- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #15.701
Yesa kaybolmayan iyimserligine hayranim
kripto'lara aynı fx gibi düzenleme taslağı kapıda, kötü haber veren olmak istemem ama bilginiz olsunAbla benimki anca sakiz parasi ya daha kapidan kafami soktum. Biraz uzagim.
Benim alanim kripto dunyasi o bana yetiyor.
Burdaki tahtacilarla ugrasamam bitcoin balinasi daha zevkli
Mune abla hosgeldin
Halka arzlar tekgecelik iliski gibi abla.
Nikahli es muamelesi yapmayalim
Ama tabi bir umut gelen alan var, toplum olarak cok zorlandik bu sene yazik yine de biraz uzucu
kripto'lara aynı fx gibi düzenleme taslağı kapıda, kötü haber veren olmak istemem ama bilginiz olsun
Bazılarına icra gitti, tabii belli bir miktarın üzerinde kriptosu olanlara diyeyim susayım
Tek kısılık ılıskı dıye baslayıp uzun soluklu bır ılıskıye de donebılır esıla ya
yeter kı karsımdakı adam olsun ay pardon sırket duzgun olsunn demek ıstedım hahahha
Orası öyle de fx dünyada 1/100 kaldıraçlı bizde 1/10 bu da 1 lot için örnek veriyorum 1000 lira yerine 10000 lira yatırmak demek+vergiler küçük yatırımcı diye bir şey olamıyor o zamanda.Problem degil abla yasallasmasi deger katar daha iyi olacaktir. Kurumsal firmalar kosa kosa geliyor.
Orası öyle de fx dünyada 1/100 kaldıraçlı bizde 1/10 bu da 1 lot için örnek veriyorum 1000 lira yerine 10000 lira yatırmak demek+vergiler küçük yatırımcı diye bir şey olamıyor o zamanda.
Herkesin elinde 100.000 ve üzeri sermaye yok.
Küçük yatırımcının piyasada katılım sağlayacağı alanlar daralıyor tek sıkıntı bu.
Mune bu yazdıklarınızı yatırım şirketleri okusalar size iş teklifleri yağardıOrası öyle de fx dünyada 1/100 kaldıraçlı bizde 1/10 bu da 1 lot için örnek veriyorum 1000 lira yerine 10000 lira yatırmak demek+vergiler küçük yatırımcı diye bir şey olamıyor o zamanda.
Herkesin elinde 100.000 ve üzeri sermaye yok.
Küçük yatırımcının piyasada katılım sağlayacağı alanlar daralıyor tek sıkıntı bu.
Yine donup dolasip sari kiza mi siginacagiz diyorsun
+1Yani endekste milleti soyamıyorlar şimdide halka arzlara el attılar.zaten dün birkaç hesapta tavan bozacaklar,şöyle düşecek böyle inecek diye yazmışlar.çok takipçili hesaplar bunlar, bide dalga geçiyorlar insanlarla yok 11 lotuna kıyamıyormuş ky diye.ya birsürü insan var borsayla alakası yok, gariban bir faturamı öderim gelenle diye 300-500tl sini koymuş.o adam için o para çok değerli.Ama milyon tl lerle oynayan bu şahıslar insanların 3 kuruş alma umudunuda yok ettiler.Allah yedirmesin başkada birşey demiyorum şu mübarek günde
Yani umarım düzenlemeler küçük yatırımcıyı da memnun edecek şekilde yapılır, ben isterim ki piyasadaki tüm yatırım araçlarına herkes katılım sağlayabilsin, çok katılımcı demek renkli bir piyasa demek, sürekli aynı oyuncuların kazan-kazan tablosunda yer alması haksızlık bence.Yine donup dolasip sari kiza mi siginacagiz diyorsun
Ben sarikizci oldum ❤
Tavsiye uzerine diyim.
Yani umarım düzenlemeler küçük yatırımcıyı da memnun edecek şekilde yapılır, ben isterim ki piyasadaki tüm yatırım araçlarına herkes katılım sağlayabilsin, çok katılımcı demek renkli bir piyasa demek, sürekli aynı oyuncuların kazan-kazan tablosunda yer alması haksızlık bence.
İyidirler herhalde sıfırı tükettim altın alacak param yok. 400 tl kaldı valla halka arz bekliyorum. Gözün kör olsun fakirlik diyorum. Edit: iyi ki zamanında elmas pırlanta almışım. Şimdilerde anca cam parçası alırdım. Geçinemiyoruzzz çünkü yetmiyorrrrr
Bitcoinde kazanip altin alan bir garibim bende
Para parayı çeker derler. Onlar bizi kukla gibi oynatıyorEvet haklisin
Valla iş teklifi gelecekse lütfen buradaki arkadaşlarımı almadan gelmeyeceğimi bilsinlerMune bu yazdıklarınızı yatırım şirketleri okusalar size iş teklifleri yağardı
Ben deeee :)) altın ve hisseBitcoinde kazanip altin alan bir garibim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?