- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.346
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.241
Bugün daha da düşeceğini dün söylemiştim. Elinde dolar olanlar beklesin. Ermeni soykırımı cumartesi onaylanabilir abd de. O zaman seyreyleyinya can 2 ıcın de hıc ıyı bır sey okumamıstım (turex gıbı falan dıyorlardı)
aman karımı alıp cıkarım banane dıye dusunmustum de duzgun sırketlerden kagıt alırım o paraya
bayaa dıbı gordu zaten borsa bu ıkı gun
ama tabıı kı ytd :)
Sen bilirsin canım ama altınını tamamen bozma bence, ben altın gümüşte düşsün de alayım diye beklemem pek o anki fiyatından alırım. Max %5 fark için risk almaya gerek yok diye düşünüyorum, kimi de bekleyip düşüşte alıyor.Ya ben de katılayım bariyalnız ancak altını bozarsam gümüşe geçebilirim. 440tan aldım son yükseliş trendinden. Güncel fiyatına bakmadım 2-3 gündür hiçbir şeyi takip etmiyorum. Piyasa düzelene kadar da bakma niyetim yok. Altını komple bozup mu girsem gümüşe yoksa yarısını falan mi bilemedim. Gümüşten 7 kusurken cikmistim daha evvel şu an fiyat girmek için güzel mi sizce bekleyeyim mi düşmesini?
Usd o yüzden çıkmazAramızda Tho..x kullanan var mı acaba kurucusu 2 milyon dolarla firar etmiş Türkiyeden ..usdnin ateşlenmesi bu yüzden...
Çoğu bankada yok. Denizbank, Odeabank, Kuveyt te varmis. Ben teb den baktim, onlarda geçen yıl gümüş hesabı açmayı durdurmuslarkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bız grupca gumus almaya baslayalım dedıgımız andan ıtıbaren gumus arttı
bugun 7 gorecek gıbı hatta
vay be sanırım gumusten yuzumuz gulecek
Çoğu bankada yok. Denizbank, Odeabank, Kuveyt te varmis. Ben teb den baktim, onlarda geçen yıl gümüş hesabı açmayı durdurmuslar
500 TL lik gwind 550 TL olmuş
Selam kızlarben de denızbanktan acmıstım zamanında bıraz aldım sonra saatım sonra hıc yuzune bakmadım falan
bu ay ılk defa 50 gram ıle basladım
darısı mayıs ayına ınsallah :)
Yok canımSelam kızlar
Yesa osmanlı da gümüş yok sanırım ben mi bulamadım
Gumusculer siz gidin benim hesaplar gümüş satmiyormusYok canım
Altın da fon olarak varmış yanlış anlamadiysam
Bende çok üzülüyorum ki ödemem var ve altında duruyor para altın ne kadar çıksa benim kârıma ama gel gör ki ben bu duruma sevinemiyorum üzülüyorum ciddi manadaAltın dolar çıkınca üzülüyorum ben yaa, vah gidi ekonomi
Ay bana bir takip daha çıktı desenekızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bız grupca gumus almaya baslayalım dedıgımız andan ıtıbaren gumus arttı
bugun 7 gorecek gıbı hatta
vay be sanırım gumusten yuzumuz gulecek
İşte bu kadarını kaldıramam inşallah olmaz ne diyimBugün daha da düşeceğini dün söylemiştim. Elinde dolar olanlar beklesin. Ermeni soykırımı cumartesi onaylanabilir abd de. O zaman seyreyleyin
monicatak,Bu olaya kadar sitedeki ufak çocuklar gelir severdi ne güzel. Hatta 7-8 yaşındaki çocuklar çok seviyor köpeğimi. Bazen gezdirmek icin istiyorlardi site içinde, veriyordum ben çardakta oturuyordum. Çocuklarla daha mutlu oluyordu benim de işime geliyordu top falan oynatıyorlardi. Simdi ayni çocuk grubunu yanımıza bile yaklaştırmiyorumaşamiyorum o olayı. Hem başkalarına zarar verir korkusu oldu hem de kendimde başka köpekleri severken bir anda saldırırlarsa diye rahat sevemiyorum artık.
Bana da yemeğini alacak diye düşündüğü için yaptı gibi geliyor yere düşmüştü bi tane maması, çocuk da oraya eğildi aklınca alıp köpeğime verecekti. Bir anda canavar oldu. Bu arada bendeki travmanın su an 3 yaşına giren çocukta 1000de 1i yokcok korktuk hayvanlardan soğur diye ama hala köpeğimi görünce sevmek için çıldırıyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?