ben o yazılanlara inanmıyorum bibi.telegram gruplaraına üye çekmek için ve coin aldırmak için oyun hepsi.büyük miktar kazansan ne olacak ki sistem o parayı çekmene izin vermiyormuş ki.telegram gruplarıda ücretliymiş ordaki üyelere gidin yeni üyeler bulun komisyon verelim deniyormuş.bir nevi saadet zinciri.senin gibi ufak ufak oynanır ama gerisi şaibeli

Ay benim.de çok alasim var :)
Şu dönemde azar azar alınca daha güvende hissediyorum yesam, her gün yaptığım alımları yazınca sanki yüzbinler (fakirlik seviyem max yüzbin dedirtiyor) alıyomuşum gibi görünebilir ama esasında bu ayın 15'inde 3500 TL ayırdım hisse yatırımı için, alımları bütün aya dağıtıp ufak ufak alıyorum. Aslında böyle miktar-hisse yazmak hoşuma giden şeyler değil, dini imanı para olmuş gibi içime de sinmiyor ama bir yatırım şekli olarak fikir vermesi açısından yazıyorum.

Altın-gümüş alırken maaşım yatınca alacağımı alır bütün ay bakmazdım çünkü ne kadar inip çıkabilir ki, ama hisse-coin çok volatil olduğundan ortalama düşürme ihtiyacı hissediyorum.

Tamam tüm olumsuzlukları bıraktım evrene olumlu enerji gönderiyorum bende pro üye olacağım

Yahu kim diyor cekmene izin vermiyor benim 2 bin dolarim var ama yakinimin çok ciddi parası var ve istediginde cekiyor ben zaten telegram gruplarindan bahsetmiyorum bu bozokta uye kabul etmiyor kabul etse rahat 2 m takipçisi olur adam 200 islem yapıp birakacak ona üzüluyoruz :/ bu paralari cekemiyoruz diyen kim ya ben hiç gormedim kaç dolar attım cektim yedim
Benim girdigim hic bir grup ucretli değil bi grup var mesela orda mesajlaşma bile kapali sadece suna güveniyorum diye yaziyorlar arada ister al ister takip et Led_BiR_Vele_DisTiri da biliyor hatta kse kimseye zorla birsey yaptirmiyor

Canım.zafen olması gerekn bu

Hissene şirkete güveniyor musun evet

O zaman her düşüş alım fırsatı azar azar ekle

En güzelini yapıyorsun:)

sandden biraz kar alınca şutladım bibi
wtc aldım yaz sonuna kadar tutmalık

kuzum sen niye celalalendin.ben reklamları kastediyorum ütopik paralar kazandık gel vatandaş gell diye gruplara davetler var nette daima.5000 koyup 3 milyon kazandıklarını yazıyorlar.bunun sonu iyi değil onu kastettim.yoksa elbette ufak ufak oynanır para 2 3 katı olur bu normal.ama gerisine inanmıyorum ben.kimsenin ne eğitim alması ne de işe gitmesi gerekmez öyle olsa.yaşamın düzenine ters

H Heytttt be kuzum altın çıkmış zararın ne durumda kâra geçtin mi? yine treni kaçırdım ben 1 gram alacaktım ki alamadım
ortalamam 470 çıkmak üzere zararım ramazan sonrası artar zaten .altın işine ara verdim hisse topluyorum bu sıralar.bugün de para yatırdım hesabıma 100 tl mihail gibi hisse aldım babası kıza harçlık verdi.elinden aldım ben sana karttan harcarım diye

Ben para da çekiyorum gönderiyorum da yaw.
Sorun yok ki.
Seninle ortak takip ettiklerim boş beleş adamlar degil.
İkisini de begeniyorum ben valla

Çekmeye izin var ceycey, kripto aslında hisseye çok benziyor yalan dolan değil yani, hepsinin arkasında şirketler var o şirketlerin yürüttüğü faaliyetler var (blockchain muhabbetleri falan), uzun vadeye uygun sağlam güvenilir coinler var, güven vermeyen çöp olanları var, tahtası kapananlar var. hisseden farkı yatırımcıyı koruyan hiçbir şey yok, iniş çıkışlar daha şiddetli. kendi önlemini kendin alacaksın yani.

Yok kiz celallenmedim ama bu paralar kazaniliyor bende inanmiyordum keske onceden inansaydim o bol bol akan zamana tam denk gelemedim ama hala umidim var ufak ufakta olsun kazansak yeter gel senide binance cı yapak

Bi de şu var tabi, mesela bistte 500 hissenin 100 ü çöpse kriptoda 500 coinin 450si çöptür

kazandıkça çekene demiyorum mihail.orda 4milyon 10 milyonu olduğunu söyleyenler var.devlet banka kanalıyla yatırdığın miktarı kabul ediyor sadece.ordaki paran silinse yok dense hiç bir şey ispat edemezsin hak iddia edemezsin.borsa gibi değil onu diyorum.30 milyon hesabında olduğunu söyleyen tanıdığım var çekemiyormuş .

Onda başka bişey vardır normalde çekebilirsin ama borsa gibi regüle edilmiş bi piyasa değil daha vahşi onu zaten hep söylüyoruz. o yüzden aç gözlü olmamak dikkatli olmak lazım, biz yine eski insan sayılırız temkinliyiz ama gençler çok yüksekten uçuyor bazen, keşke herkes kazansın ama tedbirli ilerlemek lazım

30 milyonu niye biriktirmis orda deli mi o devlet el koysunda gorsun bozokun bir lafi var karinızi alin girdiginiz parayla dewamke 30 milyon ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…