- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.521
Ayy bizim de canlı ders var yarın doktor randevum da var ben de yatayım iyi geceler kizceleryarın sabah canlı ders var.şükür okullar kapandı derslere kavuştuk.herkese iyi geceler.halka arza katılanlara bol kazançlar.ben zengünn olamadım alamıyorum çünkü bari siz olun kızlarrr
Ne güzel masallah banada eşim öğretecek hazır karantinadayiz .İyi sahurlar herkeseEtrafimda bilen kimse yok, yoksa kuran ogrenicem. Tek basima da zor geliyor.
Gadınlar merhaba
Bu baslık tam da bana göreymis..yatırımdan gercekten hic ANLAMIYORUM.
Kokonalikta harcamakta uzerime yok.Artik bir dur demeliydim kendime ve yazısmalari okudum az biraz..
Hisseymis coinmis hic anlamadigim konular.Biraz arkadasimdan birazda burada sizlerden okuduklarimdan yarin halka arza basvuruyu ve birazda coin almayi istiyorum hayirlisi ile.
Kucuk kar bile günümü kurtarsin.
Video önerir misiniz izleyip bilgi sahibi olabilecegim?
Sevgili arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar,
Benim arada kaldığım bir konu var ev alma ile ilgili.
6 aydır biriktrdgm 60bintlye yaklaşan bir param var.
En geç 1 yıl içinde 2 artı 1 de olsa kendi evime çıkmak istiyorum.
1) Kredi ile 250bintl 5 yıl vadeli 6200tl aylık odeme( ek masraflar da çıkabilir onu kesin basvuruda öğreniyormusuz) dönüş 375bin TL
2) Eminevim 12. Ayda kesin teslimat kurasız 280 bin TL'lik ev için 32 ay ödemeli.
60 bin peşinat
17.500tl katılım
15.000tl 1 yıllık kira ücretim
Ödeme planı şöyle
5 ayx 5.500tl
27x 7.130tl
32. Ay ödeme bitecek.
(Düzenli ödeme yapıldığında emimevimde sorun çıkmıyor alan arkadaşlarım var ama çıkmak isteyince parayı kesiyorlar sorun orda başlıyor)
Siz olsanız ne yapardınız. Kredi ile hemen evinize mi gecerdiniz yoksa Eminevim beklerdnz
Bilmesi çok güzel, küçüklükten para idaresi öğrenmesi çok güzel. Benim oğlum finansal okuryazar, yaşı 11. Bloomberg açarız, izleriz, yorumlarız. Tahta yapsa yapar. Grafiklere tekniğe o kadar hakim. Ama benim çok içinde olduğumu bilmemesi daha sağlıklı, pedagogumuz da bu şekilde yönlendirdi.
Kızlar bu arada başta konu sahibi canımnomunomuchua olmak üzere herkese uyarsa günlük harcalamalari da yazalım mi :)
Tam yatirim/birikim/harcama/borsa/altin/gumus/
Dolar/euro/kripto para konusu olsun
Her şeyden ortaya karışık:)
Baska bir topikte yaziyoruz, buraya da yazariz
Çok harcayana kizcaz mi
Gunaydin
Yok yok kızmak yok neden kızalım kalp kalp kalp
Ben başka topikte yazmıyorum ya buradan başlangıç yapayım o zaman yuppppiiiii:)
Çok karışmaz mı ortalık Yesacım?Kızlar bu arada başta konu sahibi canımnomunomuchua olmak üzere herkese uyarsa günlük harcalamalari da yazalım mi :)
Çok karışmaz mı ortalık Yesacım?
Çok karışmaz mı ortalık Yesacım?
Zaten karisik degil miask macerasindan kadin haklarina her sey
Kızlar bu arada başta konu sahibi canımnomunomuchua olmak üzere herkese uyarsa günlük harcalamalari da yazalım mi :)
GünaydınlarO zaman basliyorum
Bugun temizlikci ablanin maasini odedim 4000 tl
Daha insallah bisey harcamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?