- 20 Mart 2008
- 5.985
- 8.626
- 723
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.881
Ya halka arzlar artık eskisi gibi olmayacakmis, ne kadar yüklü girersen ona göre lot vereceklermis. Mesela 10 bine 500 liralik gibi. Hepsinde değil ama çoğunda böyle olacakmishepimizde farklı farklı hisseler var.ben de banka ve market var şu an.halka arzlara katılın
Ayyy yok artık yaaa borsa yine mi düşecek yani
şimdi öncelikle aramıza hoşgeldiniz.bu saatte kimse konuşmaz bunları sabah yazın herkes yardımcı olur fikir verir.şu an uykuluyuz ve kabine değişikliğine odaklıyız.hesap kitap yapıyor herkes .
Sanal paraya jeton diyoruzO neki ?
Geçen gün bir tanesinden lanet olsun deyip kendime göre sağlam zararla çıktım. 990a dusmusken çıktım 800 olmuş bugün daha da düşermiş iyi ki çıkmışım diye kendimi avutuyorum. Bri yerden kazanıyoruz başka yerden gidiyorzaten diplerdeyizz daha da düşsek ne farkeder
coinden anlıyorsanız hep bekleriz borsa hakkında da bilgi veririz geçinir gideriz.kadın dayanışması şartSanal paraya jeton diyoruz
Öylemi bilmiyordumSanal paraya jeton diyoruz
halka arz mıydı hisse?Geçen gün bir tanesinden lanet olsun deyip kendime göre sağlam zararla çıktım. 990a dusmusken çıktım 800 olmuş bugün daha da düşermiş iyi ki çıkmışım diye kendimi avutuyorum. Bri yerden kazanıyoruz başka yerden gidiyor
Teşekkürler size iyi uykular ... Ekonomist damarım tuttuda biraz nabız yoklıyım dedim ... gümüş iyi yatırım aracıdır tavsiye ederim ... iyi sahurlar herkeseşimdi öncelikle aramıza hoşgeldiniz.bu saatte kimse konuşmaz bunları sabah yazın herkes yardımcı olur fikir verir.şu an uykuluyuz ve kabine değişikliğine odaklıyız.hesap kitap yapıyor herkes .
Yok değildi. 20 binlik konya çimento almıştım 7 bine yakın zararla çıktımhalka arz mıydı hisse?
gümüş hepimiz alıyoruz hemen hemen.hatta limit belirledik her ay alacağız.iyi sahurlarTeşekkürler size iyi uykular ... Ekonomist damarım tuttuda biraz nabız yoklıyım dedim ... gümüş iyi yatırım aracıdır tavsiye ederim ... iyi sahurlar herkese
profile bir tesbih resmi biraz da dayı dayı konuşmayla aralarında barınırdınız pekalaKızlar dahili olduğunuz bir telegram grubu var mi borsa kripto para vs. Güvenilir bir yer. Birkac taneye girmiştim ama full erkek oldukları için çıktım
son 2 ayda büyük paralarla girmek yanlış.normal şartlarda inşaat mevsimi artması lazım ama öyle olmuyor maalesef.Yok değildi. 20 binlik konya çimento almıştım 7 bine yakın zararla çıktım
Bende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en sonHangi hisseler var elinizde
Araştırıyorum açıkçası.. hükümet ilk tedbiri geçen gün aldı... 1e 10 kazanan çok.. ciddi bir rağbet var insanlar baya meraklı... ama batanıda haddinden fazla... piyasa araçtırması yapmadan girenlerin sonu hüsran... daha önce bir sitedeydim oranın kullanıcısıydım yatırımda tecrübeliyim alsatçıyım kendi çapımda.. şimdide piyasa incelemesi yapıyorum ..coinden anlıyorsanız hep bekleriz borsa hakkında da bilgi veririz geçinir gideriz.kadın dayanışması şart
herkes aynı durumda spekülatörler hariç.Bende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en sonkriptoda güzel kar etmiştim ama sevinemiyorum bunlar yüzünden.
Şu an bütün borsa kırmızı.bendede birçok hisse var,bist30 ve büyük firmalar çoğu, hepside ekside.yapacak bişey yok.ben kapattım ekranı, elbet biryerden döner diyorum.para lazım olmayan bir para olduğundan rahatım.Bende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en sonkriptoda güzel kar etmiştim ama sevinemiyorum bunlar yüzünden.
biz ailecek yıllardır borsayla ilgileniyoruz sepete altın dövizde ekliyoruz ama coin işine hiç girmedik.kimle konuşsam aşırı kazanıyorum diyor nasıl oluyor kafam almıyor?anlamadığım bir platform olduğundan yorumda yapamıyorumm.Araştırıyorum açıkçası.. hükümet ilk tedbiri geçen gün aldı... 1e 10 kazanan çok.. ciddi bir rağbet var insanlar baya meraklı... ama batanıda haddinden fazla... piyasa araçtırması yapmadan girenlerin sonu hüsran... daha önce bir sitedeydim oranın kullanıcısıydım yatırımda tecrübeliyim alsatçıyım kendi çapımda.. şimdide piyasa incelemesi yapıyorum ..
Hahahshsh super fikir ama o kadar boş beleş adam var ki anlatamam sanırsın at yarışı bayiiprofile bir tesbih resmi biraz da dayı dayı konuşmayla aralarında barınırdınız pekala
Sanal jetonda bakıyorum bir iki tane iyi alım verdi şuan çıkıyor .. Borsadan altına kaymış durumda ama çok sürmez tekrar karını alan balinalar borsaya kayacaktırBende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en sonkriptoda güzel kar etmiştim ama sevinemiyorum bunlar yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?