Ben binanceyi tavsiye ederim btc de çoğu coin listelenmemiş

canım ne alacagına karar ver

klasıklerden gıdeceksen btc turk yeter ama bır suru coın yok arada

bınance ılk basta karısık gelse de zamanla alısıyorsun bır cok coın var

Dun sahurda ödev gönderenler vardı
Mesajla haşla bi ben öyle yapıyorum gevsediklerinde olsijif grubuna bir mesaj bir hafta on gün iyiler sonra yine aynı
Gunaydin kızlar bol kazanclar

Dun sahurda ödev gönderenler vardı
Mesajla haşla bi ben öyle yapıyorum gevsediklerinde olsijif grubuna bir mesaj bir hafta on gün iyiler sonra yine aynı
Gunaydin kızlar bol kazanclar

Daha yeni haşladım 10 gün oldu.
Sallayan yok.
Bunların çeyreği kadar rahat olsam 90 yaşını görürüm

Kayip olarak hiic gormuyorum.Belki hatirlarsiniz bu ise de oglanlara aktivite tahtasi hedefiyle girdim. siparis verecegim nasipse tasarlayip tahtayi.Arkadasim,chelzy firsat geldi yine derse girerim.O da dugun telasinda maddi manevi ,cok riske girmek istemiyor .
Btcturk ten islem yaptik biz.Daha kolay,pratik dedi.Kolay haliyle bile yanlis coin almisligim var Btcturk cok kolay ama.Para yatirmasi da ,cekmesi de.
Coin,borsadan ziyade altin yatirim gorevi evde bende.15 tane olmus bile.Ama su hastalik surecinde sunu gordum ki mutlaka kenarda min.3000 lira sicak paranin olmasi gerekiyor.Dunyanin binbir turlu hali var.O yuzden ek dersin bir kismini vadesizde kumbaraya atar gibi biriktirmeye karar verdim.Cok degil 50-100 ne olursa.Cunku hastanede hep kredi kartina yonlendim.Bir de kredili mevduat hesabimi actirmaya karar verdim.Eksiye dusebilmek icin maas kartimda.Bankaya gitmem gerekiyor o yuzden.

Bende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en son kriptoda güzel kar etmiştim ama sevinemiyorum bunlar yüzünden.
Ben eksi diye borsadan çikmayi doğru bulmuyorum dursun ne olacak ki bugun olmasa yarin cikar firma batmadığı sürece

E diyoruz bize kimse inanmiyor takip ettigim kişide ev araba resmi paylaşanlarla dolu 2 bin dolarinı bir kac aya 40 dolar yapan var ha şunuda soylim coinler biraz sıkıntı olmaya basladı bundan sonra öyle kazandırırmı bilmem

Yok yahu doğru benim bin dolar 10 gune 2 bin dolar oldu belli bir hacimden sonra katlaya katlaya gidiyor şu anda bu sorunlar olmada rahat 4 5 binim olurdu sekteye uğradı yani dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…