Kk o kadar boşa takılıyorum nasıl yarışma yapılıyor nasıl katılıyor onu bile bilmiyorum resim atmayı da beceremiyorum zaten
Bende katılmayı bilmiyorum sadece bildirim geliyor oy kullanıp pro üyelik kazanma şansını yakalayın diye bu bir işaret olabilir diyip girip oy veriyorum ama şimdilik olamadım sıradaki yarışmalara artik

Aman bende o şans yok ben katılsamda boşa gider ama deneyim bundan sonra
Ben de yarışmadan kazandım. Sanırım 3 yarışmada oy verdim. Bir de 2 oy kullanma hakkı varmış. Ben 1 kullanmıştım hep hiç ödül kazanırım diye düşünmemiştim bile. Ama geldi çok şaşırdım. Düşünmeyince geliyor demek. Sanssizim demeyeceksin işte olumsuzu çağırıyoruz sonra:) akışına bırakmak lazım kismetleri

Benim kağıdımı okuyabildiniz mı diyen öğrenciler gibi
alıntılayıp az önce onlar davet etti yeminle.ama orda da hep yemek konuşuluyor ben de rejimdeyim ağzımın suyu aktı yemeklere böreklere.gidip bir bardak su içeyim yememeliyimmm yememeliyimmmm

Pro üyeliğin ne gibi avantajları var..

Pro üyeliğin ne gibi avantajları var..
Vallahi hiç bilmiyorum:)) sadece altta konuyu okuyan üyeler kimler onu görebiliyorum artık. Bana hiçbir artısi da yok. Bilen biri avantajlarını anlatırsa ben de yararlanırım. Ben daha emoji koymak nerde onu bile bulamadım kla' nin yüzü değiştiğinden beri. Şu proluk devredilen bir şeyse ısteyene de verebilirim. Kırmızı rengi bana hoş şeyler cagristirmiyor zira:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…