- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.921
Aaaa öylemi ,e o zaman niye bi dünya atar gider yaptı,batsın bu dünya modunda takıldıVar kız var aldi sonra siniri gecince ağzını kirdıgım
Sinirli bir arkidişimizAaaa öylemi ,e o zaman niye bi dünya atar gider yaptı,batsın bu dünya modunda takıldı
1.57 boy 66 kiloyum şu an 70 oldumda rejime başladım akıllanıpKac kilosun boy kilo yaz bakim
Yalnız siz çok şiddete meyilli bir çiftsiniz ,size bir çift terapisi filan aldıralım,sürekli ağız kırıyonuzVar kız var aldi sonra siniri gecince ağzını kirdıgım
He fena değilmiş su anda ki bende 1.69 a 73 lere geldim 68 dim ne guzel1.57 boy 66 kiloyum şu an 70 oldumda rejime başladım akıllanıp
Ben oysa perdelerimi kaldırdığimda kedi gibi bir insanımdirYalnız siz çok şiddete meyilli bir çiftsiniz ,size bir çift terapisi filan aldıralım,sürekli ağız kırıyonuz
156 ya 83 ben napayım aah ilkokul 5 ten beri sık sık diyete girip 10 kilo verip 15 alıyorum1.57 boy 66 kiloyum şu an 70 oldumda rejime başladım akıllanıp
58 kilo idealim fazla zayıf kadın sevmem. Sana da 65 efsane olur boyuna göreHe fena değilmiş su anda ki bende 1.69 a 73 lere geldim 68 dim ne guzel
Gelecek gördü demek kiLed_BiR_Vele_DisTiri arkandan konuşuyorum bak dedikodunu yapıyorum sen niye o kadar atar yaptında sonra aldın coinleri birde sabahladın başlarında bakim
68 de iyi ama bende bi 65 olmak istiyorum sporla 68 bile cok iyiydi sporuma bi baslayabilsem58 kilo idealim fazla zayıf kadın sevmem. Sana da 65 efsane olur boyuna göre
Belli bi seviye var onu gecince sonu gelmiyor canım yıllarım obez gecti 120 kiloydum sonunda ameliyat oldum yol yakınken dikkat et156 ya 83 ben napayım aah ilkokul 5 ten beri sık sık diyete girip 10 kilo verip 15 alıyorum
2 spor aletim var evde yuppi gördü birini katladım köşeye diktim diğerini de bisiklet gibi kız kullanıyor sadece. Spor neyimize68 de iyi ama bende bi 65 olmak istiyorum sporla 68 bile cok iyiydi sporuma bi baslayabilsem
Ben 1 sene duzenli salona gittim 3 gün pilates kesin 2 günde ağirlık calısma çok efsane birşey ya sanki 20lik kız dincliği oluyor2 spor aletim var evde yuppi gördü birini katladım köşeye diktim diğerini de bisiklet gibi kız kullanıyor sadece. Spor neyimize
Doğum kilolarıdır o verir ben inanıyorumBelli bi seviye var onu gecince sonu gelmiyor canım yıllarım obez gecti 120 kiloydum sonunda ameliyat oldum yol yakınken dikkat et
Ben zamanında- 2 sene oluyor- 3 ayda 15e yakın verdim. Diyetisyene de gitmiştim ama yorucu geldi 5 öğün yemek bbıraktım listeyi. Çok yiyerek verdim ben. Sabah az yiyordum pek iştahım olmuyor. Öğlen okulda ne varsa yiyordum pilavı vs az yiyordum. Bazı günler tost. Akşam da önüme çeşit diziyordum. Brüksel lahanası,mantar, yemekten biraz. Vallahi gözüm doyuyordu kalorileri de az ya çok yedim gibi geliyordu. Akşam da yürüme bandına binip yürüyordum. Karşısına duvara raf almıştım. Film açıp yürüyordum. Film sararsa 90 dakika yürüyordum bana mısın demiyorduBibi elin değmişken benim de ağzımı kırsan da yemek yemesem zayıflasam
Kaç kere 71 72 lere geldim geri çıktım. En son kortizon yüzünden kuşing olmuşum farketmemişim şiştim de şiştm kortizonu bırakınca kendiliğinden kilo verdim derken motive oldum spor diyet 70 lere gelmiştim sonra bi pandemi bi hamilelik derken ben yine 86Belli bi seviye var onu gecince sonu gelmiyor canım yıllarım obez gecti 120 kiloydum sonunda ameliyat oldum yol yakınken dikkat et
Ben 3 yıldır kiloluyum hep zayıftım kortizonlu ağrı kesiciler sayesinde yusyuvarlak oldum. Ayakkabı bağcıklarıma ulaşamıyordum 70 oluncaBen 1 sene duzenli salona gittim 3 gün pilates kesin 2 günde ağirlık calısma çok efsane birşey ya sanki 20lik kız dincliği oluyor
Evet vericem inşallah ben de inanıyorumDoğum kilolarıdır o verir ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?