- 10 Nisan 2014
- 43.782
- 116.433
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.801
cıks .ironili şüpheli bir yiyecek.ben istemem kim yerse yesinnn.ben cacığımı yerim
1 tanede sogus ye nolurb1
cıks .ironili şüpheli bir yiyecek.ben istemem kim yerse yesinnn.ben cacığımı yerim
sanayi bebesi mihail bacı.senin para kaynağın hiç mi bitmez yahuuu?elini cebine attıkça pantolon paramı basıyor ayoll.öyle bir şey varsa pantolonu 1 haftalığa bana kargola hayrınaBenim harcama da sıfır. sabahki hisse ve gümüş alımım dışında bir de 100 dolarlık wtc coin aldım sene sonu hasat kaldıracağım inşallah kıtlık olmaz :))
Stop patlaması faciamdaki zararım da kapanmak üzere şükür ya, geri inmezse tabi. kripto piyasasının oynaklığı böyle bişey işte -_-
sanayi bebesi mihail bacı.senin para kaynağın hiç mi bitmez yahuuu?elini cebine attıkça pantolon paramı basıyor ayoll.öyle bir şey varsa pantolonu 1 haftalığa bana kargola hayrına
ondan ona aktarıyorum arada desene şuna.ben de saat başı birşeyler alıyor bu kadın aramızdaki gizli zengin kesin odur diyordum pufff sen de değilmişsin aramaya devammm
Wtc yi kripto karımla aldım ceycey :)) sabahki gümüşlerin de çoğu halka arzdan gelen para. bir nevi oradan alıp oraya koyuyorum :)) ama ben ay içinde ayırdığım parayla pek toplu alım yapmam, ufak ufak günlük-haftalık alırım, burada yazınca çok gibi duruyor tabi
Noldu hayırdır yine neyi kaçırdım benimdatttt canım tehlikedeeeee
değilmiş galiba yanılmışımmmmNoldu hayırdır yine neyi kaçırdım ben
Aman iyi ol ceycey sen bize lazımsındeğilmiş galiba yanılmışımmmm
ben pro üyelik istiyorum mune gelse de şu konuyu bir konuşsakAman iyi ol ceycey sen bize lazımsın
Senin zaten pro olmaman şaşırtıcıben pro üyelik istiyorum mune gelse de şu konuyu bir konuşsak
ücretliymiş eskiden onu bilmiyordumm.şimdilerde nasıl alınıyorsa ben de istiyorummmm bananeSenin zaten pro olmaman şaşırtıcı
Yarışmalara gir yarışmalara ben öyle kazandımücretliymiş eskiden onu bilmiyordumm.şimdilerde nasıl alınıyorsa ben de istiyorummmm banane
o uzun iş.direkt pro olmam lazım hatta pro nun üstü de varsa onu istiyorummmYarışmalara gir yarışmalara ben öyle kazandım
Olmaz mune ablanın özeline yazman lazim munecigimizi yorma buraya kadarben pro üyelik istiyorum mune gelse de şu konuyu bir konuşsak
Bende istiyorum ama parayla oluyormuş bende para yok birde ona para veremem beleşe verirlerse olurum amaben pro üyelik istiyorum mune gelse de şu konuyu bir konuşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?