- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.681
yakınlarda halka arz var mı oransal olmayan?
Ben quayi dedim zaten. Bence de büyür elde tutulabilir ytd. Digerlerine girmedim ben zaten.Qua satmadım o şirket en sağlamı buyur gider diyorlar
Turex en dandiği kaçın diyorlar diye :) 15 tanesi elimde hala satılmamış
Mtrks tamamén panikten :)
herkes kara kara düşünüyor da ondan.Büyük bir amin diyorum
Bugün pek sessiz topik
Gwind vardı bugün ve yarın.o kadar çok başvuru haberi vardıki, ne zaman gelirler bilemiyorum.yakınlarda halka arz var mı oransal olmayan?
Ben quayi dedim zaten. Bence de büyür elde tutulabilir ytd. Digerlerine girmedim ben zaten.
Ceyceyim düşün düşün ısın icinden çıkamıyoruz . İki öğretmen maaşı giriyor koy gibi bir yerdeyiz para yetmiyor . Maaşımdan 340 lira kaldı kırtasiyeye 440 borcum varherkes kara kara düşünüyor da ondan.
paranın değeri kalmadı ki .eskiden 2 öğretmen maaşıyla neler yapılırdı neler.2 maaşlı memursun zenginsin gözüyle bakılırdı.markete 500 500 veriyoruz doğru dürst bir şeyde almıyoruz.biber dolmasına dolma fıstığı koymayı bırakalı çok oldu mesela.dışardan da yemiyoruz kuaför yok kozmetik uygunundan kıyafetler indirimden kitaplar yılbaşı 23 nisan falan indirimlerinden.gene de yetmiyor yahuu çözemiyorumm.Ceyceyim düşün düşün ısın icinden çıkamıyoruz . İki öğretmen maaşı giriyor koy gibi bir yerdeyiz para yetmiyor . Maaşımdan 340 lira kaldı kırtasiyeye 440 borcum var100 lira beyimden borç isteyeyim barı
paranın değeri kalmadı ki .eskiden 2 öğretmen maaşıyla neler yapılırdı neler.2 maaşlı memursun zenginsin gözüyle bakılırdı.markete 500 500 veriyoruz doğru dürst bir şeyde almıyoruz.biber dolmasına dolma fıstığı koymayı bırakalı çok oldu mesela.dışardan da yemiyoruz kuaför yok kozmetik uygunundan kıyafetler indirimden kitaplar yılbaşı 23 nisan falan indirimlerinden.gene de yetmiyor yahuu çözemiyorumm.
Yani endekste milleti soyamıyorlar şimdide halka arzlara el attılar.zaten dün birkaç hesapta tavan bozacaklar,şöyle düşecek böyle inecek diye yazmışlar.çok takipçili hesaplar bunlar, bide dalga geçiyorlar insanlarla yok 11 lotuna kıyamıyormuş ky diye.ya birsürü insan var borsayla alakası yok, gariban bir faturamı öderim gelenle diye 300-500tl sini koymuş.o adam için o para çok değerli.Ama milyon tl lerle oynayan bu şahıslar insanların 3 kuruş alma umudunuda yok ettiler.Allah yedirmesin başkada birşey demiyorum şu mübarek günde
pandemi öncesi yardım yapardım hep.en son geçen kurban bayramında yaptım bıraktım kendimize yetmiyor ki.3000 inin 5000 inin değeri 1000 tl olmuş nerdeyseBen bimden cok birsey almazdim. Simdi aa bu guzelmis aslinda diye arada karistiriyorum.
Evime cogu gidayi emin oldugum seylerden alirdim, simdi arada gozumu kapatiyorum.
Inanilmaz bir haldeyiz.
Hele hediye etrafimizdakileri sevindirmek fln cok geride kaldi.
