Yaaaa ahahahahhaahahhahaha
Hahahahahha
HAHAHAHSHSHSHHSHS

Çok güldüm ya her arza 4 hesapla giren bibinin girmemesi, benim sonradan vazgeçmem falan

Ben girerim ya 4 hesap banko kardeşimi de tavlarım bist de daha güvenilir hisse mı var

İndes kaç para veriyomuş ay onu göremedim :))

Ben 24 yaşında ikinci üniversitemi bitirmiş 5 yıllık çalışma hayatıma devam ederken bi yandan da doktoramı yapıyodum. Bi de zaten 6 yıllık evliydim 2 çocuğum vardı

Var böyle profiller

Ben 24 yaşında ikinci üniversitemi bitirmiş 5 yıllık çalışma hayatıma devam ederken bi yandan da doktoramı yapıyodum. Bi de zaten 6 yıllık evliydim 2 çocuğum vardı

Var böyle profiller
Ayyy mihi kız mesajın ilk iki cümlesini okurken aa aaa derken sonraki cümlede ohaa noluyo lan diyerek hanımefendi kişiliğimden ve kendimden geçmiştimkiiii, son cümlede anladım

Yesaa yaaaa çok güldüm param olsa demekki hiç es geçmeyeceğim..

Ben 24 yaşında cubba cubba daha kocamla tanışmamıstım

Artemisle ben elimizde tuzluk beklerdik zaten ilk koşanlar biz olurduk.mihicim ben araştırdım şirketin çok borcu varmış, şirket sahibi ve arkadaşları daha önce borsada batmış, at hırsızı gibiler ben girmiycem derdi.sonra borsada işleme açılan ilk gün ekside açınca hepimiz çil yavrusu gibi satardık. ceycey gelir bu hisse yarında düşecekmiş hazırlıklı olun derdi

Hepimizin yatırımcı profilini döktün ortaya tüm sürpriz bozuldu aaa bir de H Heytttt be ben kocama sorayim derdi
Bu arada tuzluk forever biliyorsun

Puahhahahhahah sesli güldüm hahahah

Bi de şey ekle grubu sessizce takip edenler

"Ben aldım bu hisseyi maliyetinin altına düşmez demi"diye korka korka yazarlar hahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…