Yapıyorum kuzum yetmiyor ben sarılmak öpmek istiyorum diye başlıyor söylenmeye bitse gitse de kurtulsak bu hastalık

Aman her şey olacağına varır. Zarardan çıkıp başka şeye girmek de iyi değil paran daha da eriyebilir. Ordan oraya atlayanlar daha çok kaybediyor. Sen iyisini yapıyorsun bence beklemekler
İnşallah doktorum yoksa sanayide ek iş yapacam bu gidişle. Keşke baştan da stop koymasaydım ama piyasada çok yeni olunca korkmuştum, şimdi olsa koymazdım çünkü orta düzey yeniyim

Ben de bdv'ye gittim geldim. Bir şeylerimin düştüğünü hissediyorum şu anHakaret de yedim ohh
Haftaiçi eski bir üye kafayı bana taktı. Tek sohbetim tanışıklığım yok bugüne dek. Hastalıklar iyidir bizi terbiye eder vs yazmış bir konuta. Benim tek yorumum şu oldu: büyük bir hastalığa yakalanmadığınız nasıl belli. Demez olaydım hakaretleri saydı hiç yazmadım mune banladı banı açıldı gene hakaret kişiliğine dinine saygısızmışım yılan dilliymişimgene şikayet ettim yazdım tek söz yazmadım bu sefer yönetime muneye saldırdı. Taraf tutuyormuş. Üyeliğini iptal ettirdide kurtulduk. İlginç bir olaydı. Meğer herkese tavrı buymuş kadının

Ben de bdv'ye gittim geldim. Bir şeylerimin düştüğünü hissediyorum şu anHakaret de yedim ohh
En son bdv de bana beğenmedim attılar 11 yıldır tek beğenmedim i aldım ki kötü bisey de dememistim küstüm bdv ye guk gibi topigim var gitmem bi yerlere

En son bdv de bana beğenmedim attılar 11 yıldır tek beğenmedim i aldım ki kötü bisey de dememistim küstüm bdv ye guk gibi topigim var gitmem bi yerlere
11 yılda tek beğenmedim mi aldın?benimkileri yanyana dizsen ankara İstanbul arası yol olur

Görmemişim o olayı bak yoksa beğenmedim ve kızgınım ve hahahaha komik yağmuruna tutardım onuO zaman 16 Temmuzda yılan gününü kutluyoruz ceycey

Görmemişim o olayı bak yoksa beğenmedim ve kızgınım ve hahahaha komik yağmuruna tutardım onuO zaman 16 Temmuzda yılan gününü kutluyoruz ceycey
Bunca yıldır sitedeyim asla hakaretten banlanmadım hep polemikten ve akıllara zarar konulara akıllara zarar yorumlarımdan banlandım

Bunca yıldır sitedeyim asla hakaretten banlanmadım hep polemikten ve akıllara zarar konulara akıllara zarar yorumlarımdan banlandım
Ben de hatırlamıyorum hakaretten banlandigimi. Neden insanlara hakaret, beddua edelim ki. Ben cok şaşırıyorum öyle insanları görünce kraliyet ailesinde yaşıyorum çünkü Sanırım normalde yapamadıklarını böyle yerlerde yapıp tatmin oluyorlar ve gerçeklerine geri dönüyorlar sonra.

Bir de yaşımdan küçük gösteriyorum diye bir üye konu açıyor sitenin neredeyse tamamı ayyy ben de küçük gösteriyorum 2 çocukla liseli sanıyorlar evli olduğum halde istemeye geldilerrr ayyyy ortaokulda sandılarrrr yazmıyorlar mı gülmekten yıkılıyorummm. Nerede yahuu bu kadınlar? Neden dışarda karşılaşmıyoruzzen fazla 5 7 yaş genç gösterirsin o da genetik olarak şanslıysan ve çocuksu yüz hatların varsa. 35 yaşındaki kadınn ayyy beni ortaokulda sandılar yazınca ben de dayanamayıp yorumluyorum sonuç : banlanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…