İlk fotodaki 3 noktaya bas ikinci fotoda emojiler görünuyor

Eklentiler

• Screenshot_20210421-011421_Samsung Internet.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20210421-011447_Samsung Internet.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 42
Kırmızı renk kötüdür hahahah:)))
aslında sevmem o rengi.mesela hayatım boyunca kırmızı oje ve ruj kullanamadım.sürdüm evde baktımm ayy neye benzedin hiç yakışmadı dedim sildimm.bazılarına çok yakışıyor ama ben de ı ıhhhhh.

Kırmızı ruj candır o ayrı. Ama yatırım yaptığın yerlerde kırmızı kötü, bir süredir gıcıģım kırmızıya.

Kırmızı ruj candır o ayrı. Ama yatırım yaptığın yerlerde kırmızı kötü, bir süredir gıcıģım kırmızıya.
onu sorma hergün kıpkırmızı ekran görmekten bıktıkk usandıkk.güzel günler ne zaman gelecek?tank yapan şirketin hissesinden bile zarar ettik bugün .ne alalım ayol?dünya borsaları yemyeşil bizimki kan kırmızı

Hiç yazmayıp hep okuyanlar mesela. Ya da hep yazıp şimdi yazmayanlar. Ya da üye sayısından çok ziyaretçinin olması gibi gibi:))
evet beni de izleyenler var burda okuyup okuyuppp vayy ne görgüsüz kadın diyorlar.evettt görgüsüzümmmm rahatladınız mı?peşimi bırakınnn

Kırmızının tonları önemli ben de bordo severim kırmızı yakışmazdı ama tonumu buldum sanırım iki senedir bir sevdiğim kırmızı ruj var. Çift maskemin altına sürüp çıkıyorum:)) sana da yakışan bir ton vardır. Hatta tonun yanında yumuşak sürümü olması da onemliymis. Bulursun sen de bir gün bu benim kirmizimmis denen rengi.

Yatırımda yeşil renkte mi varmış biz hiç göremedik.. Şaka bir yana o konuda hepimiz aynı durumdayız ama hep böyle gidecek değil ya birşey sonsuza kadar yükselmez sonsuza kadarda düşmez bekliyoruz bakalım..

Yarın güzel ama tamamen şansa bir şey var da. Sen hem kripto sevmiyorum anlamıyorum.hem param yok diyorsun:)

Ay o yarışmaları nerden görüyoruz sizden önce pro olmam lazım çok kıskanç bir insanım malum, önce ben önce bennn
Bildirimlerden görüyorum ben
Olmazzz üç yarismadir oy veriyorum hiç kacirmiyorum pro üyelik benim hakkım alicam pro uyeligi vurucam kırbacı

tlm yok ama altınım dolarım var .zengünn olma ihtimalim varsa hemen atlarımm ama bitcoin hesabım bile yok
Bitcoin hesabi ile olmuyor zaten. Başka yerden oluyor. Neyse benim şu minam çıksın hepiciginize yazacagim ne kadar kazandim:)) o zaman anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…