Benim harcama da sıfır. sabahki hisse ve gümüş alımım dışında bir de 100 dolarlık wtc coin aldım sene sonu hasat kaldıracağım inşallah kıtlık olmaz :))
Stop patlaması faciamdaki zararım da kapanmak üzere şükür ya, geri inmezse tabi. kripto piyasasının oynaklığı böyle bişey işte -_-

Biz de biberona vitamine yatırım yaptık bugün bol bol 250 tl civarı ay Allahım batıyoz dibe dibe getirin başka hangi bankadan kk alabiliosak onu da fulleyek biz

Keşke fün canımın istediği al diyemediğim kurupastayı da aldırsaydım... ayh yine canım susamlı kurupasta istedi sütüm çekiyo sütüm

sanayi bebesi mihail bacı.senin para kaynağın hiç mi bitmez yahuuu?elini cebine attıkça pantolon paramı basıyor ayoll.öyle bir şey varsa pantolonu 1 haftalığa bana kargola hayrına

sanayi bebesi mihail bacı.senin para kaynağın hiç mi bitmez yahuuu?elini cebine attıkça pantolon paramı basıyor ayoll.öyle bir şey varsa pantolonu 1 haftalığa bana kargola hayrına

Wtc yi kripto karımla aldım ceycey :)) sabahki gümüşlerin de çoğu halka arzdan gelen para. bir nevi oradan alıp oraya koyuyorum :)) ama ben ay içinde ayırdığım parayla pek toplu alım yapmam, ufak ufak günlük-haftalık alırım, burada yazınca çok gibi duruyor tabi

ondan ona aktarıyorum arada desene şuna.ben de saat başı birşeyler alıyor bu kadın aramızdaki gizli zengin kesin odur diyordum pufff sen de değilmişsin aramaya devammm

Selam kızlar, ben ancak boşa çıktım

Yaaa burda iftar çok geç, mutfaktan çık, bebeleri oynat, uyut derken ahan da bu saat.

ben de coinde yenilmeye doyamaya doyamaya ana paramı da bi hayli erittim stopla felan. Artık stop falan da yok, nereye giderse.

borsaya bakmıyorum bu arada hiç.

yarınki halka arz yapacak şirket için çok borçlu yorumları var:/ ben girmiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…