- 29 Aralık 2010
- 8.418
- 23.880
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.321
Yaaaa ahahahahhaahahhahahaBenim hakkımda yorumlarda girmeyin arkadaşlar tarihin gelmiş geçmiş en kötü halka arzi diye konuşuyorlarmış
Işte sen, ilmek, mihail , piraye, artemis falan anca ahahaha
Bibi bile "normalde 4 hesaptan gidiyordum ama buna girmicem" diyormus
Düzeltme: mihail girmeyecekmiş
Düzeltme 2: sonilmek valla para yok yoksa girerdim dedi haahha
Ben girerim ya 4 hesap banko kardeşimi de tavlarım bist de daha güvenilir hisse mı varBenim hakkımda yorumlarda girmeyin arkadaşlar tarihin gelmiş geçmiş en kötü halka arzi diye konuşuyorlarmış
İndes kaç para veriyomuş ay onu göremedim :))Ay biri yorumlarda yazmış bi hisse için
"Tamam her şey düşerken sen de düşüyorsun da çıkarken de düşüyorsun bu ne iş" diye
Çok iyi değil mi ya hahahah
Mihail Zoscenko indes temmettu veriyormuş Vestl temmettu veriyormuş vesbe temmettu veriyormuş
Yemekler senden sanırım canimmmmmmmm
İndes kaç para veriyomuş ay onu göremedim :))
İndes kaç para veriyomuş ay onu göremedim :))
Ceycey duymasın zengin oldummmm0.167 :)
Ben 24 yaşında ikinci üniversitemi bitirmiş 5 yıllık çalışma hayatıma devam ederken bi yandan da doktoramı yapıyodum. Bi de zaten 6 yıllık evliydim 2 çocuğum vardıŞimdi ben 24 yaşındaykenciler gelir
Hemen kapayım hahhaahha
22 yaşında mezun olup 1 yıl yurt dışında asistanlık yapıp 23 te de ankarada çalışma hayatına atılmıştım ya 34 olmuşum 12 yıldır çalışıyorum 2 bin milyon dolar tl m yok tabiii hahaha
Ayyy mihiBen 24 yaşında ikinci üniversitemi bitirmiş 5 yıllık çalışma hayatıma devam ederken bi yandan da doktoramı yapıyodum. Bi de zaten 6 yıllık evliydim 2 çocuğum vardı
Var böyle profiller
Yesaa yaaaa çok güldüm param olsa demekki hiç es geçmeyeceğim..Benim hakkımda yorumlarda girmeyin arkadaşlar tarihin gelmiş geçmiş en kötü halka arzi diye konuşuyorlarmış
Ben 24 yaşında cubba cubbaŞimdi ben 24 yaşındaykenciler gelir
Hemen kapayım hahhaahha
22 yaşında mezun olup 1 yıl yurt dışında asistanlık yapıp 23 te de ankarada çalışma hayatına atılmıştım ya 34 olmuşum 12 yıldır çalışıyorum 2 bin milyon dolar tl m yok tabiii hahaha
Artemisle ben elimizde tuzluk beklerdik zatenBenim hakkımda yorumlarda girmeyin arkadaşlar tarihin gelmiş geçmiş en kötü halka arzi diye konuşuyorlarmış
Hepimizin yatırımcı profilini döktün ortaya tüm sürpriz bozuldu aaa bir de H Heytttt be ben kocama sorayim derdiArtemisle ben elimizde tuzluk beklerdik zatenilk koşanlar biz olurduk.mihicim ben araştırdım şirketin çok borcu varmış, şirket sahibi ve arkadaşları daha önce borsada batmış, at hırsızı gibiler ben girmiycem derdi.sonra borsada işleme açılan ilk gün ekside açınca hepimiz çil yavrusu gibi satardık. ceycey gelir bu hisse yarında düşecekmiş hazırlıklı olun derdi
Artemisle ben elimizde tuzluk beklerdik zatenilk koşanlar biz olurduk.mihicim ben araştırdım şirketin çok borcu varmış, şirket sahibi ve arkadaşları daha önce borsada batmış, at hırsızı gibiler ben girmiycem derdi.sonra borsada işleme açılan ilk gün ekside açınca hepimiz çil yavrusu gibi satardık. ceycey gelir bu hisse yarında düşecekmiş hazırlıklı olun derdi
Batarsak 3 kuruş zararımızı da karşılıyor musun reisPuahhahahhahah sesli güldüm hahahah
Bi de şey ekle grubu sessizce takip edenler
"Ben aldım bu hisseyi maliyetinin altına düşmez demi"diye korka korka yazarlar hahaahah
Kız işte yarında düşecekmiş diye boşuna demezdi,kocasından alırdı o tüyoyuHepimizin yatırımcı profilini döktün ortaya tüm sürpriz bozuldu aaa bir de H Heytttt be ben kocama sorayim derdi
Bu arada tuzluk foreverbiliyorsun
Batarsak 3 kuruş zararımızı da karşılıyor musun reis
Mihail i seneye bekliyorum ben peşin satan gibi oturmuş temettü sayacak inşallahMihail karşılaşın temettü alan o Ahahahha
Ay yok bu böyle olmuyordu demi hahaah
neyyyyyy?siteye şimdi geldimm güzel haberi aldımmm.okyonus yupppiyayye artemis sonilmek üzgünüm beybiler.bundan sonra en en iyi arkadaşımm mihailllCeycey duymasın zengin oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?