Kahve makineni de sakla içemesin sende hergün hergün. Starbucks
Kahve makinesini sakla gelmesin hergün hergün kahveye sana. Starbucks mı ayol senin ev

yenGEnC çok haklısın herkes farklı şekilde memnun mutlu olur hayatta. Mor da ergenlik bitiminden beri çalışıyor yorulmuş olabilir es vermek istemiş olabilir gayet doğal. Ben babasız büyüdüm yani erkeğin yapacağı her işi yaptım 31 yaşıma kadar iş hayatında ayrı yoruldum mücadeleden ayrı yoruldum. Evlenince bu tür işleri devrettim eşime ilgilenmiyorum kendi ufak yatırımlarım dışında. El bebek gül bebek büyüyenle hayatı kazıyarak öğrenen kadınlar asla bir değil. Öyle bir kadın olmadığıma da çok memnunum. Hayatı gerçek yüzüyle tanıdım. Her kesimden kadını erkeği ülkemi dünyayı daha doğru değerlendiriyorum burdaki bir çok kadın gibi

Oyy Allah korusun. Yüreği geniş, merhametli adamdır. Ama dediğim dediktir. Boğa erkeği, hepsi aynı bunların. Kadının tamamen kendine bağlı olmasını, tamamen himayesinde yaşamasını istiyor

Ben bunda bi sorun gormuyorum ki iste ne guzel adam. Mis gibi adam.

Ben mutluyum zaten. Cok mutluyum hem de. Bir sorunum yok ama herkes bu iliskide benim cok ezildigimi dusunuyor.

Sen yaparsın morum hiç şüphem yok valla

Insallah, tesekkur ederim ❤

Cok tesekkur ederim ❤
Yoruldum birinin kanatlarinin altinda yasamak bana gercekten iyi geldi. Dileyen gucsuz bulabilir. 29 yasindaki adami topragin altina koyup bir sey olmamis gibi hayatina kac kisi devam edebilirdi?
Güclerimizi ölceceksek burdan baslayalim

Ay bu metinden hic bisey anlayamadim. yarin polisi mi arayip sorsam? Ben göcek'e gidecektim. Arabayla veya tekneyle. Gidemiyorum herhalde

Kahve makineni de sakla içemesin sende hergün hergün. Starbucks

Kahve makinesini sakla gelmesin hergün hergün kahveye sana. Starbucks mı ayol senin ev
Bu sabahta gelmiş hatta içeri girmiş makinayı halletme bahanesiyle bakmış ben uyuyorum geri gitmiş . Kapıyı kitlemeyi öğrenmem lazım. Aksam da bir tencere dolma paketleyip yolladım çocuklarla , az önce resmini çekip yolladı ellerine sağlık diye ... adamın suçu yok suç bende akıllanmam ben

O yönden allah bdv ye dusurmesin.
kızım 2010 ekimli okula baslayacaginda ay hesabı oluyor ya 71 ay la doktor önerisiyle gondermeyebiliyorsun
ben de bilerek 7 yaşında gitsin diye onu yapmak istiyordum.
nasıl bir yol izleyecegimi sormak icin konu açtım allahım ne tipler ne tipler
Yok okuldan korkmayın diyen mı dersin
Yok çocuğun yaşını hep ayla söylüyorum sanan mı dersin
Kendinin kaç aylık olduğunu hesaplarken saçma salak sonuçlar bulan mı dersin ne ararsan vardı o gün tövbe ettim bdv
Artık konuyu beğenirsen iki üç yazarım yoksa ne zamandır okumuyorum bile

Ay bu metinden hic bisey anlayamadim. yarin polisi mi arayip sorsam? Ben göcek'e gidecektim. Arabayla veya tekneyle. Gidemiyorum herhalde
Benim anladığım sabah beş ve akşam 7 arasında şehirler arası otobüsle -vapurla gidebilirsin. Ama eğer kendi arabanla gitmek istiyorsan izin almalısın.
Ama öyle karmaşık ki,ben de %100 emin değilim, en iyisi dediğin gibi telefonla arayıp emin olmak

Ay ne saçma . Asıl kendi arabanla gidersen daha güvende olursun

Yabanci turiste sınırlama yokmus diye duydum.
Insallah öyleyse my passport works diyorum

Yolda cevirirlerse "désolée monsieur" der geçerim

Valla o kadar olaydan sonra ben o adama şu vermem nasıl merhamet bu

Yabanci turiste sınırlama yokmus diye duydum.
Insallah öyleyse my passport works diyorum
Yolda cevirirlerse "désolée monsieur" der geçerim
Yabancı turiste her şey serbest, ama burada yaşayan , calisma izni olan arkadaşlarım da yasaklarda evdeler, turistten sayilmiyorlar.
Yani senin pasaportunda ülkeye girişinin kaç ay önce olduğunu görünce ceza kesebilirler. Ama kim uğraşacak ki onca detaylı şeyle? Bence bakıp 'davay bacım,geç' de diyeceklerdir
ALO 199 'a sorabilirmissin
Ay ne saçma . Asıl kendi arabanla gidersen daha güvende olursun
Ya da akşam 7de otobüse binmekle gece 11de binmek arasında ne fark var???
Ülkenin çoğunun oruçlu olduğu bir dönemde gündüz saatinde koronavirus bahanesiyle restoranlari kafeleri kapatan yasaklardan sonra ben mantık aramayı biraktim zaten...

Bu arada konuyla ilgili, bugün şehirler arası yola çıkan birinin storilerini paylaşıyorum, inşallah yardımcı olur;

Ben yok anlamak hiç birsey şaka bir yana ama bugün gazetedeki okuduğum şey bir nebzede olsa mutlu etti beni . Konuyu özetleyecek olursak söyle diyordu . Bu üçüncü dalga son dalgaymış artık yaz sonlarına doğru normale dönebilecekmişiz

4 nisanda bulgaristana girdim ciktim
Son girisim 4 nisan yani.

Yirtarim bence

Tam umutlar tükendi derken ilaç gibi gelir valla pandemiden 1.5 yıldır tahlillerimi yaptiramiyordum sonuç 2 haftadır hastanelerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…