Yesa kaybolmayan iyimserligine hayranim

benım umudum hıc bıtmez, forever pozıtıfım ben, Allah bozmasın hahhaaha

ne guzel aldık bugun karları olsun kar cebe yakısır demısler hahhah araya da borsada sıklıkla kullanılan sozler ekleyım de havamız olsun hahhahhaha

Abla benimki anca sakiz parasi ya daha kapidan kafami soktum. Biraz uzagim.

Benim alanim kripto dunyasi o bana yetiyor.

Burdaki tahtacilarla ugrasamam bitcoin balinasi daha zevkli
kripto'lara aynı fx gibi düzenleme taslağı kapıda, kötü haber veren olmak istemem ama bilginiz olsun
Bazılarına icra gitti, tabii belli bir miktarın üzerinde kriptosu olanlara diyeyim susayım

Mune abla hosgeldin
Halka arzlar tekgecelik iliski gibi abla.
Nikahli es muamelesi yapmayalim
Ama tabi bir umut gelen alan var, toplum olarak cok zorlandik bu sene yazik yine de biraz uzucu

Tek kısılık ılıskı dıye baslayıp uzun soluklu bır ılıskıye de donebılır esıla ya

yeter kı karsımdakı adam olsun ay pardon sırket duzgun olsunn demek ıstedım hahahha

kripto'lara aynı fx gibi düzenleme taslağı kapıda, kötü haber veren olmak istemem ama bilginiz olsun
Bazılarına icra gitti, tabii belli bir miktarın üzerinde kriptosu olanlara diyeyim susayım

Problem degil abla yasallasmasi deger katar daha iyi olacaktir. Kurumsal firmalar kosa kosa geliyor.

Tek kısılık ılıskı dıye baslayıp uzun soluklu bır ılıskıye de donebılır esıla ya

yeter kı karsımdakı adam olsun ay pardon sırket duzgun olsunn demek ıstedım hahahha

Bazen yaris izler gibi grafik izliyordum ya

Problem degil abla yasallasmasi deger katar daha iyi olacaktir. Kurumsal firmalar kosa kosa geliyor.
Orası öyle de fx dünyada 1/100 kaldıraçlı bizde 1/10 bu da 1 lot için örnek veriyorum 1000 lira yerine 10000 lira yatırmak demek+vergiler küçük yatırımcı diye bir şey olamıyor o zamanda.
Herkesin elinde 100.000 ve üzeri sermaye yok.
Küçük yatırımcının piyasada katılım sağlayacağı alanlar daralıyor tek sıkıntı bu.

Yine donup dolasip sari kiza mi siginacagiz diyorsun

Mune bu yazdıklarınızı yatırım şirketleri okusalar size iş teklifleri yağardı

+1
Şükür benim matriksten bilmem nereden gelecek paraya ihtiyacım yok maksat acemiliğimi atmak ama bu büyük oynayanlardaki ky riyakarlığı hiç hoşuma gitmiyor. Vay sen beni çarpmak istiyodun da al ben seni çarptım bilmem ne falan. Yabancısı da aynı yerlisi de. Bu insanların peşinden gidenlere de hayret ediyorum yani zengin olmayacakları kesin milletin peşine takılarak. Küçük yatırımcıya cin olmadan adam çarpıcı muamelesi yapıp bir yandan da o cinin kendileri olmaları çok acı. Üç kuruşu olan insanlar soyguna gitmiyorlar oraya, burada bile kaç kişi varız şimdiye kadar kim gidem de paraları cukkalayam dedi mesela? herkesin ya borç ödeme ya sağlık harcaması gibi kendine göre mütevazi planları var, geçim giderek zorlaşıyor sadece bir alternatif arıyor insanlar. Çakallık peşinde olanı da vardır tabi ama insanların çoğu kendince 300-500 lira kazanıp bi işini görmek derdinde. En azından çevremde gördüğüm bu, geçen sene hiç duymazdım ama artık borsa halka arz muhabbetini çok duyar oldum şahsen.

Sanki çok profesyonel ve dürüst bir yatırım ortamı varmış da küçük yatırımcı gelip bozmuş gibi bir ikiyüzlülük.

Yine donup dolasip sari kiza mi siginacagiz diyorsun
Yani umarım düzenlemeler küçük yatırımcıyı da memnun edecek şekilde yapılır, ben isterim ki piyasadaki tüm yatırım araçlarına herkes katılım sağlayabilsin, çok katılımcı demek renkli bir piyasa demek, sürekli aynı oyuncuların kazan-kazan tablosunda yer alması haksızlık bence.

Evet haklisin galiba abla

Yazik insanlar ya isine sermaye yapiyor ya bir amac icin harciyor
Ben o kdr kucuk dusunuyordumki ilk zamanlar az kazanip cok seviniyordum, kopegime masraf yapiyordum kisin sokak canlarina harcadim aslinda ulkeye para giriyor ama ne diyebilirizki

H Heytttt be Elmas ve pırlanta piyasasında durumlar nasıl? Altın ne alemde
İyidirler herhalde sıfırı tükettim altın alacak param yok. 400 tl kaldı valla halka arz bekliyorum. Gözün kör olsun fakirlik diyorum. Edit: iyi ki zamanında elmas pırlanta almışım. Şimdilerde anca cam parçası alırdım. Geçinemiyoruzzz çünkü yetmiyorrrrr

Ben dönen oyunlari gordukten sonra borsadan cok sogudum.
Kesinlikle bize gore bir sey degil. Birileri ne isterse o oluyor. Bunu, dönen oyunlari az cok biliyordum da bu kadarini bilmiyordum. bıraktım bana göre degil.

Mune bu yazdıklarınızı yatırım şirketleri okusalar size iş teklifleri yağardı
Valla iş teklifi gelecekse lütfen buradaki arkadaşlarımı almadan gelmeyeceğimi bilsinler
Şöyle herkese güzel bir oranla hesap açarlarsa olabilir, sermaye kısıtlaması da olmayacak, yoksa yokum
Biri beni indirsin çok yükseğe çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…