- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.281
Ooo yesam hepimize bi yemek ısmarlarsın artık kağıttan gelen karla
daha faZla deniyor ortalık çalkalanıyormuş. Adama helal olsun iyi yapmış diyenler bile var. Bir de parası gidenlere şarkı ithaf etmişler: ellerimde çiçekler şarkısı. Şarkıda beni böyle çaresiz beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaa. Diyor. İşyerlerinde hastanelerde hem gülüp hem de üzülüyorlarmışOnları biliyoruz elbet, thodex haberi tek başına doları yükseltecek güce sahip değil onu diyorum ben. 2 milyar dolar kaçırdığı da kesin değil işlem hacmi düşük bir borsa imiş çünkü, yine büyük vurgun ama 2 milyar dolar sanmambelli olmaz tabi
Ben de 108 tl gratise 219 tl migrostan koleksiyonuma barbie ha birde çağdaştan bir oyuncak aldım kıza o da çok ucuza geldi. Market 370 tuttu onu eşim ödedi. Hayat çok pahalı. Şimdi harcadığım paranın yarısını çıkarmak için çocuğun oynamadığı oyuncakları ve küçülen kıyafetlerini dolap a yükleyeceğim. Yani aliyi satıp veli alıyorummBugünkü harcama 1 eKmek 1 sakız
Dolap uygulamasindan bebek elbisesi 32 tl (hediye gidecek)
Biz minik ya
daha faZla deniyor ortalık çalkalanıyormuş. Adama helal olsun iyi yapmış diyenler bile var. Bir de parası gidenlere şarkı ithaf etmişler: ellerimde çiçekler şarkısı. Şarkıda beni böyle çaresiz beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaa. Diyor. İşyerlerinde hastanelerde hem gülüp hem de üzülüyorlarmış
Bilmediğim konuda kesin konuşmak da istemiyorum ceycey ama mesela ben bu borsanın adını daha önce hiç duymamıştım, btctürk paribu falan akla gelir türk borsası deyince ki onlarda bile böyle işlem hacimleri olmuyor. küçük bir borsa bu.Biz minik ya
daha faZla deniyor ortalık çalkalanıyormuş. Adama helal olsun iyi yapmış diyenler bile var. Bir de parası gidenlere şarkı ithaf etmişler: ellerimde çiçekler şarkısı. Şarkıda beni böyle çaresiz beni böyle derbeder beni böyle ortalarda bırakmaaa. Diyor. İşyerlerinde hastanelerde hem gülüp hem de üzülüyorlarmış
Ben de 108 tl gratise 219 tl migrostan koleksiyonuma barbie ha birde çağdaştan bir oyuncak aldım kıza o da çok ucuza geldi. Market 370 tuttu onu eşim ödedi. Hayat çok pahalı. Şimdi harcadığım paranın yarısını çıkarmak için çocuğun oynamadığı oyuncakları ve küçülen kıyafetlerini dolap a yükleyeceğim. Yani aliyi satıp veli alıyorumm
Onu tosun da demişti kaç kereAdam şimd
Adam şimdi açıklama yaptı kimseyi mağdur etmeyeceğiz dedi ins
3 hesapla girmiştim 2sini sattımNe zaman satmak gerek galata yi
Eskiden etiketli yada 2 3 giyilmiş oynanmışları veriyordum komşu çocuklarına. Sonra baktım bir bardak çay vermiyorlar bana üstünede dedikodu. Bir arkadaşın önerisiyle satmaya başladım. Uygun fiyatlara veriyorum o alanlar daha karekterli kaç çocukta mutlu oldu alamayacakları oyuncaklara kıyafetlere sahip oldular. Sonuç alan memnun satan memnunAy çok iyi yapıyorsun valla ya bol satışlar olsun
Onu tosun da demişti kaç kere
Eskiden etiketli yada 2 3 giyilmiş oynanmışları veriyordum komşu çocuklarına. Sonra baktım bir bardak çay vermiyorlar bana üstünede dedikodu. Bir arkadaşın önerisiyle satmaya başladım. Uygun fiyatlara veriyorum o alanlar daha karekterli kaç çocukta mutlu oldu alamayacakları oyuncaklara kıyafetlere sahip oldular. Sonuç alan memnun satan memnun
Yok yok altın alırdımYa ben de gelinliğimi bile giysi kutusuna koymuş bir insanım
100 tl ye satardım ne olacak hisse alırdım hahahha
Dolap hesabın ne :)Eskiden etiketli yada 2 3 giyilmiş oynanmışları veriyordum komşu çocuklarına. Sonra baktım bir bardak çay vermiyorlar bana üstünede dedikodu. Bir arkadaşın önerisiyle satmaya başladım. Uygun fiyatlara veriyorum o alanlar daha karekterli kaç çocukta mutlu oldu alamayacakları oyuncaklara kıyafetlere sahip oldular. Sonuç alan memnun satan memnun
500 TL ile girmiştim şimdi 550 TL olmuş. Daha önce hiç hisse senedi yada halka arz işlemi yapmadım. O yüzden hangi durumda satılması daha mantıklı bilemedigim için soruyorum.3 hesapla girmiştim 2sini sattım
Ne kadarlık bir parayla başvurmuştunuz bu kadar yüksek meblağ geldiOff ya 2 lot düşmüş 36 lira tuttmuş. Geri kalan parayı yatırmışlar
Srm hedeften çikmış ama hala yukseliyor vay be iyi kacirdim onu
Spottada kazandırmıstır kactı kaç oldu gözümun onündeBende var ama vadeliye atmadigima pisman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?