O da yasakkk sitede konuşmak. Munem acı biber sürer dilime
İşte ben de diyorum ki bişey olmaz, tamam kötü dönem geçiriyoruz hem dış siyaset hem de ekonomik olarak (dış siyasetteki savlarımızda haklıyız bu arada) ama uzun vadede türkiyeye bişey olmaz allahın izniyle. Bu zamanlar da geçer.

Son birkaç ayımı dış politika çalışarak geçirdiğim için az çok bir fikir edindim bu konuda.

Cyrptokahin diye bi twitter profili var, o diyo ki haziran temmuza kadar alım yapmayın. Benim için çok geç içeride ve tersteyim usdt geçemem, siz kurtarın kendinizi :))
Biz çıkalı baya oldu zaten benim sxpim vardı sadece onda da stop patladı ahh ahh... şimdi ben kimsenin bileceğini sanmıyorum pek. Öyle direkt fikir verenleri de anlamıyorum

Tv de komşum var . Y. Halaçoğlu dikmende üst kat komşumdu. Akıllı çok bilgili bir adamdır. Herşeyyy güzel olacakkk diyelim evrene iyi mesajlar gönderelim hep beraberrhımmmmm hommmmmm konsantre olun kızlar hımmm hommmm

Benim kızım parka çocuk gelince korkuyodu geçen gün sen git gidin burdaaan diye bağırdı herkese

İşte kanallar dirençler destekler osilatörler falan varmış ben de onların yalancısıyım
Aman her şey olacağına varır. Zarardan çıkıp başka şeye girmek de iyi değil paran daha da eriyebilir. Ordan oraya atlayanlar daha çok kaybediyor. Sen iyisini yapıyorsun bence beklemekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…