2 spor aletim var evde yuppi gördü birini katladım köşeye diktim diğerini de bisiklet gibi kız kullanıyor sadece. Spor neyimize
Ben 1 sene duzenli salona gittim 3 gün pilates kesin 2 günde ağirlık calısma çok efsane birşey ya sanki 20lik kız dincliği oluyor

Bibi elin değmişken benim de ağzımı kırsan da yemek yemesem zayıflasam
Ben zamanında- 2 sene oluyor- 3 ayda 15e yakın verdim. Diyetisyene de gitmiştim ama yorucu geldi 5 öğün yemek bbıraktım listeyi. Çok yiyerek verdim ben. Sabah az yiyordum pek iştahım olmuyor. Öğlen okulda ne varsa yiyordum pilavı vs az yiyordum. Bazı günler tost. Akşam da önüme çeşit diziyordum. Brüksel lahanası,mantar, yemekten biraz. Vallahi gözüm doyuyordu kalorileri de az ya çok yedim gibi geliyordu. Akşam da yürüme bandına binip yürüyordum. Karşısına duvara raf almıştım. Film açıp yürüyordum. Film sararsa 90 dakika yürüyordum bana mısın demiyorduçok sarmazsa 1 saat yürüyordum. Demem o ki gözün doymasi da önemli.

Belli bi seviye var onu gecince sonu gelmiyor canım yıllarım obez gecti 120 kiloydum sonunda ameliyat oldum yol yakınken dikkat et
Kaç kere 71 72 lere geldim geri çıktım. En son kortizon yüzünden kuşing olmuşum farketmemişim şiştim de şiştm kortizonu bırakınca kendiliğinden kilo verdim derken motive oldum spor diyet 70 lere gelmiştim sonra bi pandemi bi hamilelik derken ben yine 86

Ben 1 sene duzenli salona gittim 3 gün pilates kesin 2 günde ağirlık calısma çok efsane birşey ya sanki 20lik kız dincliği oluyor
Ben 3 yıldır kiloluyum hep zayıftım kortizonlu ağrı kesiciler sayesinde yusyuvarlak oldum. Ayakkabı bağcıklarıma ulaşamıyordum 70 olunca

Ara öğüne, az az sık sık yemeye ve az yemeye inanmıyorum efsun ve ceycey sizinkiler extrem durumlar hamilelik ve ilaç kullanımı ama yine de verirsiniz kızlar merak etmeyin. 10 yılı geçmiştir 2-3 kg dönemsel değişiklikler dışında kilom pek oynamaz ki yiyip yiyip kilo almayanlardan değilim kesinlikle, aksine biraz yesem çabucak alıyorum. Yemeyi seven ama kiloyu sevmeyen biri olduğum için mecbur dikkat ediyorum. Günde iki öğün (kahvaltı ve öğleden sonra) dışında yemem, ikindiden sonra da kolay kolay bişey yemem. 168-54 koruyorum bu şekilde. Bazen 53 bazen 55 falan oluyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…