Inan ki degismez.
Adam bana en bastan beri maddi olarak ne istersem saglayabilecegini, ama kendisinden bilgi istemememi söylüyor. (Herhangi bisey istemem, kabul de etmem)
Yalvarayim mi adama bana da ögret diye :) yani yapabilecek baska biseyim yok ki.

Ne demek erkek ön planda olmalı demek ... bence her ikiside olmalı . Ama söyle düşünebilirsin ... erkeğin vazifeleri farklı , kadınınki farklı diye .
Ayyy hadibea beni tanıdıysan kendini asla bir erkeğe ezdirmeyecek karakterim. Ama bazı yerlerde sazan gibi atlamam her konuya. Mesela iş toplantısı yemeğine katılırım sadece dinlerim herşeye atlamam. Erkek erkeğe sohbetleri varsa katılmam. Vidada takarım ama erkeksileşmem . Mesela arabamı bakıma muayeneye eşim götürür sanayide yorulmayayım saçma insanlarla muhatap olmayayım diye. Bu beni küçümsediği için değil ki ben de yapabilirim onu bilir zaten

Bende öyle diyordum. Aşkım bir ömürde geçse seni hep böyle seveceğim diye . Sonra bi baktım ayrılmak icin kendimi yırtıyorum . Yani şu hormonların bir tükensin ozaman gerçek seni ve gerçek aşkını daha neutral bir şekilde görüyorsun .

İste demek istediğim şey de bu . Erkek erkek kadında kadın. Herkesin bir yeri ve görevi var , güzellik

Bu kuzu o kadar naif ki, kıyamıyorum. Resmen yönetiliyor oluşuna yüreğim razı gelmedi. Ama evet benim haddimi aştığım doğru, GeyikliGece bebeğim gel barışalım.

Bence dengeleriniz çok hoş. Ama malesef mor böyle değil. Kendini çok koruyamıyor, dengeyi tutamıyor. Emlakçı at hırsızı tipli diye ev bakmaya adam yalnız gitti, kız evi göremedi bile Çünkü geleceğim demedi adama. Bize ne adamın tipinden, zaten birlikteyiz bir çift olduğumuz belli değil mi diyemedi. Tamam hayatım sen nasıl dersen dedi.

Hadi bea onu da o zaman düşünür işte şimdi niye düşünsün. Örnek vereyim ülkemizde boşanmalar tavan yaptı son yıllarda. E bu ihtimal çoğaldı diye çiftler anı olarak düğün yapmasın mı eğlenmesin mi? Düşünsene boşanınca nefret duyduğun adamla romantik dans ettiğin erik dalı oynadığın cd elinde kalıveriyor. Yani anı yaşamak lazım ilerisini hiç bilemeyiz

Evet evet yapsın tabi hatta yapmasıda lazım yoksa adı aşk olmaz. Benim tek demek istediğim ben yaptım sen yapma demekki . Saka bir yana ama herseydede aşkı bahane etmemek lazım . Bazı seyleride biraz mantık doğrultusunda yapmak gerekiyor . Aşık dahi olsan mantıgını kontrol edebileceğine inanıyorum . Yani ilerde pişman olacağın şeyleri defalarca düşünmek lazım

Haklısın mantık devreden çıkmamalı ilerde üzülmemek için.

Yok sevmeyebilirim. Bir gun gelir ve bitebilir her sey. Bunu biliyorum. O da beni sevmeyebilir, beni istemeyebilir. Ben de onu...
Ama konumuz bu degil ki.
Benim suan maddi konularda yapabilecegim daha iyi bir sey yok. Bu fikrim degismez.
Bu adamin nesini sevmisim falan diyebilirim
Ki o da olmaz cunku neyini sevdigimi cok cok iyi biliyorum.

Küsmedim ❤

Hakliydi bence ya ne biliym sevmemis adami zaten gorunce de. Ha bana sormadan ben görmeden o begendi diye ev alsa hos bakmazdim.
Zaten bize uygun bulmamis evi, iptal oldu. Olumlu bulsa beni de goturecekti.

Haklısın mantık devreden çıkmamalı ilerde üzülmemek için.
En çokta duygusuz erkeklerin kadınların aşkından istifade onları maddi ve manevi olarak kullanmalarına katlanamıyorum. Morla sevgilisinin durumları nasıl bilmiyorum ama çevremde çok insan tanıdım böyle olan . Bağıra bağıra yapma seni kullanıyor dediğim halde aşkın arkasına sığınıp kendini aciz hale getiren kadınlara hem çok kızıyor hemde dayanamıyorum içim burkuyor ...

