Biz minik ya
daha faZla deniyor ortalık çalkalanıyormuş. Adama helal olsun iyi yapmış diyenler bile var. Bir de parası gidenlere şarkı ithaf etmişler: ellerimde çiçekler şarkısı. Şarkıda beni böyle çaresiz beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaa. Diyor. İşyerlerinde hastanelerde hem gülüp hem de üzülüyorlarmış

Bugünkü harcama 1 eKmek 1 sakız

Dolap uygulamasindan bebek elbisesi 32 tl (hediye gidecek)
Ben de 108 tl gratise 219 tl migrostan koleksiyonuma barbie ha birde çağdaştan bir oyuncak aldım kıza o da çok ucuza geldi. Market 370 tuttu onu eşim ödedi. Hayat çok pahalı. Şimdi harcadığım paranın yarısını çıkarmak için çocuğun oynamadığı oyuncakları ve küçülen kıyafetlerini dolap a yükleyeceğim. Yani aliyi satıp veli alıyorumm

Adam şimd

Adam şimdi açıklama yaptı kimseyi mağdur etmeyeceğiz dedi ins

Bilmediğim konuda kesin konuşmak da istemiyorum ceycey ama mesela ben bu borsanın adını daha önce hiç duymamıştım, btctürk paribu falan akla gelir türk borsası deyince ki onlarda bile böyle işlem hacimleri olmuyor. küçük bir borsa bu.

Üzücü bir durum tabi ama tarihin en büyük vurgunu falan diye yazıyorlar o kadar olduğunu düşünmüyorum sadece.

edit: bi de hacimle borsada bulunan para aynı şey değil, az para olsa da hacim yüksek olur al-satlardan dolayı. yani 2 milyar dolar hacim yapmak bile o borsa için imkansıza yakınken o kadar parayı vurgun yapması bana inanılır gelmiyor.

Son düzenleme:

Ay çok iyi yapıyorsun valla ya bol satışlar olsun

Ay çok iyi yapıyorsun valla ya bol satışlar olsun
Eskiden etiketli yada 2 3 giyilmiş oynanmışları veriyordum komşu çocuklarına. Sonra baktım bir bardak çay vermiyorlar bana üstünede dedikodu. Bir arkadaşın önerisiyle satmaya başladım. Uygun fiyatlara veriyorum o alanlar daha karekterli kaç çocukta mutlu oldu alamayacakları oyuncaklara kıyafetlere sahip oldular. Sonuç alan memnun satan memnun

Onu tosun da demişti kaç kere

Ya ben de gelinliğimi bile giysi kutusuna koymuş bir insanım

100 tl ye satardım ne olacak hisse alırdım hahahha

Dolap hesabın ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…