İnanmasan da maalesef seker veya insulin direnci olanlar bu sekilde beslenmek zorunda mesela su anda esim öyle 2 saatte bir birsey yiyor şekeri ne çok düssün nede ciksın diye aksine normalden cok yiyerek zayıfliyorsun ben 120 kiloylen 1 kere yemek yerdim

İkindiden sonra birsey yememek yo dostum yoo

İnsülin direnci falan ayrı canım, bu dediklerim sağlıklı bir insan için geçerli zaten. Bence de çok yemek lazım ama tencere yemeği, salata, yoğurt bunları bol bol tutarak. Az yiyince mutsuz oluyorum her şeyden önce kiloyu geçtim

Zayıflayınca eski kıyafetleri ne yaptın bibi?

İnstada mert basaran var yatırım uzmanı. Daha çok arsa konusunda uzmanlığı var ama birikim ve yatırım konusunda ciddi bilgilendirme yapıyor. Gerçi bizim yaptiginiz şeyleri söylüyor ama en azından doğru yaptığımızı anlıyoruz.

1 tane halkbank, 8 THY aldım galata halka arz 99 lot da duruyor hala. Böyle 3 5 hisse alıp unutacağım.

Gumusten zarar edenleri ben ödeyeceğim zaten

Sen sol tarafi doldur coin işi sende hahahhahahh
Şimdi whatsaptan duydum yakın bir arkadaşımda coin yatırım şirketi açmış. Aman yanlışlıkla para yatırmayınnnpasaportu vizesi bavulu köşededir şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…