Minik bir örnek vereceğim . Eşimle evlendiğimizde benim kendime ait evim yazlığım ve arabam vardı . Onun ise hiç bir şeyi yoktu , biletine kadar ben aldım buraya gelebilmesi için . Sonra evlendik ve ben hiç düşünmeden evleri satıp çok daha büyük ve güzel bir ev aldık . Düşünemedim çünkü aşığım ve benim neyim varsa onun kafasındayım . Sonra ayrıldık tekrar barıştık ve tekrar ayrıldık derken aramızdaki askı tamamen tükettik . En son tamamen ayrılmaya karar verdik adam bana bu evden gitmiyorum gitmek istiyorsan kapı orda dedi . En son cagre psikoloğa gittim oda bana bir an önce ayrıl dedi . Mahkemeye gidip mal varlığı paylaşımı yapacaktık ama adam ben evi sattırmam ve evden de cıkmam dedi , yani açıkça eve el koyma düşüncesinde. Peki ozaman benim payımı ver dedim oda param yok , ne zaman param olursa o zaman veririm dedi. Bende dayanamadım lanet okuyup arabamı ve çantamı aldım çıktım ordan . Demem oki ne kadar aşık olursan ol maddi konularda asla ipleri eline verme . Bunu bir kardeş nasihatı olarak düşün .

Oyy Allah korusun. Yüreği geniş, merhametli adamdır. Ama dediğim dediktir. Boğa erkeği, hepsi aynı bunların. Kadının tamamen kendine bağlı olmasını, tamamen himayesinde yaşamasını istiyor

Oyy Allah korusun. Yüreği geniş, merhametli adamdır. Ama dediğim dediktir. Boğa erkeği, hepsi aynı bunların. Kadının tamamen kendine bağlı olmasını, tamamen himayesinde yaşamasını istiyor
Bence onlar önemli değil zamanla uyum sağlanacak şeyler . Duygularında samimi olsun ve değişmesin gerisi boş .

Ayy cok uzuldum ya
Tamam simdi anladim neden cok temkinli olmami istedigini. Ben yandim sen yanma cırpınısı bu ❤ allah razi olsun, iyi niyetinden öperim ❤

Bizim böyle bir durum yok.
Herhangi bir sey satmadim, herhangi bir sey vermedim. Aksine o benim 1 milyon civari borcumu odedi (asla böyle bisey talep etmedim)
Sadece istedigi sey isten cik, para icin kendini yorma.
Baska bisey yok yani.

Ee buna sevinmelisin o zaman . Sonuçta adam sana sat yiyelim demiyor . Yada çalış kazan getir yiyelim de demiyor . Eğer sana çalışma evimin kadını ol ben sana bakarım diyorsa o zaman emin ol adam gibi adamdır . Ama sen yinede dikkatli ol mal varlığın konusunda . Çok erkek gördüm kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye düşünen . Günümüzde erkekler afedersin puşt olmuş maalesef. Ayrıca ben eski eşimede hiç güvenmiyorum artık , sonuçta çocuklarım kalıyor o evde ve bir gün onlara kalacak o ev. Adam sırf benden ayrılmamak icin böyle bir taktik uyguladı ama benim özgürlüğümün herseyden önce geldiğini tam öğrenememiş henüz

İki dakika çıktım,konu nerelere gelmiş:)
İlişkiler çeşit çeşittir ya..Ben her gece 11de ex sevgilisini gece mesaisi yapacağı Tarlabasi'ndaki oteline bırakıp , travestilere selam vere vere bir başıma Taksim'e çıkıp otobüsle eve gelen bir insanim mesela, bu bana mutluluk veriyor. Bilakis, kadın olduğum için gece yarısı o sokaktan tek gecmememi ima eden davranışlarda bulunsa benim için libidokiller bir cümle olurdu. Ablamsa kocasıyla sevgiliyken eniştem her akşam mutlaka onu eve bırakır, kapı önünde bekler,pencereden öpücüğünü alınca bir saat ötedeki evine metrobüs+minibüs giderdi. Ablam da bundan mutluluk duyardı.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır, her kadının arzu duyduğu şey başka başkadır.
Mor da uzuuuun bir süre bir sürü şeyi tek başına yüklenmek zorunda kalmiş, zor zamanlardan tek başına , cabalayarak çıkmış biri olarak sırtındaki yükü biraz almak isteyen birine kayıtsız kalamamis ve bundan mutluluk duymuş olabilir. İnsan bazen sırtını dayayacak güçlü bir ağaç isteyebiliyor hayatinda.
Bereketli olsun.
Ben bu aralar hic bisey kazanmiyorum. Guzel bi his. Kazanmak guzel ama para dusunmemek daha guzel ac kalmam herhalde, yeterli bu kadari, ruh halim buna uygun
Ayrıca emlak imporatoru olmuşsun şurada, bırak , sal biraz, emekliliğinin keyfini cikar^^
Sehirler arasi konusuna gelince; izin kağıdı yoksa eğer sadece sabah 5 akşam 7 arası otobüs vapur vs ile gidilebilir , diye anladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…