Üzülmeyin yatırımcı kadınlar
Borsayı boks ringi gibi düşünün, rakipler sürekli birbirine yumruk atar, önce kim havlu atarsa
Siz siz olun umutsuz olmayın, eldeki tüm parayı değil de riske atabileceğiniz kadarını hisseye yatırın, bazen öyle bir an gelir sabretmek gerekir, ağır siklet abi gelir sizin hisseyi yumruklar durur, eğer çıkacağına inancınız varsa güveniyorsanız sabredeceksiniz, her hesabı da fazla dikkate almayın bazen korkutmak için dedikodu yayarlar, zaten ağır sikletlerin çoğunlukla taktiği bu'dur, gözlerine kestirdikleri hisselerden çıtır yatırımcıları korkutup kaçırmak.
Halka arzlara soğuğum biliyorsunuz, şöyle yapın diyemem ama halka arz edilecek şirketleri araştırıp öyle karar verin derim, masa-sandalye şirketi dediklerimiz bile halka arz ediliyor.
Ve selaaaaaam, çok tersten başladım ama olsun tarzım farkım
onu benim bankam vermedi.şu virüste de yeni banka aramam çıkabilsem gümüş hesabı olan bankadan hesap açacağım ama.Gwind vardı bugün ve yarın.o kadar çok başvuru haberi vardıki, ne zaman gelirler bilemiyorum.
tost var mı yemekte?Iyi aksamlar herkese
Keyifler nasil?
Ben bugun buyuk bir yatirim yaptim sukurler olsun ama burda söylemek dogru olmaz. Maddi degil manevi bir olay ❤
Misafirim var ondan muhabbete gelemedim bu aksam. Gece gelirim insallah.
Yesa kaybolmayan iyimserligine hayranimtarıh bellı olmayanlar var haberı gelen
tarıh bellı olsun bol bol paylasırız :)
Ablacım bugün zaten MB faiz açıklaması bekleniyordu biliyorsunuz ve beklentimin faizin olduğu gibi korunacağı yönünde diye yazdım gibi hatırlıyorum, o yüzden borsanın bugün üzmesi normal, MB faiz politikaları için gerektiği hallerde tüm enstrumanları kullanır ibaresi çıkarıldı sanırım, bu da önümüzdeki faiz arttırımı beklentilerini acaba indirilir mi endişesine bıraktığından bu dönem biraz çalkantılı geçecek gibi.Mune abla hosgeldin
Halka arzlar tekgecelik iliski gibi abla.
Nikahli es muamelesi yapmayalim
Ama tabi bir umut gelen alan var, toplum olarak cok zorlandik bu sene yazik yine de biraz uzucu
işte beş tavan falan hesaplayıp salacam yuppim (1.1)^5*10 :)) beş tavan bile yapmazsa zaten tt falan olur twitterda bi şekilde haberim olur elden çıkarırım dedim kendimce. amaan zaten verdikleri beş lot peşlerinde mi koşacaz yahuBen mantığını biliyorumda, sen diyelim 10 tl ye aldın kağıdı zincir emiri kaça vermeyi düşünüyorsun?
Ablacım bugün zaten MB faiz açıklaması bekleniyordu biliyorsunuz ve beklentimin faizin olduğu gibi korunacağı yönünde diye yazdım gibi hatırlıyorum, o yüzden borsanın bugün üzmesi normal, MB faiz politikaları için gerektiği hallerde tüm enstrumanları kullanır ibaresi çıkarıldı sanırım, bu da önümüzdeki faiz arttırımı beklentilerini acaba indirilir mi endişesine bıraktığından bu dönem biraz çalkantılı geçecek gibi.
Paralı abiler biraz piyasa silkelemek sıkıştırmak istiyor olabilirler, halka arzlara yönelimlerinin sebebi bu olabilir bilemiyorum zira yabancı yatırımcıların epeydir piyasadan çıkışı var, piyasa küçük yatırımcı ve paralı yerli yatırımcılar arasında dönüyor dersem abartı olmaz, bu yüzden küçük yatırımcıların her duyduklarını almak veya panikle olmadık hisselere girmek yerine daha akılcı davranmaları gereken bir dönem olabilir.
Haberleri dinleyin ama takip ettiğiniz hesapların her dediğini de doğru kabul etmeyin, kendiniz araştırın, analiz etmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?