- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.343
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.381
kaç yaşında?erkek galiba minikSağol canımÖyle valla pandemide eve tıkıldılar hep onların gönlünü yapmaya çalışıyoruz.
6yasında evet erkekkaç yaşında?erkek galiba minik
mühendis olacak galiba?6yasında evet erkekbizde bunları aldık geçen ay doğum gününe
Lego hastası çocukta Lego saplantı olacak diye kamyon kepçe aldıkmühendis olacak galiba?
lego tam para batağına sürüklüyor insanı.çok da faydalı ama.ben harry potter ların neredeyse tüm legolarını aldım.dyson süpürge kadar tuttu.taksit taksit onu ödüyorum bir deLego hastası çocukta Lego saplantı olacak diye kamyon kepçe aldık
avrupada coinler hakkında bir takım kararlar alınacakmış dikkatli olun.küçük paralar neysede büyük para koyanlar çok dikkatli olmalıİyi geceler kızlar yatayım coinlerim çok hoş bu gece dahada düştü,düştükçe düşüyor
Heryerden Lego parçası hepsini birbirine karıştırıyor başla başka şeyler yapıyor bir koca leğen vallalego tam para batağına sürüklüyor insanı.çok da faydalı ama.ben harry potter ların neredeyse tüm legolarını aldım.dyson süpürge kadar tuttu.taksit taksit onu ödüyorum bir decanı sağolsun.
çocuk büyüyünce satarsın.piyasası çok onlarındaHeryerden Lego parçası hepsini birbirine karıştırıyor başla başka şeyler yapıyor bir koca leğen vallaÇokta para tutuyor dediğin gibi bir kutusu bir çeyrek altın parası
Aklın varsa gelme buraya . Salgın aldı basını gidiyorHadi bea nerelerdesinnn?hani beni kraliyet ailesine aldıracaktın isveçte?
oralarda mı fena?nolacak bu durumlar?dışımız gülüyor ama içimiz ağlıyor bıktık iyiceAklın varsa gelme buraya . Salgın aldı basını gidiyor
Nasıl kimler takip ediyor ? Göremiyormusun kimlerin ettiğini ?pro üyeler neredesiniz?konumuzu kimler takip ediyor hani söyleyecektiniz?gerçi ben birini hemen keşfettim az önce.
Başbakan bugün canlı yayın yaptı . Dikkatli olun durum iyiye gitmiyor vs şeyler söyledioralarda mı fena?nolacak bu durumlar?dışımız gülüyor ama içimiz ağlıyor bıktık iyice
araştırırsam buluyorum .pro lar görüyor sadece.biri bizi gözetliyor yarışması vardı eskiden aynen öyleNasıl kimler takip ediyor ? Göremiyormusun kimlerin ettiğini ?
pro üyeler neredesiniz?konumuzu kimler takip ediyor hani söyleyecektiniz?gerçi ben birini hemen keşfettim az önce.
Takip bilmiyorum ama şuan sayfayı kimlerin izlediğini görebiliyorum.araştırırsam buluyorum .pro lar görüyor sadece.biri bizi gözetliyor yarışması vardı eskiden aynen öyle
Bakin gelen reklamlar da çıkmış ahahah:)))
Bunlar bana gremlinleri andiriyor kiz cok istedi almadim korkuyorum ama göbek atmalarını merak ettim valla video atsana bizeBunlardan birini yıllar önce yurtdışından getirtmiştim pahalıya. 2.cisini 100 tlye aldım uygulamadan. Değerini bilmeden satanlar da oluyor. Sıfırı 1000 li fiyatlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?