- 7 Temmuz 2013
- 360
- 947
- 333
- 40
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #16.941
Yatırım tavsiyesi değildir.. hehe altın..i...de yazıyorduk bir zamanlar... ben temkinliyim efendim yılların mürekkep yalamışlığı var kaybettiğimiz sancılı dönemlerde oldu... burda istişare ediyoruz hemen girecek büyük paralar yatıracak kadar gözü dönmüş para delisi olmak yerleyeksan olmakla eşdeğerdir kanımca.. tartıp biçip gözlem kanaat sonra karar.. hayatın her safhasında olduğu gibi... Telkininiz için müteşekkirim değerli bilinçli hanımefendiDikkatli olun. Son aylarda gerçekten değişik bir şekilde artmalar vs oldu. Şu son aylarda girenler bazısı şansa bazısı acemi cesaretine bazısı birilerini dinleyerek kazandı. Ama işler hep bir mantıkla yürümez,yürümüyor. Bir sürü kaybeden de var. Hele nerdeyse herkesin kazandığı dönemde girmeyip aa şu şu kadar kazanmış şeklinde sonradan girenler de. Şu 3 koymuş 15 olmuş yanıltıcı olabilir. Çok bildiğini de göstermez. Biliyor da olabilir ama sadece bilmek de yetmez. Dikkatli olmak da fayda var Şu an. Hayatın akışına ters bir şeyin sürekli artması. Küçük küçük girmek de fayda var. Ytd
Yatırım tavsiyesi değildir.. hehe altın..i...de yazıyorduk bir zamanlar... ben temkinliyim efendim yılların mürekkep yalamışlığı var kaybettiğimiz sancılı dönemlerde oldu... burda istişare ediyoruz hemen girecek büyük paralar yatıracak kadar gözü dönmüş para delisi olmak yerleyeksan olmakla eşdeğerdir kanımca.. tartıp biçip gözlem kanaat sonra karar.. hayatın her safhasında olduğu gibi... Telkininiz için müteşekkirim değerli bilinçli hanımefendiDikkatli olun. Son aylarda gerçekten değişik bir şekilde artmalar vs oldu. Şu son aylarda girenler bazısı şansa bazısı acemi cesaretine bazısı birilerini dinleyerek kazandı. Ama işler hep bir mantıkla yürümez,yürümüyor. Bir sürü kaybeden de var. Hele nerdeyse herkesin kazandığı dönemde girmeyip aa şu şu kadar kazanmış şeklinde sonradan girenler de. Şu 3 koymuş 15 olmuş yanıltıcı olabilir. Çok bildiğini de göstermez. Biliyor da olabilir ama sadece bilmek de yetmez. Dikkatli olmak da fayda var Şu an. Hayatın akışına ters bir şeyin sürekli artması. Küçük küçük girmek de fayda var. Ytd
Bencede başta bana yazdığına bakılırsaParanın kokusunu alınca uykunuz mu kaçtı ceycey hanımcığım
ben kaybetme ihtimalim olan hiç bir işe girmem muneciğim.bilmiyormuş gibi davranıp bilgi toplarım izlerim.iyi sahurlarParanın kokusunu alınca uykunuz mu kaçtı ceycey hanımcığım
hatırladım sizi nick değiştirme serbest olunca eski üyeleri de karıştırır olduk kusura bakmayınAy evet ben de onu fark ettim. Bdv den de hatırlıyorum sizi. Yorumlarınızı severdim. Benim eski üye adım lucy whitmore belki hatırlarsınız. Nicki ve fotoyu değiştirdim mesaj yazarken is arkadsim görmüştübence de burası daha faydalı
Sizi tanıdık yaş tahtaya basmayacağınız muhakkakben kaybetme ihtimalim olan hiç bir işe girmem muneciğim.bilmiyormuş gibi davranıp bilgi toplarım izlerim.iyi sahurlar
Kk kadınları olarak borsanin da üstesinden geliriz ya da olmadı altını üstüne getiririzsaksidegilim da yabancı değilmiş, bilgilerini paylaşan yatırımcı sayısı artıyor topikte, epey renkli ve güzel bir paylaşım alanı oldu, yakında topiği de halka arz eder miyiz
Sasa, inveo başarılı firmalar ama çıktığı yere kadar çıkmıştı onlar, pahalıyken alınca düşüşü de sert oluyor sasada da olmuştu benzeri. En azından çöp kağıtlar değiller mecbur uzun vade tutmanız icap eder, hemen zararına çıkmayın derim ama siz bilirsiniz tabi.Bende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en sonkriptoda güzel kar etmiştim ama sevinemiyorum bunlar yüzünden.
50 ogrencim var onlar degil ama anneleri beni cok yoruyor . Babalar yine iyi de anneler off ki ne offf .
