Bu bahsettiğim arkadaşıma da kefilim. Gerçekten hayatı bu işlerle geçiyor. Ama o paraları kazanmak için tek işinizin bu olması gerekiyor

Biliyorum onun grafiğine baktım onun önü açık girersem ondan almayı düşünüyorum ilk kaç binlik girdiniz

Bu bahsettiğim arkadaşıma da kefilim. Gerçekten hayatı bu işlerle geçiyor. Ama o paraları kazanmak için tek işinizin bu olması gerekiyor
Kesinlikle elinde tel tablet önünde pc sürekli açık olacak sosyal hayat zaten sıfır olmalı .. evli çocukluyum .. iyi bir zekaya sahibim vakit bulup kazanma niyetindeyim amma velakin benim muzurlar fırsat vermiyor

bu paraları kazanmak için birilerinin de korkunç batması lazım değil mi?kumar gibi bir şey bu.
Ya ben de sizin gibi düşünüyordum, herkes kazanıyorsa kim kaybediyor gibi bir mantığım vardı. Araştırdığıma göre olay açık arttırma gibiymiş. Yani elinizdeki şey yok olmuyor ama değeri artıp azalabiliyor anlık olarak. O kadar açıklama içerisinde anlayabildiğim şekilde olanı buydu Böyle az paralarla uçuk miktarlar kazananlar kaldıraçlı işlem yapıyorlar, riskli olan da o ve gerçekten şans gerekiyor bir yerde. Benim paramı abim yönetiyor, ben şimdilik takip etmiyorum bakalım yaza doğru detaylı ilgileneceğim. Tabii hala kriptodan ekmek çıkarsa

sen sevdiğim bir üyesin bdv de dert dinleyeceğine buraya da gel çok şey öğrenirsin.bu arada geyikte yapıyoruz bol bol sıkılmazsın

Biliyorum onun grafiğine baktım onun önü açık girersem ondan almayı düşünüyorum ilk kaç binlik girdiniz
Ilk aldığımda 2300 tl ile girdim o kadar nakitim vardı bütün param borsadaydi. Sonra o parayı al sat yaparak 7 bin yaptım. Düştükçe aldım ciktikca sattim. Baska hiçbir paraya girmedim sadece ada ile oynadım, maşallah 15 bin kadar karim oldu sadece adadan.

Yatırım tavsiyesi gibi algılanmasın ama duyduğum haberlerde, söyledikleri tutan ünlü bir analist 30 dolar olmasını beklediğini yazmış. Temmuzda sanırım Alonzo projesi var ada'nin o da yükselise geçirecek deniyor. Telegram cardano grubunda da takip ediyorum, su an tek üyesi olduğum borsa grubu orası. Yöneticisi baya bilgili biri seviyeli bir şekilde herkes bilgi paylaşıyor. Herkes yerinde sayıyor diyor ama 2 ayda x3 olan bir para benim içn gayet makul. Yavaş ama iyi gidiyor.

Bakalım yaza kadar inşallah güzel artış olur ama su an her sey riskli tam tersi olursa da kimse şaşırmaz

nereden hesap açalım ada almak için peki?o derecede konuya yabancıyım

Anladım
p...bu mu? Btc..t..rk mü kullanıyorsunuz hangisi

sen sevdiğim bir üyesin bdv de dert dinleyeceğine buraya da gel çok şey öğrenirsin.bu arada geyikte yapıyoruz bol bol sıkılmazsın
Yaa çok teşekkür ederim. Ben kurcalıyorum ama pek beceremiyorum hala siteyi kullanmayı Topikleri bile geçen gün öğrendim. Yazdığım bir proje var onunla ilgilenirken kk hep açık, sürekli dert okuyacağıma biraz yararlı şeyleri takip ederim dediğiniz gibi.

Kesinlikle elinde tel tablet önünde pc sürekli açık olacak sosyal hayat zaten sıfır olmalı .. evli çocukluyum .. iyi bir zekaya sahibim vakit bulup kazanma niyetindeyim amma velakin benim muzurlar fırsat vermiyor
Artık çoğu insan bunu meslek haline getirmiş durumda. Bir taraftan kötü aslinda insanları kolay paraya alıştıriyor kimse is beğenmiyor artık :) ama iyi tarafı da yorulmadan home office ortamında para kazanmayı mümkün kılması. Ülkemiz şartlarında zaten ek bir kazanç olmadan geçinmek mümkün değil artık.

Evli ve çocuklu olmanıza rağmen zaman ayırmanız takdire şayan vallahi maşallah darısı tüm kadınlarımızın başına

bdv ye arada ben de bakıyorum ama eskiden hep orda vakit geçirirdim boş boş.orda her tip kadın var ama burda daha bilgili kafası çalışan espri kaldıran kadınlar var

Anladım

p...bu mu? Btc..t..rk mü kullanıyorsunuz hangisi
Pa..buya aman sakın bulaşmayın. Bt.trk kullanıyorum. Kullanımı en kolay olan da o. P ile başlayan tam bir dolandırıcı site. 2 günde illallah dedirtti çektim paramı. Btc muhteşem. Hem kullanimi kolay ve güvenilir. Yani benim seneden fazla oldu bir sorun yaşamadım

bdv ye arada ben de bakıyorum ama eskiden hep orda vakit geçirirdim boş boş.orda her tip kadın var ama burda daha bilgili kafası çalışan espri kaldıran kadınlar var
Ay evet ben de onu fark ettim. Bdv den de hatırlıyorum sizi. Yorumlarınızı severdim. Benim eski üye adım lucy whitmore belki hatırlarsınız. Nicki ve fotoyu değiştirdim mesaj yazarken is arkadsim görmüştü bence de burası daha faydalı

Sağol tatlım çok teşekkürler ben btc uygulamasını indirip hisselere bakıyorum iniş çıkışlara biraz uzaktan takipteyim işin içine tam girmedim .. bilenlerden net bilgi almak amacıyla buraya yazdım eksik olma.. Allah razı olsun:)))

Cevap yazdım düşmedi sanırım çok teşekkür ederim eksik olma... öğrenmek çok güzel heleki bileninden

Estağfurullah ne demek. Çok düşük miktarlarla al sat yaparak öğrenin önce. Takıldığınız bir sey olursa sorun yardımcı olurum yine. Su an ortalık biraz karışık aslında güzel alım fırsatı bunlar ama ne olacağı da belki olmaz takipte kalmakta fayda var

Dikkatli olun. Son aylarda gerçekten değişik bir şekilde artmalar vs oldu. Şu son aylarda girenler bazısı şansa bazısı acemi cesaretine bazısı birilerini dinleyerek kazandı. Ama işler hep bir mantıkla yürümez,yürümüyor. Bir sürü kaybeden de var. Hele nerdeyse herkesin kazandığı dönemde girmeyip aa şu şu kadar kazanmış şeklinde sonradan girenler de. Şu 3 koymuş 15 olmuş yanıltıcı olabilir. Çok bildiğini de göstermez. Biliyor da olabilir ama sadece bilmek de yetmez. Dikkatli olmak da fayda var Şu an. Hayatın akışına ters bir şeyin sürekli artması. Küçük küçük girmek de fayda var. Ytd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…