- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.661
Ya kısa vade hisseler için stop muhakkak yapmak lazım zaten bence, ben uzun vadeli biriktirdiğim için öğrenmeye gerek duymamıştım. Ama kriptoda sepetimdeki tüm coinlerde var mesela.İyiymiş öğrenmek lazım
İşte ilkinde ben de aldım sonra ona emir ekleyemedim çünkü çoktan emir gerçekleşmiştiAma ilkinde hep almislar onu cozemedim ben
Mantigini anlayamiyorum ama ya satmak icin almak nedirİşte ilkinde ben de aldım sonra ona emir ekleyemedim çünkü çoktan emir gerçekleşmiştiya kesin çok komiktir bilen biri için şu yaptığım
O nasıl bişey zincir emir olayı ?Bende egser vardı aynı sektörden ikinci bir hisse daha tutmak istemedim açıkçası, fakat egser olmasaydı tutardım quayı güzeldi bence. Matriksi tanımadığım için sattımuzun vadeli hisselerime düştükçe ekleme yaptım ama bilmediğim kağıtlarda aynı eminlikte olmuyorum, evlenmelik değil eğlenmelik almıştım
Turexi ise en ısınamadığım kağıttı ve satamadım, hatta zincir emir yapmaya çalışırken fazladan bir lot aldım
Eşitsel halka arzlar uğraşılacak bişey değilmiş ama ya, kaç tanesini birden tek tek takip edeceksin falan. Bundan sonra girdiklerime (1.1)^5 formülüne göre henüz öğrenemediğim zincir emri verip bırakacağım
Henüz çözemedim yuppim ama öğrenirsem yazarım buraya inşO nasıl bişey zincir emir olayı ?bizede anlatırmısın?
Nasıl yaaa açığa satışmı yapmışlar,Bende sevmedim, ben matriksi cok olumlu duymustum ama sattim gitti. Aciga satis fln olmus bundan sonra ztn tadi olmaz gibi geliyor.
Bende okudum onu bu çakalların içinde bize bisey kalmaz gözleri doymazlarB
Nasıl yaaa açığa satışmı yapmışlar,desene ondan düştü tüm kağıtlar, ondan bozdular erkenden tavanı insanların elindeki 3 kuruşluk kağıda göz dikmişler, lanet olsun aç gözlü insanlara
Sat deyince direk o fiyattan satıyor, düşük fiyat girildiği için.ama zincir emirde diyelim 10 a stop koymak istiyorsun diyorsunki 10.2 den 1 adet alabilirsen kağıtları 10 dan sat .böylece gerçekten düşerse kağıdı satıyor, yoksa stopunu patlatamıyorlarMantigini anlayamiyorum ama ya satmak icin almak nedir
Ben mantığını biliyorumda, sen diyelim 10 tl ye aldın kağıdı zincir emiri kaça vermeyi düşünüyorsun?Henüz çözemedim yuppim ama öğrenirsem yazarım buraya inş
B
Nasıl yaaa açığa satışmı yapmışlar,desene ondan düştü tüm kağıtlar, ondan bozdular erkenden tavanı insanların elindeki 3 kuruşluk kağıda göz dikmişler, lanet olsun aç gözlü insanlara
Nasıl yaa , ne zaman veriyormuş kim demişQua bacaksızı bi de bedelsiz veriyormuş kızlar gördünüz mü
babaları bile borsaya bulaştırdınız ha?Nasıl yaa , ne zaman veriyormuş kim demişya ben kendi hesabımdan aldıklarımı bozdum, birde babamın hesaptan almıştım onlara dokunmadım, beklesinler dedim hepsi duruyor.
Yani endekste milleti soyamıyorlar şimdide halka arzlara el attılar.zaten dün birkaç hesapta tavan bozacaklar,şöyle düşecek böyle inecek diye yazmışlar.çok takipçili hesaplar bunlar, bide dalga geçiyorlar insanlarla yok 11 lotuna kıyamıyormuş ky diye.ya birsürü insan var borsayla alakası yok, gariban bir faturamı öderim gelenle diye 300-500tl sini koymuş.o adam için o para çok değerli.Ama milyon tl lerle oynayan bu şahıslar insanların 3 kuruş alma umudunuda yok ettiler.Allah yedirmesin başkada birşey demiyorum şu mübarek gündeBende okudum onu bu çakalların içinde bize bisey kalmaz gözleri doymazlar
Aynen böyle yaparlarsa bundan sonra tadı kalmazEvet ve spk sadece uyari vermis.
Galata da aldim ama tadi olmaz
Zaten her yerde herkesçe konuşulmaya başlamışsa bitmiştir.Aynen böyle yaparlarsa bundan sonra tadı kalmaz
babaları bile borsaya bulaştırdınız ha?
deveye boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş hesabı.Aynen böyle yaparlarsa bundan sonra tadı kalmaz
Büyük bir amin diyorumYani endekste milleti soyamıyorlar şimdide halka arzlara el attılar.zaten dün birkaç hesapta tavan bozacaklar,şöyle düşecek böyle inecek diye yazmışlar.çok takipçili hesaplar bunlar, bide dalga geçiyorlar insanlarla yok 11 lotuna kıyamıyormuş ky diye.ya birsürü insan var borsayla alakası yok, gariban bir faturamı öderim gelenle diye 300-500tl sini koymuş.o adam için o para çok değerli.Ama milyon tl lerle oynayan bu şahıslar insanların 3 kuruş alma umudunuda yok ettiler.Allah yedirmesin başkada birşey demiyorum şu mübarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?