- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.741
Bozok beni hala kabul etmedi bibi, profil fotomumu değiştirsem acabaWaves aldınız mı son 325 dolarımla spottan wawes aldım 12,5 lardaydı 13,5 lardabozok param olsa alirim dedi diye yardırdım
Bu arada coinleri spotta olanlar ne korkuyonuz ulan hisseden ne farkı var beklicen
50 ogrencim var onlar degil ama anneleri beni cok yoruyor . Babalar yine iyi de anneler off ki ne offf .Bir veli olarak bile o velilerden neler çektim yazsam roman olur. Akıl sağlığına zararlı bazıları
Kabul etmiyorum dedi bayadır diyorBozok beni hala kabul etmedi bibi, profil fotomumu değiştirsem acaba
Yav ne cins adam, millet takipçi çoğalsın diye uğraşıyor bu kimseyi kabul etmiyorKabul etmiyorum dedi bayadır diyor
Kız kabul etse ucar takipci sayısı etmiyorYav ne cins adam, millet takipçi çoğalsın diye uğraşıyor bu kimseyi kabul etmiyordeğişikk
Bir büyüklük yap sen çık yerine Y Yuppiyayye girsin sonra o çıkar başkası dahil olurKız kabul etse ucar takipci sayısı etmiyor
Waves aldınız mı son 325 dolarımla spottan wawes aldım 12,5 lardaydı 13,5 lardabozok param olsa alirim dedi diye yardırdım
Bu arada coinleri spotta olanlar ne korkuyonuz ulan hisseden ne farkı var beklicen
Ay dur bibi kalsın bari bibi sana zahmet adamın paylaştıklarını paylaşta bari öyle faydalanalımBir büyüklük yap sen çık yerine Y Yuppiyayye girsin sonra o çıkar başkası dahil olurSırayla artık napalım
Doğru diyorsun bibi çıkarsa bide başkası giremez hiç haber alamayızAy dur bibi kalsın bari bibi sana zahmet adamın paylaştıklarını paylaşta bari öyle faydalanalım
Zaten bizim masallah dediğimiz 3 gün yasiyor ben bu topikten korkuyorum artikBozok bende ekli gercekten basarili ugrasmayin kizlar 171. Trade oldu 200de ztn cekilicek
Zaten bizim masallah dediğimiz 3 gün yasiyor ben bu topikten korkuyorum artik
Evet coin gercekten sağlam refleks işiYok yahu adam amacina ulasmis kendine calisir isin yarisi saglam psikoloji ztn
Nasıl yani?Bozok bende ekli gercekten basarili ugrasmayin kizlar 171. Trade oldu 200de ztn cekilicek
Nasıl yani?
Ooo ablam sen nasıl düştün buralara ahh kahpe felekMemurluğu bırakırsak yaoariz
Coinin hisseden farkı 3 sene falan terste bekleme ihtimali bibimWaves aldınız mı son 325 dolarımla spottan wawes aldım 12,5 lardaydı 13,5 lardabozok param olsa alirim dedi diye yardırdım
borç verin de 1 gram altın alayım.ben alınca kesin düşer sizin içinde büyük alım fırsatı olurZaten bizim masallah dediğimiz 3 gün yasiyor ben bu topikten korkuyorum artik
Aynen...Bir gün kalktığımızda %70ten fazla düşmüş görebiliriz. Sonra bekle ki çıksın. Amacıma ulaşsam çıkıp gideceğim de işte...:))Coinin hisseden farkı 3 sene falan terste bekleme ihtimali bibimvallahi yüreğim kaldırmaz
Yaşadığımız dönem hoyrat azizimAynen...Bir gün kalktığımızda %70ten fazla düşmüş görebiliriz. Sonra bekle ki çıksın. Amacıma ulaşsam çıkıp gideceğim de işte...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?