Birkac kiside gördüm. Niye sattiniz kizlar? Ya az dursaydiniz daha hemen panik mi oldunuz

Birkac kiside gördüm. Niye sattiniz kizlar? Ya az dursaydiniz daha hemen panik mi oldunuz
Bende egser vardı aynı sektörden ikinci bir hisse daha tutmak istemedim açıkçası, fakat egser olmasaydı tutardım quayı güzeldi bence. Matriksi tanımadığım için sattım uzun vadeli hisselerime düştükçe ekleme yaptım ama bilmediğim kağıtlarda aynı eminlikte olmuyorum, evlenmelik değil eğlenmelik almıştım

Turexi ise en ısınamadığım kağıttı ve satamadım, hatta zincir emir yapmaya çalışırken fazladan bir lot aldım

Eşitsel halka arzlar uğraşılacak bişey değilmiş ama ya, kaç tanesini birden tek tek takip edeceksin falan. Bundan sonra girdiklerime (1.1)^5 formülüne göre henüz öğrenemediğim zincir emri verip bırakacağım

Bende sevmedim, ben matriksi cok olumlu duymustum ama sattim gitti. Aciga satis fln olmus bundan sonra ztn tadi olmaz gibi geliyor.

Günlük harcama yazmak pek bana göre değil unutuyorum çünkü ama şu ara az harcadığım için aklımda hepsi trendyolda 100 liraya 40 lira tanımlamışlar kızlar siz de kontrol edin isterseniz. Stok insanı değilim ama iyi bi kupondu üstüne rossmann indirimini de ekleyip isana med 4 şampuan ve 3 tane sabununu toplam 65 liraya aldım cildiniz ve saçlarınız benim gibi aşşırı kuruysa ph 5.5 sabun ve şampuanlarını tavsiye ederim kızlar bana çok iyi geldi.

Zincir emir nasıl veriliyor acaba, emir kaç gün geçerli oluyor

Qua satmadım o şirket en sağlamı buyur gider diyorlar

Turex en dandiği kaçın diyorlar diye :) 15 tanesi elimde hala satılmamış

Mtrks tamamén panikten :)

Bende sevmedim, ben matriksi cok olumlu duymustum ama sattim gitti. Aciga satis fln olmus bundan sonra ztn tadi olmaz gibi geliyor.
Açığa satış turekste olmuş sanırım öyle diyolardı twitterda, vahit kilere sövüyorlardı bi de habire kilerde de yazın bişeyler olmuş ya tam hakim değilim, onu da anarak sövüyorlardı :))

Açığa satış turekste olmuş sanırım öyle diyolardı twitterda, vahit kilere sövüyorlardı bi de habire kilerde de yazın bişeyler olmuş ya tam hakim değilim, onu da anarak sövüyorlardı :))

Evet tureks ztn beklentinin dusuk oldugu bir sirketti..

Canım henüz tam çözemedim, bir iki video izledim ama işten güçten odaklanamadım fazla. Kriptodaki stop limite benziyor sanırım, X fiyatına düştüğünde elimdekileri Y fiyatından sat gibi.

Ama ilkinde hep almislar onu cozemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…