- 20 Ocak 2010
- 48.878
- 189.530
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.941
İnanmasan da maalesef seker veya insulin direnci olanlar bu sekilde beslenmek zorundaAra öğüne, az az sık sık yemeye ve az yemeye inanmıyorumefsun ve ceycey sizinkiler extrem durumlar hamilelik ve ilaç kullanımı ama yine de verirsiniz kızlar merak etmeyin. 10 yılı geçmiştir 2-3 kg dönemsel değişiklikler dışında kilom pek oynamaz ki yiyip yiyip kilo almayanlardan değilim kesinlikle, aksine biraz yesem çabucak alıyorum. Yemeyi seven ama kiloyu sevmeyen biri olduğum için mecbur dikkat ediyorum. Günde iki öğün (kahvaltı ve öğleden sonra) dışında yemem, ikindiden sonra da kolay kolay bişey yemem. 168-54 koruyorum bu şekilde. Bazen 53 bazen 55 falan oluyorum işte.
İkindiden sonra birsey yememek yo dostum yooAra öğüne, az az sık sık yemeye ve az yemeye inanmıyorumefsun ve ceycey sizinkiler extrem durumlar hamilelik ve ilaç kullanımı ama yine de verirsiniz kızlar merak etmeyin. 10 yılı geçmiştir 2-3 kg dönemsel değişiklikler dışında kilom pek oynamaz ki yiyip yiyip kilo almayanlardan değilim kesinlikle, aksine biraz yesem çabucak alıyorum. Yemeyi seven ama kiloyu sevmeyen biri olduğum için mecbur dikkat ediyorum. Günde iki öğün (kahvaltı ve öğleden sonra) dışında yemem, ikindiden sonra da kolay kolay bişey yemem. 168-54 koruyorum bu şekilde. Bazen 53 bazen 55 falan oluyorum işte.
İnsülin direnci falan ayrı canım, bu dediklerim sağlıklı bir insan için geçerli zaten. Bence de çok yemek lazım ama tencere yemeği, salata, yoğurt bunları bol bol tutarak. Az yiyince mutsuz oluyorum her şeyden önce kiloyu geçtimİnanmasan da maalesef seker veya insulin direnci olanlar bu sekilde beslenmek zorundamesela su anda esim öyle 2 saatte bir birsey yiyor şekeri ne çok düssün nede ciksın diye aksine normalden cok yiyerek zayıfliyorsun ben 120 kiloylen 1 kere yemek yerdim
Valla bana göre yemek yeme işi gündüz yapılması gereken bişeyİkindiden sonra birsey yememek yo dostum yoo
Binance ler güncelleme işine girmiş,sizce hayra alametmi kızlar
Zayıflayınca eski kıyafetleri ne yaptın bibi?İnanmasan da maalesef seker veya insulin direnci olanlar bu sekilde beslenmek zorundamesela su anda esim öyle 2 saatte bir birsey yiyor şekeri ne çok düssün nede ciksın diye aksine normalden cok yiyerek zayıfliyorsun ben 120 kiloylen 1 kere yemek yerdim
3 kuruş için arkadaşlarını kırma öde gitsin2 gün önce yine olmuş canim
Sıkıntı yoktur bence ama bu sefer ben ödemem ha zarar falan olursa hahahaha tovbe tövbe
Ay aman öyle olsun2 gün önce yine olmuş canim
Sıkıntı yoktur bence ama bu sefer ben ödemem ha zarar falan olursa hahahaha tovbe tövbe
3 kuruş için arkadaşlarını kırma öde gitsin
Şimdi whatsaptan duydum yakın bir arkadaşımda coin yatırım şirketi açmış. Aman yanlışlıkla para yatırmayınnnGumusten zarar edenleri ben ödeyeceğim zaten
Sen sol tarafi doldur coin işi sende hahahhahahh
Elbise dolabina yakacaktimda kiyamadımZayıflayınca eski kıyafetleri ne yaptın bibi?
Oransal dedilerZiraat yatırım da halka arz oluyor 28 Nisan'da. Esitsel olarak. 1,60 dan
Ziraat yatırım da halka arz oluyor 28 Nisan'da. Esitsel olarak. 1,60 dan
Ben de tulum sattım 33.5 falan gelecek galiba. Halının parası geldi dünde bebek sattım 90 a ordanda 81 tl gelecekBen de dolaptan 43.5 tl hesaba geçecek bir şey sattım
Gelince aktarıp hisse alcam haahaah
Ben de tulum sattım 33.5 falan gelecek galiba. Halının parası geldi dünde bebek sattım 90 a ordanda 81 tl gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?