- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.261
Aynen ne gerek var millete para yedirmeyeEvet var bana şartlı surtlu hiç denk gelmedi. Paralı olanlar varmis ama hiç bulasmam hepsi menfaat peşinde
Altınlar yükselsin de bizde kredi kartı borçlarımızı daha az altınla kapatalım@yenGEnC bizim altınların önü açıldı .bundan sonra coşar artıkkkk
52025Hoş buldumsorma vallahi ya bu ara para kapılarımiz kapandı herhalde ama olsun panik yok bu ara her kolda bereketsizlik var genel anlamda. Profesyoneller bir şekilde kazanmaya devam ediyordur muhtemelen ama biz daha dikkatli olmamız lazım. Ben kripto paralara falan hiç bakmıyorum birkaç gündür canımı sıkmamak için. Sabirla bekliyorum yükselişi
Vallahi Allah korumuş çok geçmiş olsunsağolasın köpeklerden fazla korkmam severim ama bu sefer bağıra çağıra sesim kısıldı kalbim güm güm attı çocuğu arabaya sokana kadar .
Nasıl yani.Bu arada btc turk uygulamasını kullananlar varsa, 22 sinden sonra eft ile yapılan çekme işlemleri 26'sinda işlem gorecekmis, telegram grubunda okudum
Haber kaynaklı olaylar piyasaya yön verir gergin ve güvensiz ortam ve mb temkinsiz hamleleri döviz kurunu ateşler... ve dış piyasa güncel haberler de etki eder kaçınılmaz gerçek....Usd o yüzden çıkmaz
6.70 ilk kırılımda gelebilir ben bekleyip tüm parayı gümüşe yatırıyorum iyi kazandırıyor çok şükürYa ben de katılayım bariyalnız ancak altını bozarsam gümüşe geçebilirim. 440tan aldım son yükseliş trendinden. Güncel fiyatına bakmadım 2-3 gündür hiçbir şeyi takip etmiyorum. Piyasa düzelene kadar da bakma niyetim yok. Altını komple bozup mu girsem gümüşe yoksa yarısını falan mi bilemedim. Gümüşten 7 kusurken cikmistim daha evvel şu an fiyat girmek için güzel mi sizce bekleyeyim mi düşmesini?
Resmî tatil ya EFT olmayacak ama havale olacakNasıl yani.
Neden.
Ah ben kaçırmışım onu yaaakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bız grupca gumus almaya baslayalım dedıgımız andan ıtıbaren gumus arttı
bugun 7 gorecek gıbı hatta
vay be sanırım gumusten yuzumuz gulecek
Ah ben kaçırmışım onu yaaa
Onları biliyoruz elbet, thodex haberi tek başına doları yükseltecek güce sahip değil onu diyorum ben. 2 milyar dolar kaçırdığı da kesin değil işlem hacmi düşük bir borsa imiş çünkü, yine büyük vurgun ama 2 milyar dolar sanmamHaber kaynaklı olaylar piyasaya yön verir gergin ve güvensiz ortam ve mb temkinsiz hamleleri döviz kurunu ateşler... ve dış piyasa güncel haberler de etki eder kaçınılmaz gerçek....
Off ya 2 lot düşmüş 36 lira tuttmuş. Geri kalan parayı yatırmışlarBioen dağıtıldı mı ya bana 36 lot düşmüş galiba. Ziraatin mobil uygulamasını yeni kullanmaya başladım çok karmaşık geliyor
Hım tamam teşekkür ederimResmî tatil ya EFT olmayacak ama havale olacak
Of yazamadım kızlar bugün davlumbazımın ışıklari yanmiyordu onu tamir ettimoda bir yatırım serviz gelse kim gilir kac para öderdim 15 tl ye hallettim sök tak temizle anca
Bu arada gwind eksi açtı sok oldum sonra biraz düzelince sattım 2 hesaptan sonrada tavan yaptıhayattaki şansım galiba bu benim şu anda nasil bakıcam daha yeni oturdum bu arada egproyu satarsam pamel alıcam ytd diyelim bakalım
Para kalmadıOlsun geç olsunn güç olmasın
Off ya 2 lot düşmüş 36 lira tuttmuş. Geri kalan parayı yatırmışlar
Ne zaman satmak gerek galata yiOf yazamadım kızlar bugün davlumbazımın ışıklari yanmiyordu onu tamir ettimoda bir yatırım serviz gelse kim gilir kac para öderdim 15 tl ye hallettim sök tak temizle anca
Bu arada gwind eksi açtı sok oldum sonra biraz düzelince sattım 2 hesaptan sonrada tavan yaptıhayattaki şansım galiba bu benim şu anda nasil bakıcam daha yeni oturdum bu arada egproyu satarsam pamel alıcam ytd diyelim bakalım
Ooo yesam hepimize bi yemek ısmarlarsın artık kağıttan gelen karla2 lot bence ıyı dusmus ben 1 beklıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?