52025

Tıkanıklıkları açmak için sayı sekansı benim çok işime yaradı 520 acil nakit sekansı

6.70 ilk kırılımda gelebilir ben bekleyip tüm parayı gümüşe yatırıyorum iyi kazandırıyor çok şükür

Haber kaynaklı olaylar piyasaya yön verir gergin ve güvensiz ortam ve mb temkinsiz hamleleri döviz kurunu ateşler... ve dış piyasa güncel haberler de etki eder kaçınılmaz gerçek....
Onları biliyoruz elbet, thodex haberi tek başına doları yükseltecek güce sahip değil onu diyorum ben. 2 milyar dolar kaçırdığı da kesin değil işlem hacmi düşük bir borsa imiş çünkü, yine büyük vurgun ama 2 milyar dolar sanmam belli olmaz tabi

Bioen dağıtıldı mı ya bana 36 lot düşmüş galiba. Ziraatin mobil uygulamasını yeni kullanmaya başladım çok karmaşık geliyor

Of yazamadım kızlar bugün davlumbazımın ışıklari yanmiyordu onu tamir ettim oda bir yatırım serviz gelse kim gilir kac para öderdim 15 tl ye hallettim sök tak temizle anca

Bu arada gwind eksi açtı sok oldum sonra biraz düzelince sattım 2 hesaptan sonrada tavan yaptı hayattaki şansım galiba bu benim şu anda nasil bakıcam daha yeni oturdum bu arada egproyu satarsam pamel alıcam ytd diyelim bakalım

Yok yok iyi yaptin bosve ne olacagi belli olmaz o balon patladi bence. Bende tavana yakin bir degere sattim

Ne zaman satmak gerek galata yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…