Yatırım tavsiyesi değildir.. hehe altın..i...de yazıyorduk bir zamanlar... ben temkinliyim efendim yılların mürekkep yalamışlığı var kaybettiğimiz sancılı dönemlerde oldu... burda istişare ediyoruz hemen girecek büyük paralar yatıracak kadar gözü dönmüş para delisi olmak yerleyeksan olmakla eşdeğerdir kanımca.. tartıp biçip gözlem kanaat sonra karar.. hayatın her safhasında olduğu gibi... Telkininiz için müteşekkirim değerli bilinçli hanımefendi

Yatırım tavsiyesi değildir.. hehe altın..i...de yazıyorduk bir zamanlar... ben temkinliyim efendim yılların mürekkep yalamışlığı var kaybettiğimiz sancılı dönemlerde oldu... burda istişare ediyoruz hemen girecek büyük paralar yatıracak kadar gözü dönmüş para delisi olmak yerleyeksan olmakla eşdeğerdir kanımca.. tartıp biçip gözlem kanaat sonra karar.. hayatın her safhasında olduğu gibi... Telkininiz için müteşekkirim değerli bilinçli hanımefendi
Paranın kokusunu alınca uykunuz mu kaçtı ceycey hanımcığım
Bencede başta bana yazdığına bakılırsa

hatırladım sizi nick değiştirme serbest olunca eski üyeleri de karıştırır olduk kusura bakmayın

ben kaybetme ihtimalim olan hiç bir işe girmem muneciğim.bilmiyormuş gibi davranıp bilgi toplarım izlerim.iyi sahurlar
Sizi tanıdık yaş tahtaya basmayacağınız muhakkak Yatırım ajanı gibisiniz vesselam
Sizlere de iyi sahurlar, ufaktan kaçmak lazım hayırlı geceler

saksidegilim da yabancı değilmiş, bilgilerini paylaşan yatırımcı sayısı artıyor topikte, epey renkli ve güzel bir paylaşım alanı oldu, yakında topiği de halka arz eder miyiz
Kk kadınları olarak borsanin da üstesinden geliriz ya da olmadı altını üstüne getiririz

Mükemmel bir topik gerçekten, böyle faydalı paylaşımların olduğu topikleri çok seviyorum bu siteden çok şey öğrendim. açanın ellerine sağlık daha yeni yatıyorum, sabah görüşmek üzere

Bende kozal, cimsa, thyao, parsn, sasa, indes, inveo ve qua granit var. Ikisi dışında su an hepsi kırmızı. Hele inveo - %35 falandı en son kriptoda güzel kar etmiştim ama sevinemiyorum bunlar yüzünden.
Sasa, inveo başarılı firmalar ama çıktığı yere kadar çıkmıştı onlar, pahalıyken alınca düşüşü de sert oluyor sasada da olmuştu benzeri. En azından çöp kağıtlar değiller mecbur uzun vade tutmanız icap eder, hemen zararına çıkmayın derim ama siz bilirsiniz tabi.

50 ogrencim var onlar degil ama anneleri beni cok yoruyor . Babalar yine iyi de anneler off ki ne offf .

Veli dedin beni bitirdin.
23 Nisan çalışması hazırlamak için ödevlendirdim. Alt tarafı çocuğunu giydirip foto çekip atcak. 4 gün oldu dün son gündü. 6 kişi gönderdi. 12 kişi kayıp ses yok.

Daha önemli ne işiniz var diye sorasım geliyor yeminle bıkmışım bu sorumsuzlardan.
Bunlardaki hava Jantsa'da yok.
Hoş o da yapacağını yapıyor bana kaç gündür.

Beni gören ... Anladiniz siz.

Dün hastane işlerim vardı. Canlı derslerimi yapamadım. Bu haftayı 8 er dersle tamamliycam.
Bitmişim kısacası..
Bari borsa güldüreydi..

Günaydın kızlar..

Reklamı fazla yapılıyor ceycey bir de şu anda boğa sezonu olduğundan yükselişte, çok kazanamlar da var ama bu dönem geçici. Temkinli ilerlemezsen çakılışı borsanın batık hisselerine bile benzemiyor bir gecede %30-40, sonra yine bi %30 daha derken kalabilirsin içeride. Ocak 2018de terste kalanlar daha yeni düzelme emareleri göstermeye başlamış mesela ben de öğrendikçe şaşırıyorum. Bi de tahtası kapanan coinler bistten çok çok çok daha fazla öyle bir risk de var. Elon bi twitle piyasayla oynuyor falan. Yani iyi kazanırsın evet ama bu riskleri bilerek yatırım yapmak lazım.

Günaydın nomum :))

Telegram konuşulmuş önceki sayfalarda hiç telegram hesabım olmadı gruplara katılmayı hiç düşünmedim hala da aynı fikirdeyim. Kafa karışıklığı yaşamamak için kendi araştırmamızı kendimizin yapmasının faydalı olduğunu düşünüyorum youtube twitter yeterli kaynaklar benim için, telegram biraz yönlendirmeye açık bir alan gibi geliyor. Zaten al-satçı değilim hem bist hem kriptoda.

Yine de artık iyice coin paylaşımları başımı döndürmeye başladı.
Şeytan diyor al borsadaki 1000 tl ni coine gir bismillah diye. Bir şans da ona ver.

Sonra kendime diyorum ki 100 liralık kırlent kılıflarını sepete atıp günlerdir düşünüyorsun alsam mi diye coin senin neyine salak!

Ah nomu ben gram bisey bilmiyorum.Bu coine de bikac sayfa onceki gibi az bir parayla 1 senede su anda en az 20-30 katina katlamis bir arkadasin gaziyla su coine sunu yatir direktifleriyle girdim.600 lira param 2500 oldu.Valla boyle olacagini bilseydim okadar az parayla girmezdim ama para yok.
Benim coin arşa cikinca sattim %75 ini gecen hafta.500 lira biraktim icerde yine de.Kan golu olmasina ragmen ortalik bi ara 900 kusur olmus simdi 700 civari.
Su sira alim yapmadik ama ek dersin dursun bi kosedetabiki ytd

Oooo chelzy bi de coin adı yazsaydın ya ytd deyip

Olsun bundan sonrası için kaybın yok.
Sanırım yerinde olsam yeni para eklemem ama bundan sonra gelen kârları da çekmem.

Valla borsaya epey sans verdim coine de versem olur diyorum aslında.

Btcturk mu indirsem binance mi?
Ziraatten ya da denizden direk para gönderimi yapabileceğim kullanımı kolay program olsun çok uğraşmayayım diyorum.
Zira çok yorgunum zihnen beni yormasın.
1000 tl Ye iki coin seçip izleyeyim gün gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…