- 20 Ocak 2010
- 48.899
- 189.662
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #17.881
Sırt ulan sırtBibi bacım ne diyorsunnnn?
İşte ben de diyorum ki bişey olmaz, tamam kötü dönem geçiriyoruz hem dış siyaset hem de ekonomik olarak (dış siyasetteki savlarımızda haklıyız bu arada) ama uzun vadede türkiyeye bişey olmaz allahın izniyle. Bu zamanlar da geçer.O da yasakkk sitede konuşmak. Munem acı biber sürer dilime
Biz çıkalı baya oldu zaten benim sxpim vardı sadece onda da stop patladı ahh ahh... şimdi ben kimsenin bileceğini sanmıyorum pek. Öyle direkt fikir verenleri de anlamıyorumCyrptokahin diye bi twitter profili var, o diyo ki haziran temmuza kadar alım yapmayın. Benim için çok geç içeride ve tersteyim usdt geçemem, siz kurtarın kendinizi :))
Ben de 50şer 100er çökecem yinePazartesi biraz hisse toplayayım bariii . Dolar satıp alırım. Ytd
İşte kanallar dirençler destekler osilatörler falan varmış ben de onların yalancısıyımBiz çıkalı baya oldu zaten benim sxpim vardı sadece onda da stop patladı ahh ahh... şimdi ben kimsenin bileceğini sanmıyorum pek. Öyle direkt fikir verenleri de anlamıyorum
Hayırdır tohtorumKızlar aşırı yorgunum ya uykusuz bir de .
Tv de komşum var . Y. Halaçoğlu dikmende üst kat komşumdu. Akıllı çok bilgili bir adamdır. Herşeyyy güzel olacakkk diyelim evrene iyi mesajlar gönderelim hep beraberrİşte ben de diyorum ki bişey olmaz, tamam kötü dönem geçiriyoruz hem dış siyaset hem de ekonomik olarak (dış siyasetteki savlarımızda haklıyız bu arada) ama uzun vadede türkiyeye bişey olmaz allahın izniyle. Bu zamanlar da geçer.
Son birkaç ayımı dış politika çalışarak geçirdiğim için az çok bir fikir edindim bu konuda.
Benim kızım parka çocuk gelince korkuyodu geçen gün sen git gidin burdaaan diye bağırdı herkeseAhh canım eşim esnaf söyleyeceğim o kadar şey varki banlanmaktan korkuyorum...
Maddi manevi çöktü toplum..
Bu hafta uzun zaman sonra ilk defa eşimle markete gittim genelde eşim alıp geliyordu ben acil olmadığı sürece çıkmıyorum eşim seninle birlikte alışveriş yapmayı özlemişim diyor normal zamanda günlük aktivemiz olan şeylere bile hasretiz..
Yetişkinlerin psikolojisi bozuldu da ben en çok çocuklarımıza üzülüyorum asosyal yetisiyorlar oğlumun bir tane arkadaşı yok
Yazık çocuklara onlarda da psikoloji kalmadıBenim kızım parka çocuk gelince korkuyodu geçen gün sen git gidin burdaaan diye bağırdı herkese
Avans falan Çek 200 er 200 er çök yakışır sanaBen de 50şer 100er çökecem yine
Aman her şey olacağına varır. Zarardan çıkıp başka şeye girmek de iyi değil paran daha da eriyebilir. Ordan oraya atlayanlar daha çok kaybediyor. Sen iyisini yapıyorsun bence beklemeklerİşte kanallar dirençler destekler osilatörler falan varmış ben de onların yalancısıyım
Sana kim dedim coinlerim başında bekçilik yapKızlar aşırı yorgunum ya uykusuz bir de .
Mal canın yongasıdır iyi yapmışSana kim dedim coinlerim başında bekçilik yap
Ya bakmasın sinirlenip satacak diye korkuyorumMal canın yongasıdır iyi yapmış
Satmaz satmaz akıllı kadındır bakar bakar saydırır ama satmazzzzYa bakmasın sinirlenip satacak diye korkuyorum
Artık köyler kıymetlendi ben memlekete gidiyorum yaylalara.Deniz tatilini zaten sevmezdimTatile gitmeyi unuttuk. Yürümeyi unutmak gibi oldu adeta
Sen başka topiklere ne gidiyorsun bırak isteyen istediği sekilde takılsınSatmaz satmaz akıllı kadındır bakar bakar saydırır ama satmazzzz
Gitmeyi çok istiyorum şöyle hiçbir şey yapmadan güneşlenmek buz gibi içecek ohhh mis gibi kemiklerim ısındı bir andaTatile gitmeyi unuttuk. Yürümeyi unutmak gibi oldu adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?