- 3 Eylül 2012
- 21.897
- 57.822
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.961
Ben binanceyi tavsiye ederim btc de çoğu coin listelenmemişOlsun bundan sonrası için kaybın yok.
Sanırım yerinde olsam yeni para eklemem ama bundan sonra gelen kârları da çekmem.
Valla borsaya epey sans verdim coine de versem olur diyorum aslında.
Btcturk mu indirsem binance mi?
Ziraatten ya da denizden direk para gönderimi yapabileceğim kullanımı kolay program olsun çok uğraşmayayım diyorum.
Zira çok yorgunum zihnen beni yormasın.
1000 tl Ye iki coin seçip izleyeyim gün gün.
Olsun bundan sonrası için kaybın yok.
Sanırım yerinde olsam yeni para eklemem ama bundan sonra gelen kârları da çekmem.
Ziraatten ya da denizden direk para gönderimi yapabileceğim kullanımı kolay program olsun çok uğraşmayayım diyorum.
Dun sahurda ödev gönderenler vardıVeli dedin beni bitirdin.
23 Nisan çalışması hazırlamak için ödevlendirdim. Alt tarafı çocuğunu giydirip foto çekip atcak. 4 gün oldu dün son gündü. 6 kişi gönderdi. 12 kişi kayıp ses yok.
Daha önemli ne işiniz var diye sorasım geliyor yeminle bıkmışım bu sorumsuzlardan.
Bunlardaki hava Jantsa'da yok.
Hoş o da yapacağını yapıyor bana kaç gündür.
Beni gören ... Anladiniz siz.
Dün hastane işlerim vardı. Canlı derslerimi yapamadım. Bu haftayı 8 er dersle tamamliycam.
Bitmişim kısacası..
Bari borsa güldüreydi..
Günaydın kızlar..
Dun sahurda ödev gönderenler vardı
Mesajla haşla bi ben öyle yapıyorumgevsediklerinde olsijif grubuna bir mesaj bir hafta on gün iyiler sonra yine aynı
Gunaydin kızlar bol kazanclar
canım ne alacagına karar ver
klasıklerden gıdeceksen btc turk yeter ama bır suru coın yok arada
bınance ılk basta karısık gelse de zamanla alısıyorsun bır cok coın var
Hayat onlara güzel hocam cok hastayız derse katılamayacağız diyor sonra piknik resimleri geliyorDaha yeni haşladım 10 gün oldu.
Sallayan yok.
Bunların çeyreği kadar rahat olsam 90 yaşını görürüm
Ben coin macerama 10 TL ile başlayıp kariyerimi 8 TL ile bitirmistimYalnız beni tebrik edin.
100 tl değil 1000 ile giriyorum.
Korkaklık ediyorum ama
Cimrilik etmiyorum Ahahahah
Olsun bundan sonrası için kaybın yok.
Ben eksi diye borsadan çikmayi doğru bulmuyorum dursun ne olacak ki bugun olmasa yarin cikar firma batmadığı süreceBende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en sonkriptoda güzel kar etmiştim ama sevinemiyorum bunlar yüzünden.
E diyoruz bize kimse inanmiyor takip ettigim kişide ev araba resmi paylaşanlarla doluEvet coin isi dsha fazla kazandırıyor. Bugün bir arkadaşım bilmem kaç ayda 8 bin lirasını 600 bin lira yaptığını ve daire baktığını söyledibu paranin artık somut bir karşılığı olmalı, bu şekilde sürekli rakam olarak artıyor ve beni kazanmaya bağımlı hale getirdi dedi
Yok yahu doğru benim bin dolar 10 gune 2 bin dolar oldu belli bir hacimden sonra katlaya katlaya gidiyor şu anda bu sorunlar olmada rahat 4 5 binim olurdu sekteye uğradı yani dolarYa hep bu hikayeleri duyuyoruz şehir efsanesi gibi.benim etrafımdada kazanan var ama 1000 doları 3 bin olmuş filan.bu bahsettiğiniz oran inanılmaz bir oran ya.birde bir şey ne kadar çok duyulmaya başlarsa sonu yakın oluyor.millet kazandı doldurdu kesesini, bize çöküş kısmı kaldı gibi geliyor
Bende yuzde 18 27 arasi geziyor 3x yapmistimWaves alanlar mutlu yani ben50 dolar kardayım
Wavesi xli mi aldin vayBende yuzde 18 27 arasi geziyor 3x yapmistim
Wavesi xli mi aldin vayguzel hamle benim yeterince x li oldugundan spottan aldim bide 3x ha sen varya sen baya kardasın
Olsun ya 10 olsa bile 80 tl demek oOran guzel ama cok atmamistim sadece yinede haftalik harclik cikar
Olsun ya 10 olsa bile 80 tl demek obenim bi hedefim var günde 20 dolar gayet makul bir tlye dönüsüyor srm de yeşillendi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?