- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.341
Aşçı değildir o hostes filandır belki iyi bakbarbie koleksiyonuma meslekler grubundan aşçı barbie de aldım bugün.biraz kötü çağrışımlar yaptı bana ama bibinin deyimiyle olsundu.gigi hadid in yüzüne sahip oyuncak.2 seneye prim yaparr tavan tavan giderrr
Diyetisyen mi acabaAşçı değildir o hostes filandır belki iyi bak
yok yok aşçı .ben en gerçek turizmciyim en öz en hakiki.aşçıyı da tanıyayım değil mi kızlar?Aşçı değildir o hostes filandır belki iyi bak
o barbie henüz yok.ama doktorla hemşireyi de aldım valla.kız doktor olunca odasında sergileyecekmişDiyetisyen mi acaba
Ceycey bu bebeklerin bebekleri aynı sadece kıyafetleri farklı dimio barbie henüz yok.ama doktorla hemşireyi de aldım valla.kız doktor olunca odasında sergileyecekmiş
Aaa öylemiCeycey bu bebeklerin bebekleri aynı sadece kıyafetleri farklı dimi
Ay o dizinin ilk bölümünü izledim,2. Bölümde dozu artırmışlar kızı sıktıkça nefesim daraldı,dahada izlemedim o bölümüde yarım bıraktım.bu nedir yahu içimi karartıyor bu ve masumlar apartmanı.kırmızı odayı seviyorum amareklam arası camdaki kızda .dizi psikolojimi ve sinirlerimi bozdu valla.gidip mutfağı tıplayıp geleyim.edit:hala katya edinemedim kısa ve uzun vadede de mümkün görünmüyor
hayır bebekleri de farklı farklı.telefon kızda elime geçsin özelden atarım sana resimlerini.dükkan açacak kadar varrr.Ceycey bu bebeklerin bebekleri aynı sadece kıyafetleri farklı dimi
Oooo kızlar koşunhayır bebekleri de farklı farklı.telefon kızda elime geçsin özelden atarım sana resimlerini.dükkan açacak kadar varrr.asyalısı zencisi kaslı erkeği
16 kuruş temettü alıyorum ceycey boru muneyyyyyy?siteye şimdi geldimm güzel haberi aldımmm.okyonus yupppiyayye artemis sonilmek üzgünüm beybiler.bundan sonra en en iyi arkadaşımm mihailll
Hazır fakelere alışmışken kendimi de aradan çıkarayım dedimAyyy mihikız mesajın ilk iki cümlesini okurken aa aaa derken sonraki cümlede ohaa noluyo lan diyerek hanımefendi kişiliğimden ve kendimden geçmiştimkiiii, son cümlede anladım
Yaaa resmen kurum kültürü oluşturmuşuz kimin ne yapacağını önceden biliyoruz yatırımdan anlamıyorum a.ş.Artemisle ben elimizde tuzluk beklerdik zatenilk koşanlar biz olurduk.mihicim ben araştırdım şirketin çok borcu varmış, şirket sahibi ve arkadaşları daha önce borsada batmış, at hırsızı gibiler ben girmiycem derdi.sonra borsada işleme açılan ilk gün ekside açınca hepimiz çil yavrusu gibi satardık. ceycey gelir bu hisse yarında düşecekmiş hazırlıklı olun derdi
barbie koleksiyonuma meslekler grubundan aşçı barbie de aldım bugün.biraz kötü çağrışımlar yaptı bana ama bibinin deyimiyle olsundu.gigi hadid in yüzüne sahip oyuncak.2 seneye prim yaparr tavan tavan giderrr
5 yıl saklanması lazımmm.anca ozaman değer kazanıyor.mesela 6 yıl önce 23 e falan aldığım bebeği 700 e yakın bir paraya sattımOooo kızlar koşun
Halka arz var hahaahaahah
Benim 6 yıl önce 40 tl ye aldığım uzaylı barbinin elektronik kolunu kız kiralı çok oldu çocuğa bir servet oyuncak aldım hepsi pert gözüme karavanı batıyor bu aralar ikna etsem satacağım onu5 yıl saklanması lazımmm.anca ozaman değer kazanıyor.mesela 6 yıl önce 23 e falan aldığım bebeği 700 e yakın bir paraya sattım
uzaylı barbie bende de var evi de vardı sattım onu.bazı oyuncaklarını sakla bence.büyüyünce bakar bunlarla oynamışım diyeBenim 6 yıl önce 40 tl ye aldığım uzaylı barbinin elektronik kolunu kız kiralı çok oldu çocuğa bir servet oyuncak aldım hepsi pert gözüme karavanı batıyor bu aralar ikna etsem satacağım onu
Büyünce kendine der umarım ben ne danaymışım nasıl kırmışım bunuuzaylı barbie bende de var evi de vardı sattım onu.bazı oyuncaklarını sakla bence.büyüyünce bakar bunlarla oynamışım diye
benim kızda yepyeni dururlar.o yüzden satınca alıcıları çok oluyor zatenn.çarşamba günü de halısını sattım kargoladım.eskiciye eşya satıp mandal leğen alan kadınlara döndüm tövbe bismillahBüyünce kendine der umarım ben ne danaymışım nasıl kırmışım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?