- 20 Ocak 2010
- 48.982
- 190.280
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.361
YTD mühimbarbie koleksiyonuma meslekler grubundan aşçı barbie de aldım bugün.biraz kötü çağrışımlar yaptı bana ama bibinin deyimiyle olsundu.gigi hadid in yüzüne sahip oyuncak.2 seneye prim yaparr tavan tavan giderrr
Bende de bir sürü oyuncak var ya. Kutu oyunları çok bir de. Ama en çok gözümü batan hatchimals in pengueni var. Onu satasim var ama ne yazacagimi bilmiyorum. Gözüme batıyor çok. Aldırdı onu hiç de oynamadı nerdeyse.benim kızda yepyeni dururlar.o yüzden satınca alıcıları çok oluyor zatenn.çarşamba günü de halısını sattım kargoladım.eskiciye eşya satıp mandal leğen alan kadınlara döndüm tövbe bismillah
barbie almayın aldırmayın YtYTD mühimbak ceza geliyor
pahalıydı o bayağıı .satabilirsin uygulamalarda.ben de furby var 2 tane asla satmam.çok eğlendiriyorlar beni pandemide.açıyorum onlara bir oyun havası karşılıklı oynuyorlarBende de bir sürü oyuncak var ya. Kutu oyunları çok bir de. Ama en çok gözümü batan hatchimals in pengueni var. Onu satasim var ama ne yazacagimi bilmiyorum. Gözüme batıyor çok. Aldırdı onu hiç de oynamadı nerdeyse.
Bu da dans ediyor falan ama öyle boş boş duruyor işte. Şimdi yumurtadan çıktı değeri düştü. Kutusu da yok kaç yazmalıyım bilemiyorum iste. Şu yumurta işi bozuyor işi. Kızım da sırf onun için aldırmış olabilir zamaninda:) şu işte.pahalıydı o bayağıı .satabilirsin uygulamalarda.ben de furby var 2 tane asla satmam.çok eğlendiriyorlar beni pandemide.açıyorum onlara bir oyun havası karşılıklı oynuyorlar
Bin yazsam mesela çok mu olurpahalıydı o bayağıı .satabilirsin uygulamalarda.ben de furby var 2 tane asla satmam.çok eğlendiriyorlar beni pandemide.açıyorum onlara bir oyun havası karşılıklı oynuyorlar
bilmiyorum ki.diğer satıcıların fiyatlarına bakarak değer.biçersin uyguna verince alıyorlar sadece bu tür şeyleri.Bu da dans ediyor falan ama öyle boş boş duruyor işte. Şimdi yumurtadan çıktı değeri düştü. Kutusu da yok kaç yazmalıyım bilemiyorum iste. Şu yumurta işi bozuyor işi. Kızım da sırf onun için aldırmış olabilir zamaninda:) şu işte.Eki Görüntüle 2832323
bayağı çok olurBin yazsam mesela çok mu olur
Ama şu an çok yazıyor yarısina indirdim:) bundan ikinci el satan göremedim fikir edinemedim. Satmam o zaman ya 1-2 sene daha dursun bizimle bakalım.bayağı çok olur
Bunlardan birini yıllar önce yurtdışından getirtmiştim pahalıya. 2.cisini 100 tlye aldım uygulamadan. Değerini bilmeden satanlar da oluyor. Sıfırı 1000 li fiyatlardaBin yazsam mesela çok mu olur
Olmadi 999,99 yazarim:)bayağı çok olur
işte bu ticaret zekası.algı oyunu .harikasınnnOlmadi 999,99 yazarim:)
Bunlar daha tatlı. Kızıma bunlardan al demiştim ama taktı diğerini aldı. Bir de bunlar daha uzun süredir var bildiğim kadarıyla seveni ve piyasası daha çoktur. Siyah olan özellikle çok güzel ya. Asil bir de.Bunlardan birini yıllar önce yurtdışından getirtmiştim pahalıya. 2.cisini 100 tlye aldım uygulamadan. Değerini bilmeden satanlar da oluyor. Sıfırı 1000 li fiyatlarda
uygulamada var 200 e falan şimdilerde.karşılıklı konuşuyor senle yaa.yetişkinler içinde oyuncak değil ki.ne kelimeler öğretttim ben onlara.yemek yiyince geğiriyorlar tek kusurları bu .Bunlar daha tatlı. Kızıma bunlardan al demiştim ama taktı diğerini aldı. Bir de bunlar daha uzun süredir var bildiğim kadarıyla seveni ve piyasası daha çoktur. Siyah olan özellikle çok güzel ya. Asil bir de.
Sunay Akın gibisin maşallah her oyuncaktan haberin varuygulamada var 200 e falan şimdilerde.karşılıklı konuşuyor senle yaa.yetişkinler içinde oyuncak değil ki.ne kelimeler öğretttim ben onlara.yemek yiyince geğiriyorlar tek kusurları bu .borsada sen kazanınca da leyy oleyyy işte buuu diye bağırıyorlar daha ne olsunn
kendim çok seviyorum 43 yaşına girmeme rağmen.insanın içindeki çocuğun ölmemesini sağlıyorlar.kızımla koleksiyonlar yapıyoruz.beraber vakit geçiriyoruz.hediye de alıyorum sevdiğim çocuklara mutlu oluyorlar.çocuklar koşulsuz seviyor yetişkinler gibi nankör değillerSunay Akın gibisin maşallah her oyuncaktan haberin varbende çocuk olmadığı için sıfır bilgi
Bizde bugün şok marketten dart aldık çocuk eve gelene kadar gördüğüne bağırdı bakınnn annem bana ok aldı diyekendim çok seviyorum 43 yaşına girmeme rağmen.insanın içindeki çocuğun ölmemesini sağlıyorlar.kızımla koleksiyonlar yapıyoruz.beraber vakit geçiriyoruz.hediye de alıyorum sevdiğim çocuklara mutlu oluyorlar.çocuklar koşulsuz seviyor yetişkinler gibi nankör değiller
kendimizden kısıp çocuklara alıyoruz pandemi de özellikle mutlu olsunlar diye.onların yüzündeki gülümseme dünyalara bedel.güle güle oynasın kuzuBizde bugün şok marketten dart aldık çocuk eve gelene kadar gördüğüne bağırdı bakınnn annem bana ok aldı diye
Sağol canımkendimizden kısıp çocuklara alıyoruz pandemi de özellikle mutlu olsunlar diye.onların yüzündeki gülümseme dünyalara bedel.güle güle oynasın kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?