O nasıl bişey zincir emir olayı ? bizede anlatırmısın?

B
Bende sevmedim, ben matriksi cok olumlu duymustum ama sattim gitti. Aciga satis fln olmus bundan sonra ztn tadi olmaz gibi geliyor.
Nasıl yaaa açığa satışmı yapmışlar,desene ondan düştü tüm kağıtlar, ondan bozdular erkenden tavanı insanların elindeki 3 kuruşluk kağıda göz dikmişler, lanet olsun aç gözlü insanlara

Bende okudum onu bu çakalların içinde bize bisey kalmaz gözleri doymazlar

Mantigini anlayamiyorum ama ya satmak icin almak nedir
Sat deyince direk o fiyattan satıyor, düşük fiyat girildiği için.ama zincir emirde diyelim 10 a stop koymak istiyorsun diyorsunki 10.2 den 1 adet alabilirsen kağıtları 10 dan sat .böylece gerçekten düşerse kağıdı satıyor, yoksa stopunu patlatamıyorlar

Evet ve spk sadece uyari vermis.
Galata da aldim ama tadi olmaz

Bende okudum onu bu çakalların içinde bize bisey kalmaz gözleri doymazlar
Yani endekste milleti soyamıyorlar şimdide halka arzlara el attılar.zaten dün birkaç hesapta tavan bozacaklar,şöyle düşecek böyle inecek diye yazmışlar.çok takipçili hesaplar bunlar, bide dalga geçiyorlar insanlarla yok 11 lotuna kıyamıyormuş ky diye.ya birsürü insan var borsayla alakası yok, gariban bir faturamı öderim gelenle diye 300-500tl sini koymuş.o adam için o para çok değerli.Ama milyon tl lerle oynayan bu şahıslar insanların 3 kuruş alma umudunuda yok ettiler.Allah yedirmesin başkada birşey demiyorum şu mübarek günde

Büyük bir amin diyorum
Bugün pek sessiz topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…