Bugün daha da düşeceğini dün söylemiştim. Elinde dolar olanlar beklesin. Ermeni soykırımı cumartesi onaylanabilir abd de. O zaman seyreyleyin

Günaydın kızlar

ben okuyamıyorum:/// herkes iyidir inşallah

Aramızda değer yatırımıyla ilgilenen var mı kızlar? Ben de tam olarak bilmiyorum ama bilgi edinmek istiyorum.

bir de yurtdışı finansal piyasayı takip ettiğiniz kaynaklar var mı? Gazete/dergi/twitter vs..İngilizce, Almanca olur

Sen bilirsin canım ama altınını tamamen bozma bence, ben altın gümüşte düşsün de alayım diye beklemem pek o anki fiyatından alırım. Max %5 fark için risk almaya gerek yok diye düşünüyorum, kimi de bekleyip düşüşte alıyor.

Aramızda Tho..x kullanan var mı acaba kurucusu 2 milyon dolarla firar etmiş Türkiyeden ..usdnin ateşlenmesi bu yüzden...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bız grupca gumus almaya baslayalım dedıgımız andan ıtıbaren gumus arttı

bugun 7 gorecek gıbı hatta

vay be sanırım gumusten yuzumuz gulecek
Çoğu bankada yok. Denizbank, Odeabank, Kuveyt te varmis. Ben teb den baktim, onlarda geçen yıl gümüş hesabı açmayı durdurmuslar

Çoğu bankada yok. Denizbank, Odeabank, Kuveyt te varmis. Ben teb den baktim, onlarda geçen yıl gümüş hesabı açmayı durdurmuslar

ben de denızbanktan acmıstım zamanında bıraz aldım sonra saatım sonra hıc yuzune bakmadım falan

bu ay ılk defa 50 gram ıle basladım

darısı mayıs ayına ınsallah :)

Oransal halka arzlarda durum olacak nasıl acaba

Aydem de biotrend de açıklanmış

Merak ediyorum.isleme başlayınca kaç gün tavan yapacaklar ya da yapacaklar mi

monicatak,
saldırıya uğrayıp ölen kızın ailesine Allah sabır versin her zaman beslediği çetenin içinde kızış dönemine girmiş dişi köpek vardır, saldırıya uğradığı zaman o döneme denk gelmiştir, ilk saldırıyı dişi köpek yapmıştır kendine rakip gördüğünden, biri saldırınca hepsi saldırır, sizin köpeğinizde maması yüzünden saldırmıştır.

Hayatım köpekler içinde geçti, bakışlarından bile o an ki ruh hallerini anlıyorum, köpek çeteleriyle gezdiğim zamanlarda oldu, bir nevi köpekli köyün kavalcısı gibi tanınıyordum İstanbul'da yaşadığım dönemde.

Normal sıradan sokak köpekleri için diyorum, onları tetikleyici bir şey olmazsa zarar vermezler, mesela asla yemek yerlerken yaklaşılmaz, benim de küçük ırk köpeğim var sokak köpekleri yemek yiyorsa temas etmesine izin vermiyorum, yemek yemiyorlarsa bakışlarına ve kuyruk hareketlerine bakarım, ki 5 yaşındayken bende komşumuzun 7 av köpeğinin saldırısına uğradım darbeleriyle yere düştüm, yanağımın kan içinde olduğunu hatırlıyorum sonra da babamın kucağında olduğumu ama fobi haline gelmedi yine babam sayesinde, o köpekler kedi kovalıyordu asıl hedef ben değildim aslında.
Agresif köpek yok mu ya da birlikte yaşadığı insanlar tarafından saldırgan yapılan köpek yok mu? Var elbette ama geneli sakin mizaçlıdır, tehlike olarak gördükleri bir şey olmadıkça saldırmazlar, saldırmak da yanlış kelime aslında yaşamı idame için aynı insanlar gibi savunma yapıyorlar, çocuğuna saldırılan anne, tehlikedeki bir insan ne yaparsa onu yapıyorlar, bu kadar çok savundum elbette her yaşam değerli, kimseye saldırılmasın isterim lakin öte yandan bu hayvancıklar da insanlardan çok zulüm görüyor, ayakları kesiliyor, bebekleri çuvala konup uçurumdan atılıyor, zehirleniyorlar, insan ırkına öfkeli olmalarını anlayabiliyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…