- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.346
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.221
Aaa şaşırdım bilgilere. Köpek şimdi beni hafızasına mı aldı. Mahalleyi mi terkedeyim şu virüsteYemegi onun avidir ve avini paylasmak istemez karsisinda kim olursa olsun o an ayni tepkiyi verirdi ve evet malesef artik o sekilde kodlandi o cocugu asla unutmaz belki egitimleri vardir 7 yasinda bir kopek ne kdr egitim alir bilemem
Benim kopegimde bahcenin bir tarafindan kimi gorurse gorsun anlayana kdr ortaligi yikiyor o taraftaki cocuklar defalarca rahatsiz edip tas atti bazen tanimadan en sevdigi arkadasina esime bana bile havliyor. Bahcemizde 3 yasinda bir cocuk var cok aglar ve onuda hic sevmiyor ben 3 yas grubuna asla yaklastiramiyorum
Yegenim kuyruguna basmisti malesef onuda affetmiyor
Aaa şaşırdım bilgilere. Köpek şimdi beni hafızasına mı aldı. Mahalleyi mi terkedeyim şu virüsteher gün bir de ıssız bir parkada gidiyorduk kızla. Tek sosyal aktivitemizdi .
Ya şok oldum neden oldu acabaGünaydın kızlar:)
Gwind tavan ahafagh :)
Ya şok oldum neden oldu acaba
Taban dimiya ben o mesajı saka ıcın yazmıstım daha pıyalar kapalı sabahın korunde ama kesın tavan olur dıye :)
sonra da bakınnnn nasıl bıldım dıye geyık yapacaktım
su an bayaa bıldıgın eksı 30 tl gosterıyor
bı duralım bakalım ne olacak
Taban dimi
Ve halka arz furyasi biter
Arkadaşlara aldırdım oysakiya ben o mesajı saka ıcın yazmıstım daha pıyalar kapalı sabahın korunde ama kesın tavan olur dıye :)
Arkadaşlara aldırdım oysaki
+%8.30 gösteriyor.Hadi kızım üzme bizi tavan yap söyle 10kezcok merak edıyorum valla ne olacak
Gwind düşüşte şu anya ben o mesajı saka ıcın yazmıstım daha pıyalar kapalı sabahın korunde ama kesın tavan olur dıye :)
+%8.30 gösteriyor.Hadi kızım üzme bizi tavan yap söyle 10kez
Gwind düşüşte şu an
İyi bari sevindim. Benim altında dövizde coştuyok tavan geldı o eskı haber hahhahaha
Neden iptal ettinama denızbanktan can 2 gırmıstım onu ıptal ettım ben arkadaslar ytd
Neden iptal ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?