yarın sabah canlı ders var.şükür okullar kapandı derslere kavuştuk.herkese iyi geceler.halka arza katılanlara bol kazançlar.ben zengünn olamadım alamıyorum çünkü bari siz olun kızlarrr
Ayy bizim de canlı ders var yarın doktor randevum da var ben de yatayım iyi geceler kizceler

Ben turgay tursusu videolarıyla başlamıştım

Bi de not defteri tutmuştum:)

Tane tane yazmışım ay dedim ne tatlı hahah

Bu adam nedense bana hem çok bilgili hem de bilgi aktarımı konusunda çok iyi geldi

Yanı daha bir sürü bilgili insan vardır ama işte aktarım konusunda çok emin olamıyorum

Ben eminevimi bilmiyorum şimdi ne desem saçma olur

Sadece eminevimle ilgili şöyle bir sorum var

12. Ayda ev verecek yani aralık ayı, ama ben şu an hem güzel hem uygun fiyatlı ev buldum ne olacak ya da hazıran ayında buldum.ne olacak ya da aralıkta bulamadım ne olacak

Birikime devam, günlük sahibinden takip devam, belki de cook uygun çok güzel bir ev düşebilir diyesim var :)

11 yaşındayken yakar top oynuyordum sabah akşam. Bir de memelerim belli olmuş mu diye kafami ona takar dururdum.

Sonra 34 yasa gelince yatırımdan hiç anlamıyorum diye konu açtım işte.

Heyttt bee ne çocuklar var maşallah:)

Günaydın herkese :)

Baska bir topikte yaziyoruz, buraya da yazariz

Çok harcayana kizcaz mi

Gunaydin

Polisi aradim

Yine anlamadim simdi arabayla muğlaya gidebilir miyim gidemez miyim

Gidicem ya, gidilir herhalde ne biliym

Konu benim mi ki?
Bence sizin daha çok heheh :)

Bana uyar canım.
Bugün henüz harcamam olmadi.
Ancak maaş günü.
Altın halka arz bölüşümü düşünüyorum.
Harcamalar ay başında genelde eşimde oluyor.
Ben sonradan destek :)

Ben 15 yaşıma kadar sokakta 9 kiremit (hatta bizim deyişle kirembit) oynadım, 16 yaşımda Kayseri Ticaret Odası'nda işe başladım.
Oğlumun finansal okuryazar olmasını ama meslek olarak başka bir şey tercih etmesini istiyorum. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…