- 29 Aralık 2010
- 8.419
- 23.881
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.721
Yaaa yesam ciddi misin valla çok sevindim be hem de şu ortamda tavan helal iyi atış yapmışsınAna benim kağıt tavan yapmış hahahah
Halka arz olmayıp ilk tavan yapan kağıdım
Allahım cok mesudum
Herkese benden çay haahah iftar sonrası için afiyet olsun
113 tl kar ile günü kapattık darısı yarına :)
Yaaa yesam ciddi misin valla çok sevindim be hem de şu ortamda tavan helal iyi atış yapmışsın
Bdv falan hiiiç bakçak vaktm olmuyo demek istemiştim :)Yetisemedigim icin ozel gruplardan ciktim canim
Yarında yüksek açarsa uçar belkıYa ben de şaşkınım ya şok valla şok oldum
Allahım kimi sevindirdim ki böyle bi şey başıma geldi hahah
Şu an zaten bakmayın. Ben baktım keşke bakmasaydım diyorum acayip moralim bozuldu bir konuya. Kendi kendime niye böyle şeyler ediyorsam.Bdv falan hiiiç bakçak vaktm olmuyo demek istemiştim :)
Yani bi özel bi de topic yetiyo bana başka mekanlara bakmıyorum
Yarında yüksek açarsa uçar belkıÇan2 den kaç lot düşer acaba?195tl mi yatıracaksın?Bana diğerinden 100lot düşmüş
bdv girdikçe giresin geldiği dipsiz bir kuyu gibidir :))Şu an zaten bakmayın. Ben baktım keşke bakmasaydım diyorum acayip moralim bozuldu bir konuya. Kendi kendime niye böyle şeyler ediyorsam.
Bundan sonra seni takip etcem.twitter aç retwitleyelimBu kan golü içinde kagit yürüyor valla
Ytd
Is aramaya başlarsam yazıyorum seni kenaraAynen gençlere cv de yardım ediyordum. Bir abartıp süslüyorum görsen hepsine ceo luk teklif etmeleri lazım
Hangi konu ya, çok takılmayın ordaki konularaŞu an zaten bakmayın. Ben baktım keşke bakmasaydım diyorum acayip moralim bozuldu bir konuya. Kendi kendime niye böyle şeyler ediyorsam.
Bu hisseye binde kod adı koyalımA ile başlıyor
5 harfli
Içinde n de Var
Ahahahah bu daha zevkliymis hahah
Memurluğu bırakırsak yaoarizHahaah haberlede şu an cipini park edip dilencilerin arasında çorap satan kadın varçorap işinemi girsek demekki iyi para var
Memurluk garanti iş o bir köşede durmalı ek iş olarak seyyar satıcılık ve dilencilik son yıllarda tavan tavan giden meslekler oldu. Tv de gördüm 1 dilenci günlük 2000 3000 e para demiyormuşMemurluğu bırakırsak yaoariz
Veliler cekilmiyor artıkMemurluk garanti iş o bir köşede durmalı ek iş olarak seyyar satıcılık ve dilencilik son yıllarda tavan tavan giden meslekler oldu. Tv de gördüm 1 dilenci günlük 2000 3000 e para demiyormuş
Bir veli olarak bile o velilerden neler çektim yazsam roman olur. Akıl sağlığına zararlı bazılarıVeliler cekilmiyor artık
Ben günlük 1000 liraya fitim fazlasında gözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?