiyle bakmış ben uyuyorum geri gitmiş. Kapıyı kitlemeyi öğrenmem lazım . Aksam da bir tencere dolma paketleyip yolladım çocuklarla , az önce resmini çekip yolladı ellerine sağlık diye ... adamın suçu yok suç bende akıllanmam ben
Ben bunda bi sorun gormuyorum ki iste ne guzel adam. Mis gibi adam.
Asla kin tutamıyorum yada kızsam bile çok çabuk unutuyorum . Boşver zaten hayat bunlara kafa yoracak kadar uzun değilValla o kadar olaydan sonra ben o adama şu vermem nasıl merhamet bu
Iç huzura kavuşmuşsunuz dediginizi yapmak bile insanı hafifletiyor aslindaAsla kin tutamıyorum yada kızsam bile çok çabuk unutuyorum . Boşver zaten hayat bunlara kafa yoracak kadar uzun değil
Yabancı turiste her şey serbest, ama burada yaşayan , calisma izni olan arkadaşlarım da yasaklarda evdeler, turistten sayilmiyorlar.Yabanci turiste sınırlama yokmus diye duydum.
Insallah öyleyse my passport works diyorum
Yolda cevirirlerse "désolée monsieur" der geçerim
Ya da akşam 7de otobüse binmekle gece 11de binmek arasında ne fark var???Ay ne saçma . Asıl kendi arabanla gidersen daha güvende olursun
Ben yok anlamak hiç birseyYabancı turiste her şey serbest, ama burada yaşayan , calisma izni olan arkadaşlarım da yasaklarda evdeler, turistten sayilmiyorlar.
Yani senin pasaportunda ülkeye girişinin kaç ay önce olduğunu görünce ceza kesebilirler. Ama kim uğraşacak ki onca detaylı şeyle? Bence bakıp 'davay bacım,geç' de diyeceklerdir
ALO 199 'a sorabilirmissin
Ya da akşam 7de otobüse binmekle gece 11de binmek arasında ne fark var???
Ülkenin çoğunun oruçlu olduğu bir dönemde gündüz saatinde koronavirus bahanesiyle restoranlari kafeleri kapatan yasaklardan sonra ben mantık aramayı biraktim zaten...
Bu arada konuyla ilgili, bugün şehirler arası yola çıkan birinin storilerini paylaşıyorum, inşallah yardımcı olur;
Eki Görüntüle 2825539 Eki Görüntüle 2825538 Eki Görüntüle 2825537 Eki Görüntüle 2825536
Yabancı turiste her şey serbest, ama burada yaşayan , calisma izni olan arkadaşlarım da yasaklarda evdeler, turistten sayilmiyorlar.
Yani senin pasaportunda ülkeye girişinin kaç ay önce olduğunu görünce ceza kesebilirler. Ama kim uğraşacak ki onca detaylı şeyle? Bence bakıp 'davay bacım,geç' de diyeceklerdir
ALO 199 'a sorabilirmissin
Ya da akşam 7de otobüse binmekle gece 11de binmek arasında ne fark var???
Ülkenin çoğunun oruçlu olduğu bir dönemde gündüz saatinde koronavirus bahanesiyle restoranlari kafeleri kapatan yasaklardan sonra ben mantık aramayı biraktim zaten...
Tam umutlar tükendi derken ilaç gibi gelir valla pandemiden 1.5 yıldır tahlillerimi yaptiramiyordum sonuç 2 haftadır hastanelerdeyimBen yok anlamak hiç birseyşaka bir yana ama bugün gazetedeki okuduğum şey bir nebzede olsa mutlu etti beni . Konuyu özetleyecek olursak söyle diyordu . Bu üçüncü dalga son dalgaymış artık yaz sonlarına doğru normale dönebilecekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?