- 19 Mayıs 2010
- 1.581
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.861
Yaaa koptum gidemiyorummmayy artemis yavuklum okyonus vardı bir da kankam yuppi ama en yakın arkadaşım sensin bundan sonra.pro sun pro boru mu?
asıl şimdi kop kabine değişikliği oldu az önce hükümetteYaaa koptum gidemiyorummm
borsa kendine gelse bi.bend e sana söylerdim günde 8000 alıp çıkıyorduk bazen en az da 1000 tl.şimdilerde eller bomboşş moraller sıfırrrBitcoin hesabi ile olmuyor zaten. Başka yerden oluyor. Neyse benim şu minam çıksın hepiciginize yazacagim ne kadar kazandim:)) o zaman anlatırım.
iyi geceler en iyi arkadaşım pro m benimmmmkızlar ben kaçıyorum yarın demir yüklemem var dinleneyim azıcık sabaha zengin uyanın iyi geceler
asıl şimdi kop kabine değişikliği oldu az önce hükümette
dövizle altın hemen çıkışa geçtiiiyahu zaten borsada batiktik eyvah eyvah
Umarım hepsi bir an önce kendine gelir.borsa kendine gelse bi.bend e sana söylerdim günde 8000 alıp çıkıyorduk bazen en az da 1000 tl.şimdilerde eller bomboşş moraller sıfırrr
Bak canımı sıkma, tüm bilgilerin elimde var, evinin konumı bileayy artemis yavuklum okyonus vardı bir da kankam yuppi ama en yakın arkadaşım sensin bundan sonra.pro sun pro boru mu?
kabine de bazı değişiklikler var.1 bakanlıkta ayrılmış bakalım sabaha neler olacak?Umarım hepsi bir an önce kendine gelir.
Hangi hisseler var elinizdedövizle altın hemen çıkışa geçtiii
kankam dedimmm sana.evimi sen bulmayacaksın da kim bulacak ha ha ha.dibimde oturuyorsunnBak canımı sıkma, tüm bilgilerin elimde var, evinin konumı bilegelir bulurum seni. en yakın arkadaşın benim başkası olamaz
hepimizde farklı farklı hisseler var.ben de banka ve market var şu an.halka arzlara katılınHangi hisseler var elinizde
Neeeeasıl şimdi kop kabine değişikliği oldu az önce hükümette
şimdi öncelikle aramıza hoşgeldiniz.bu saatte kimse konuşmaz bunları sabah yazın herkes yardımcı olur fikir verir.şu an uykuluyuz ve kabine değişikliğine odaklıyız.hesap kitap yapıyor herkes .Anladım vurkaç mı yapıyorsunuz yoksa vade sıkıntısı çekmeden bekletmeye mi geçiyorsunuz?? Teknik olmadan iniş çıkışları kestirmek güçtür.. piyasa içgüdülerle ilerlemez
fırlamaya başladı bile.borsayı bilemem .zümrüt gittiNeeeekim değişti yaa.Yarın borsa yine kan gölü, altın dolar fırlarmı
O neki ?Jeton alıyormusunuz bayanlar ?? Ben cesaret edemedim açıkçası
Ayyy yok artık yaaa borsa yine mi düşecek yaniasıl şimdi kop kabine değişikliği oldu az önce hükümette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?