- 9 Aralık 2009
- 17.209
- 54.948
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.761
Aynen Çok düşünmeyeceksin demek ki. Ben kendim parayı vursam memurluk falan dinlemeyeceğim de ahh ahh.Yaşadığımız dönem hoyrat azizimsen o kadar sağlam coinde bekle (hatta ben zararda bekleyim) doge btt köşeyi dönsün, ahh kahpe felek again
Pışık ben kabul ettigi zaman hepicinize yazdım birileri kendi istegiyle cikmıs püüBir büyüklük yap sen çık yerine @Yuppiyayye girsin sonra o çıkar başkası dahil olurSırayla artık napalım
Eksi 125 yanlıs olmasınKorkmuyorum prensip olarak kirmizi sevmem
Bugune bugun vadelide -70e gitmis insanim
Ne korkucam
Çok mantıklı valla ben de almayı planliyorum bak o konuda ben de iyiyimdirborç verin de 1 gram altın alayım.ben alınca kesin düşer sizin içinde büyük alım fırsatı olur
bibi mayısta paraları hazırlıyorum ortak çalışalım kardan komisyonunnn varr bilesinnn.gelsinn dolarlarrrr gitsin dolarlarrr.puromuzu içer alır satarızPışık ben kabul ettigi zaman hepicinize yazdım birileri kendi istegiyle cikmıs püü
Bugünlerde de bir sürü şey kayboluyor. Umarım bizlerin evinde değildir atlar.50 at kayıpmış.ayyy ilk kez vejeteryan oluşuma şükrettim
bibi mayısta paraları hazırlıyorum ortak çalışalım kardan komisyonunnn varr bilesinnn.gelsinn dolarlarrrr gitsin dolarlarrr.puromuzu içer alır satarız
Eksi 125 yanlıs olmasın
sen benim gibi amatörü kabul etmezsin diye düşünmüştüm.bibimden umutluyum amaHani beeen
Uyuyorum pıt pıt pıt arkadasim yazıp duruyor aha dedim batıypz kesin bi kalktım abboww dedim o neduBatti balik yan gider dedim baska islemde 23 cent kardayim
Sahurda bayilicam sandim
Hepizine kollarim aciksen benim gibi amatörü kabul etmezsin diye düşünmüştüm.bibimden umutluyum ama
sen benim gibi amatörü kabul etmezsin diye düşünmüştüm.bibimden umutluyum ama
Ama bu 3 lü koalisyon kurulursa beni de alın kimse durduramaz bu ekibi mihail de gelirse elon musk sen kimsin yaaaHani beeen
Uyuyorum pıt pıt pıt arkadasim yazıp duruyor aha dedim batıypz kesin bi kalktım abboww dedim o nedu250 dolarda eksi 125 ne ulan insafsız baya uyuyamadım sonra dedim yat bibi giderse gider 1250 dolarcık kar der sineye çekeriz
Küçük Emrah a bağlatma beniOoo ablam sen nasıl düştün buralara ahh kahpe felek
Aynen ne bicim dustu ya ama ne bicim hemde
Geldigi noktaya sukrediyorumda neyse susuyim nazar degmesin
Aynen valla bende öyleyim aman eksi 70 mi kulağıma damlatıyorumAynen ne bicim dustu ya ama ne bicim hemde
Geldigi noktaya sukrediyorumda neyse susuyim nazar degmesin
Ana sayfada favdakilerime bakiyorum baziları yeşilleniyor falan çok güzel geliyor gözümeTikir tikir tikir sayilar degisiyor artiyor ama kirmizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?