- 10 Nisan 2014
- 43.786
- 116.436
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.701
Ha ha ha kız çakma alsam gu..ss mi alırdım. Lv prada gucci den aşağı giymezdimÇakmaysa daha fena linç
Sat sat sat sat çabukkkkk
Dur dur satma bu mesajı yeni gördüm
Uzun vade seviyemiz iki yorumumun arası kadar işte
Ne alıyoruz ne satıyoruz? Gerçi banane ki zaten 5 kuruşum kalmadı yatırımaHahahahah
Yok ya satmicam uzun vade kağıdım hahah
Bi hissede takriben bir saat durarak uzun vade misyonumuzu tamamladık bence onu diyodum ceyceyNe alıyoruz ne satıyoruz? Gerçi banane ki zaten 5 kuruşum kalmadı yatırıma
Ne alıyoruz ne satıyoruz? Gerçi banane ki zaten 5 kuruşum kalmadı yatırıma
Kalanı da yarın söyle H Heytttt be stayla :))A ile başlıyor
5 harfli
Içinde n de Var
Ahahahah bu daha zevkliymis hahah
Sen ne al desen ben onu hemen alırım. Güvenim tam sanaBi hissede takriben bir saat durarak uzun vade misyonumuzu tamamladık bence onu diyodum ceycey
A ile başlıyor
5 harfli
Içinde n de Var
Ahahahah bu daha zevkliymis hahah
Vay arkadaş yaSen ne al desen ben onu hemen alırım. Güvenim tam sanamihail Sabancı Koç Abramoviç Musk. Bak sana nasıl zengin soyadları ekledim. Uğur gwtirsin
Ay ciddi misinnn wuhuuuVe anlık 41 tl kâr
Coin mübarek maşallah maşallah
Aynen gençlere cv de yardım ediyordum. Bir abartıp süslüyorum görsen hepsine ceo luk teklif etmeleri lazımVay arkadaş yaceycey sen de mihail inc. şirketinin pr direktörü ol ben bile kendimi böyle pazarlayamam
Ay ciddi misinnn wuhuuu
Onla şubatta al-sat yaptım pek hayrını da görmemiştim üç kuruş bırakmıştı, elon bu coin sayesinde top gibi oynuyor piyasayla bitcoinden bile yüksek hacmi var.Elinde dogecoin olan var mı aranızda.? Varsa en zenginimiz o artık
Mesela şu anda ben kendimi warren buffet gibi hissediyorum sayende ama aslında sene başında borsaya girdimAynen gençlere cv de yardım ediyordum. Bir abartıp süslüyorum görsen hepsine ceo luk teklif etmeleri lazım
O ölmedi mi halaa?Mesela şu anda ben kendimi warren buffet gibi hissediyorum sayende ama aslında sene başında borsaya girdim
Yok ya hepimizi gömer. Gerçi bunu en son elizabeth nene ve kocası için diyodum ama kocası öldü geçen :))O ölmedi mi halaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?