- 9 Aralık 2009
- 17.209
- 54.948
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.841
Kırmızı renk kötüdür hahahah:)))avantajlarını vermeselerde olur şöylee pro üye yazsınlar kırmızı kırmızı o yeter bana
İlk fotodaki 3 noktaya bas ikinci fotoda emojiler görünuyorVallahi hiç bilmiyorum:)) sadece altta konuyu okuyan üyeler kimler onu görebiliyorum artık. Bana hiçbir artısi da yok. Bilen biri avantajlarını anlatırsa ben de yararlanırım. Ben daha emoji koymak nerde onu bile bulamadım kla' nin yüzü değiştiğinden beri. Şu proluk devredilen bir şeyse ısteyene de verebilirim. Kırmızı rengi bana hoş şeyler cagristirmiyor zira:))
Alt tarafta ne gibi gariplikler görünüyorAlttaki üyeleri görürken garip şeyler fark etmiyor da değilim ama:)))
aslında sevmem o rengi.mesela hayatım boyunca kırmızı oje ve ruj kullanamadım.sürdüm evde baktımm ayy neye benzedin hiç yakışmadı dedim sildimm.bazılarına çok yakışıyor ama ben de ı ıhhhhh.Kırmızı renk kötüdür hahahah:)))
Ben oraya bastım emojileri de gördüm ama tıklasam da hicbir şey gelmedi. Ben de bıraktım. Tekrar deneyeyim bi.İlk fotodaki 3 noktaya bas ikinci fotoda emojiler görünuyor
Kırmızı ruj candır o ayrı. Ama yatırım yaptığın yerlerde kırmızı kötü, bir süredir gıcıģım kırmızıya.aslında sevmem o rengi.mesela hayatım boyunca kırmızı oje ve ruj kullanamadım.sürdüm evde baktımm ayy neye benzedin hiç yakışmadı dedim sildimm.bazılarına çok yakışıyor ama ben de ı ıhhhhh.
Hiç yazmayıp hep okuyanlar mesela. Ya da hep yazıp şimdi yazmayanlar. Ya da üye sayısından çok ziyaretçinin olması gibi gibi:))Alt tarafta ne gibi gariplikler görünüyor
onu sorma hergün kıpkırmızı ekran görmekten bıktıkk usandıkk.güzel günler ne zaman gelecek?tank yapan şirketin hissesinden bile zarar ettik bugün .ne alalım ayol?dünya borsaları yemyeşil bizimki kan kırmızıKırmızı ruj candır o ayrı. Ama yatırım yaptığın yerlerde kırmızı kötü, bir süredir gıcıģım kırmızıya.
evet beni de izleyenler var burda okuyup okuyuppp vayy ne görgüsüz kadın diyorlar.evettt görgüsüzümmmm rahatladınız mı?peşimi bırakınnnHiç yazmayıp hep okuyanlar mesela. Ya da hep yazıp şimdi yazmayanlar. Ya da üye sayısından çok ziyaretçinin olması gibi gibi:))
Hele muhabbet kızışınca bir kalabalık oluyor ya vay be diyorumHiç yazmayıp hep okuyanlar mesela. Ya da hep yazıp şimdi yazmayanlar. Ya da üye sayısından çok ziyaretçinin olması gibi gibi:))
Kırmızının tonları önemli ben de bordo severim kırmızı yakışmazdı ama tonumu buldum sanırım iki senedir bir sevdiğim kırmızı ruj var. Çift maskemin altına sürüp çıkıyorum:)) sana da yakışan bir ton vardır. Hatta tonun yanında yumuşak sürümü olması da onemliymis. Bulursun sen de bir gün bu benim kirmizimmis denen rengi.aslında sevmem o rengi.mesela hayatım boyunca kırmızı oje ve ruj kullanamadım.sürdüm evde baktımm ayy neye benzedin hiç yakışmadı dedim sildimm.bazılarına çok yakışıyor ama ben de ı ıhhhhh.
Yatırımda yeşil renkte mi varmış biz hiç göremedik.. Şaka bir yana o konuda hepimiz aynı durumdayız ama hep böyle gidecek değil ya birşey sonsuza kadar yükselmez sonsuza kadarda düşmez bekliyoruz bakalım..Kırmızı ruj candır o ayrı. Ama yatırım yaptığın yerlerde kırmızı kötü, bir süredir gıcıģım kırmızıya.
Yarın güzel ama tamamen şansa bir şey var da. Sen hem kripto sevmiyorum anlamıyorum.hem param yok diyorsun:)onu sorma hergün kıpkırmızı ekran görmekten bıktıkk usandıkk.güzel günler ne zaman gelecek?tank yapan şirketin hissesinden bile zarar ettik bugün .ne alalım ayol?dünya borsaları yemyeşil bizimki kan kırmızı
Ay o yarışmaları nerden görüyoruzOlmaz mune ablanın özeline yazman lazim munecigimizi yorma buraya kadar
Ben pro üyelik için tüm yarışmalarda oy kullanıyorum hiç es gecmiyorum
sahi mi?sen onları tek tek not etsene bana.kimler var merak ettim.Hele muhabbet kızışınca bir kalabalık oluyor ya vay be diyorum
Sen bana kimi istediğini özelden yazsahi mi?sen onları tek tek not etsene bana.kimler var merak ettim.
tlm yok ama altınım dolarım var .zengünn olma ihtimalim varsa hemen atlarımm ama bitcoin hesabım bile yokYarın güzel ama tamamen şansa bir şey var da. Sen hem kripto sevmiyorum anlamıyorum.hem param yok diyorsun:)
Bildirimlerden görüyorum benAy o yarışmaları nerden görüyoruzsizden önce pro olmam lazım çok kıskanç bir insanım malum, önce ben önce bennn
ayy artemis yavuklum okyonus vardı bir da kankam yuppi ama en yakın arkadaşım sensin bundan sonra.pro sun pro boru mu?Sen bana kimi istediğini özelden yaz
Bitcoin hesabi ile olmuyor zaten. Başka yerden oluyor. Neyse benim şu minam çıksın hepiciginize yazacagim ne kadar kazandim:)) o zaman anlatırım.tlm yok ama altınım dolarım var .zengünn olma ihtimalim varsa hemen atlarımm ama bitcoin hesabım bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?