- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.641
Gönder gelsin..Kizlar yuzyilin en salak sorusuyla geldim
Hazir misiniz?
Bozulmaz canım..Orucluyken agda yapilir mi
Ciddi soruyorum, dalga gecmeyin
Bozulmaz canım..
Kaba tabir vücuda birşey girmediği sürece oruç,çıkmadığı sürece de abdest bozulmaz.
Bozulmaz canım..
Kaba tabir vücuda birşey girmediği sürece oruç,çıkmadığı sürece de abdest bozulmaz.
Birkac kiside gördüm. Niye sattiniz kizlar? Ya az dursaydiniz daha hemen panik mi oldunuzKızlar quagranit yeniden çıkmış, 25e dayanmış.
Abooo , durduk yere zarar ettim valla. Neyse , bakmayacagim daha fazla... Bundan sonra yatırdığım paranın yarısı kadar artınca çekmesi için emir gireceğim, canım sıkılıyor yoksa
Bende egser vardı aynı sektörden ikinci bir hisse daha tutmak istemedim açıkçası, fakat egser olmasaydı tutardım quayı güzeldi bence. Matriksi tanımadığım için sattımBirkac kiside gördüm. Niye sattiniz kizlar? Ya az dursaydiniz daha hemen panik mi oldunuz
Bende egser vardı aynı sektörden ikinci bir hisse daha tutmak istemedim açıkçası, fakat egser olmasaydı tutardım quayı güzeldi bence. Matriksi tanımadığım için sattımuzun vadeli hisselerime düştükçe ekleme yaptım ama bilmediğim kağıtlarda aynı eminlikte olmuyorum, evlenmelik değil eğlenmelik almıştım
Turexi ise en ısınamadığım kağıttı ve satamadım, hatta zincir emir yapmaya çalışırken fazladan bir lot aldım
Eşitsel halka arzlar uğraşılacak bişey değilmiş ama ya, kaç tanesini birden tek tek takip edeceksin falan. Bundan sonra girdiklerime (1.1)^5 formülüne göre henüz öğrenemediğim zincir emri verip bırakacağım
Zincir emir nasıl veriliyor acaba, emir kaç gün geçerli oluyorBende egser vardı aynı sektörden ikinci bir hisse daha tutmak istemedim açıkçası, fakat egser olmasaydı tutardım quayı güzeldi bence. Matriksi tanımadığım için sattımuzun vadeli hisselerime düştükçe ekleme yaptım ama bilmediğim kağıtlarda aynı eminlikte olmuyorum, evlenmelik değil eğlenmelik almıştım
Turexi ise en ısınamadığım kağıttı ve satamadım, hatta zincir emir yapmaya çalışırken fazladan bir lot aldım
Eşitsel halka arzlar uğraşılacak bişey değilmiş ama ya, kaç tanesini birden tek tek takip edeceksin falan. Bundan sonra girdiklerime (1.1)^5 formülüne göre henüz öğrenemediğim zincir emri verip bırakacağım
Birkac kiside gördüm. Niye sattiniz kizlar? Ya az dursaydiniz daha hemen panik mi oldunuz
Birkac kiside gördüm. Niye sattiniz kizlar? Ya az dursaydiniz daha hemen panik mi oldunuz
Açığa satış turekste olmuş sanırımBende sevmedim, ben matriksi cok olumlu duymustum ama sattim gitti. Aciga satis fln olmus bundan sonra ztn tadi olmaz gibi geliyor.
Açığa satış turekste olmuş sanırımöyle diyolardı twitterda, vahit kilere sövüyorlardı bi de habire kilerde de yazın bişeyler olmuş ya tam hakim değilim, onu da anarak sövüyorlardı :))
Canım henüz tam çözemedim, bir iki video izledim ama işten güçten odaklanamadım fazla. Kriptodaki stop limite benziyor sanırım, X fiyatına düştüğünde elimdekileri Y fiyatından sat gibi.Zincir emir nasıl veriliyor acaba, emir kaç gün geçerli oluyor
Ve bende sadece o var hohhohhooooEvet tureks ztn beklentinin dusuk oldugu bir sirketti..
İyiymiş öğrenmek lazımCanım henüz tam çözemedim, bir iki video izledim ama işten güçten odaklanamadım fazla. Kriptodaki stop limite benziyor sanırım, X fiyatına düştüğünde elimdekileri Y fiyatından sat gibi.
Canım henüz tam çözemedim, bir iki video izledim ama işten güçten odaklanamadım fazla. Kriptodaki stop limite benziyor sanırım, X fiyatına düştüğünde elimdekileri Y fiyatından sat gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?