Reklamı fazla yapılıyor ceycey bir de şu anda boğa sezonu olduğundan yükselişte, çok kazanamlar da var ama bu dönem geçici. Temkinli ilerlemezsen çakılışı borsanın batık hisselerine bile benzemiyor bir gecede %30-40, sonra yine bi %30 daha derken kalabilirsin içeride. Ocak 2018de terste kalanlar daha yeni düzelme emareleri göstermeye başlamış mesela ben de öğrendikçe şaşırıyorum. Bi de tahtası kapanan coinler bistten çok çok çok daha fazla öyle bir risk de var. Elon bi twitle piyasayla oynuyor falan. Yani iyi kazanırsın evet ama bu riskleri bilerek yatırım yapmak lazım.kolay para kazanıyorlar bilgi birikimi hisse analizi büyük sermaye koymadan .altında 2 aydan fazladır zarardayım 470 ortalamadan aldım mesela.döviz de öyle iniyor çıkıyor kar yok.borsa zaten kıpkırmızı hergün.ama bu coinde herkes kazandığını söylüyor ona şaşıyorum.gerçek mi acaba diye
Günaydın nomum :))Veli dedin beni bitirdin.
23 Nisan çalışması hazırlamak için ödevlendirdim. Alt tarafı çocuğunu giydirip foto çekip atcak. 4 gün oldu dün son gündü. 6 kişi gönderdi. 12 kişi kayıp ses yok.
Daha önemli ne işiniz var diye sorasım geliyor yeminle bıkmışım bu sorumsuzlardan.
Bunlardaki hava Jantsa'da yok.
Hoş o da yapacağını yapıyor bana kaç gündür.
Beni gören ... Anladiniz siz.
Dün hastane işlerim vardı. Canlı derslerimi yapamadım. Bu haftayı 8 er dersle tamamliycam.
Bitmişim kısacası..
Bari borsa güldüreydi..
Günaydın kızlar..
Reklamı fazla yapılıyor ceycey bir de şu anda boğa sezonu olduğundan yükselişte, çok kazanamlar da var ama bu dönem geçici. Temkinli ilerlemezsen çakılışı borsanın batık hisselerine bile benzemiyor bir gecede %30-40, sonra yine bi %30 daha derken kalabilirsin içeride. Ocak 2018de terste kalanlar daha yeni düzelme emareleri göstermeye başlamış mesela ben de öğrendikçe şaşırıyorum. Bi de tahtası kapanan coinler bistten çok çok çok daha fazla öyle bir risk de var. Elon bi twitle piyasayla oynuyor falan. Yani iyi kazanırsın evet ama bu riskleri bilerek yatırım yapmak lazım.
Bugün 10 gr gümüş aldım
Ah nomu ben gram bisey bilmiyorum.Bu coine de bikac sayfa onceki gibi az bir parayla 1 senede su anda en az 20-30 katina katlamis bir arkadasin gaziyla su coine sunu yatir direktifleriyle girdim.600 lira param 2500 oldu.Valla boyle olacagini bilseydim okadar az parayla girmezdim ama para yokYine de artık iyice coin paylaşımları başımı döndürmeye başladı.
Şeytan diyor al borsadaki 1000 tl ni coine gir bismillah diye. Bir şans da ona ver.
Sonra kendime diyorum ki 100 liralık kırlent kılıflarını sepete atıp günlerdir düşünüyorsun alsam mi diye coin senin neyine salak!
Ah nomu ben gram bisey bilmiyorum.Bu coine de bikac sayfa onceki gibi az bir parayla 1 senede su anda en az 20-30 katina katlamis bir arkadasin gaziyla su coine sunu yatir direktifleriyle girdim.600 lira param 2500 oldu.Valla boyle olacagini bilseydim okadar az parayla girmezdim ama para yok.
Benim coin arşa cikinca sattim %75 ini gecen hafta.500 lira biraktim icerde yine de.Kan golu olmasina ragmen ortalik bi ara 900 kusur olmus simdi 700 civari.
Su sira alim yapmadik ama ek dersin dursun bi kosedetabiki ytd
Ah nomu ben gram bisey bilmiyorum.Bu coine de bikac sayfa onceki gibi az bir parayla 1 senede su anda en az 20-30 katina katlamis bir arkadasin gaziyla su coine sunu yatir direktifleriyle girdim.600 lira param 2500 oldu.Valla boyle olacagini bilseydim okadar az parayla girmezdim ama para yok.
Benim coin arşa cikinca sattim %75 ini gecen hafta.500 lira biraktim icerde yine de.Kan golu olmasina ragmen ortalik bi ara 900 kusur olmus simdi 700 civari.
Bayaaaa once demistim yesa ya hangisini aldin muhabbeti yapilirken.Oooo chelzy bi de coin adı yazsaydın ya ytd deyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?